Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Kiütéssel győzött a Szekszárd

Harminc ponttal maradt alul a PEAC a szomszédvári rangadón.

PEAC-Pécs – Atomerőmű KSC Szekszárd 58-88 (14-17, 16-23, 17-22, 11-26)

Női bajnokság, 12. forduló
Pécs

PEAC-Pécs: Vanloo 4, Wentzel 6, Simon 14/3, Tetemondova 3/3, Imovbioh 7. Csere: Tenyér -, Gémes-Sarok 4, Brewer 7, Ruják 13/3.

Szekszárd: Studer Á. 11/3, Eldebrink 24/12, Gereben 4, Bishop 20/3, McCall 15. Csere: Therodoreán 6/6, Bálint 3/3, Dojkic 5/3.

Már 7-1-re is vezetett a találkozó első negyedében a Pécs, de a Szekszárd fokozatosan magára talált, majd az első tíz perc végét hárompontos előnnyel zárhatta. Ekkor még úgy tűnt, hogy a várakozásoknak megfelelően, egy szoros, izgalmas mérkőzésre van kilátás.

A második etapban aztán tisztes előnyt sikerült kiharcolniuk a vendégeknek. Igaz, nagy gondot okozott a PEAC számára, hogy kulcsembere, Sarah Imovbioh megkapta a negyedik személyi hibáját is a játékrészben. A félidőben tízzel tartott előrébb Zseljko Djokics együttese.

Küzdött, próbálkozott a harmadik negyedben a pécsi csapat, ám a Szekszárdnak még növelnie is sikerült az előnyét. Ekkor már 15 ponttal vezetett, és a folytatásban a különbség csak nőtt. Ahogy várni lehetett, innen már nem volt visszaút, végül kiütéses győzelmet aratott a Szekszárd.

Kiemelt kép:  PEAC-Pécs Facebook oldala

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
csocsaCibona5missfortune599 Recent comment authors
csocsa
Olvasó

Nem tudom miért van az ,hogy van egy csapat, amely lassan 50(!) éve szerepel a magyar kosárlabdâzás palettáján és most eredményessé vált,miért b….a néhány ember csőrét??? Lehet utánozni,vagy visszatérni a csúcsra!SOK SIKERT !!! (Őszintén)

missfortune599
Olvasó

Undorító Szekszárdi “játékstílus”!Ütnek, vágnak… Favágók!! Sose volt szimpatikus se a csapat, se az edző

Cibona5
Olvasó

Ez nagyjából igaz. Itthon engedik, aztán kimennek Európába és 5 perc alatt faultproblémáik vannak. Itthon is hozzá kellene szoktatni őket, hogy lefújják a hibáikat. Valószínűleg az ilyen meccseket akkor is nyernék, csak szorosabban.

csocsa
Olvasó

Ostoba Fajankó,nézz a tábláta!

csocsa
Olvasó

táblára!

csocsa
Olvasó

Egyszerűen irigy vagy! muhaha!

missfortune599
Olvasó

Ember!! Pont hogy a be nem fújt faultokon van a hangsúly. És kösz irigy pont nem vagyok.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés