Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kitiltják a balhézó szurkolókat a körmendi csarnokból

Sikerült mindenkit beazonosítani, senki nem sérült meg.:

:

Mint ismert, a Körmend-Falco mérkőzés utolsó negyedében, mindössze 44 másodperccel a vége előtt tört ki a lelátói balhé és esett egymásnak a két szurkolótábor. Az esetről készült fotókat itt láthatja.

– Szerencsére nem sérült meg senki, de mindenkit beazonosítottunk és beazonosítunk – mondta az ugytudjuk.hu érdeklődésére Horváth Árpád, a mérkőzést biztosító Metropolis ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az elkövetőket ki fogják tiltani a csarnokból. Mint az oldalnak említette: a rendbontókat sikerült rövid úton eltávolítani a csarnokból, és szerencsére anyagi kár sem keletkezett.

A lap kérdésére hozzátette: normál minősítésű volt a mérkőzés, így rendőr alapesetben nem tartózkodhatott a csarnokban, ezért előbb a központi ügyeletre kellett telefonálni, csak ezt követően léphettek be intézkedni a hatóság emberei.

– Ez körülbelül 4-5 percet vett igénybe. Ezt követően azonban a 4-5 rendbontó azonnal ki lett emelve – mondta.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

107 hozzászólás

107
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
28 Comment threads
79 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
MithridatészJonKék-FehérEndreZvezda Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

Ez most úgy hangzott, mintha a beazonosítástól meg lehetne sérülni 🙂

Mithridatész
Olvasó

Hihetetlen, hogy bármilyen hír van a BB1-en, akármelyik csapattal kapcsolatban is, a hozzászólók 80%-a falco szurkoló. Úgy osszák az észt, mintha ők találták volna fel ezt a játékot. Mindenről mindent jobban tudnak, mint bárki más, és olyan magasságokból szórják szét az agyatlan hozzászólásaikat, hogy még a legnyugodtabb olvasók zsebében is kinyílik a bicska. Aztán ezt a stílust elhozzák idegenbe, ráadásul Körmendre, és csodálkoznak ha kapnak pár sallert??? Ez így volt régen, és így lesz a jövőben is, mert ez KÖRMEND, ahol ezt az alpári stílust nem toleráljuk!!! Építhetnek nektek bármilyen, atombiztos vendégszektort is, ameddig ezt a bunkó, nagyképű, lenéző stílust… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

????
Ez óriási… odahugyoztok az Arénába meg teleszórjátok a pályát sörrel, kólával aztán ti akarjátok megmondani, hogy kell viselkedni???
Beülhettek a hazai nézők közé úgy, hogy a hajatok szála sem görbúl de az istállóba meg ütni akarjátok a vendégszektorba helyet foglalókat???
Elmész te a picsába parasztgyerek!

Jon
Olvasó

A “covid”-os kiíráson meg nincs mit megmagyarázni – lentebb páran megpróbálták – mert megmagyarázhatatlan. Borzalom…

Jon
Olvasó

“Fura” módon Szombathelyen nem szokott balhé lenni a Körmend elleni meccsen.
Azt meg végképp nem értem, hogy hogy nem lehet legalább egy falat húzni a 2 “lelátó” közé, ha már érthetetlen módon 2 méterre vannak egymástól a széleik.

Kék-Fehér
Olvasó

Nem kiemelt meccs, röhej. Nálunk 40 rendőr volt a 7 szegedi szurkolóra plusz a biztonságiak 🙂 Sajnos rossz szektort ürítettek ki. Kettős mérce az van.

Zvezda
Olvasó

Mókás dolgok ezek. 🙂 Ott van a szuper metropolis, akik normál meccsnek sorolták be ezt, oda is küldték a legjobb és a legrátermetebb biztonsági csapatukat. Átlagéletkor 55+. Emellett ott van a szupercsarnok szuperelrendezése, Falcosok mellé teszik a körmendi szurkereket, állítólag bérletesek. Lehet.. 🙂 A kedvencem a baráti tűz. Hogy lehet ilyen balek valaki, hogy 1 méterről fejbedobja a társát. Ráadásul sörrel??? :)))) Én biztosan nem pazarolnám a sörömet Kmnd szurkolókra. A szurkolókra akarva akaratlanul is ráragad a klub amatőrsége. Annyira gáz ez a Körmend, hogy szinte már sajnálom. A bajnokság színvonalát megmutatja, hogy még ilyen teljesítménnyel is PO szereplők lesznek.… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Valamit kihùztatok a vègèn, de nem lehetett elolvasni. (Igaz legalàbb most nem fejtetőn). Mondjuk ahogy hallom most màr nem is ultrànak, huligánnak kèpzelitek magatokat! 😀

Dudi
Olvasó

Sajnos várható volt, hogy előbb vagy utóbb lesz balhé. A biztonsági erők pedig nem voltak a topon. De aki balhét csinál, az a legnagyobb hülye. A vasi derbitől hangosak a hiradàsok, csak éppen negatív értelemben pár hülye miatt. Adott Vas megyében 2 remek csapat, a 2 legjobb szurkoló taborral ( tudom, ez másoknak most sértés. Bocs.), és nem birunk normálisan végig nézni egy ilyen jó meccset…. Katasztrófa!
??

moldi56
Olvasó

A felső sarokban ülő úriember nem lesz kitiltva egész biztosan.Nyugodtan ücsörgött ott,szerintem fogalma sem nagyon volt mi történik körülötte.

Horváth Dezső
Olvasó

Azert te bb0 …
Ti vagytok a legnagyobb feszéltséget keltő portál!!
Szerintem független portálnak hirdetitek magadok?!
Nincs azzal semmi probléma ha a falcot szeretitek..
De ezt így nem szabadna ..
Gusztustalan egy társasàg vagytok..
Amikor cikkezni kellene akkor meg kus van..?!
Ugye volt mikor nagy kus volt!??
A másik meg akik balhéztak kapják meg a büntetésük , mint két félen !
Mind a vezetők mint a drukkerek .

Hülye jenő kedves!
Neked meg előbb meccset kellenne megtanulnod kőzvetiteni !!
Utánna okoskodj.
Edigg a szolnok fa***t sz****d..
Most meg A falcoet .
Forray te meg légy egy jó edző 😀 😀

Horváth Dezső
Olvasó

Na bb0 mier nem engeded ki rakni?

Borden
Olvasó

Falco szurkolók
A Coivdos kiírás miatt érzékenyek vagytok, de évek óta a Körmendi csapat bemutatásakor büszkén hátat fordítatok. A Körmend szurkolókat mosolyogva, nagymellénnyel “leparasztozzátok”.
Pedig szegény Gyuri bácsi, Perl Zolika,stb sem nagyobb településről származik, mint Körmend.
De számomra a legfelháborítóbb a Világváros gencsapáti különítménye akik örömmel “cigányoznak”, vagy “parasztoznak” minket.
A Ti stílusokat követve :
Az egyik TSZ töltelék gumicsizmás hivatalos szerveknél dolgozik. A mundér és a szurkolók mögé bújva provokál.
De ha kéritek szívesen támogatjuk Gencsapáti falunapot!

Mendez
Olvasó

Borden!
A covidos kiírás miatt érzékenyek vagyunk?
Nekem a saját törzsszurkolótok, Horváth “Link” Péter személyes jóbarátom volt, mikor a halálhírét kaptam, hogy elvitte a Covid majdnem összeestem, ti meg ilyennel viccelődtök????
Hát kapjátok be az összes faszomat bazmeg!
Én érzem magam rosszul miattatok…hogy kik közé tartozott.

PL
Olvasó

Te csak érezd magad szarul a cigányozásért, a buckázásért, az árvizzel való viccelődésért, a parasztozásért, a falusizásért, a szántóvetőzésért, a “világra szart” -ozásért..lehetne folytatni.

Meg majd azért, amikor ezt a válogatott mocskot, amit ide köpködsz, a körmendi ismerőseid is megismerik.

Te oktatsz itt másokat? Téged egy normális helyen már 2 hozzaszólásod után kivágnak….

Mendez
Olvasó

Nem érzem magam szarul, mert ezek mind-mind válaszok azokra a mocskos rágalmakra és szitkozódásokra amit a Szolnok-Körmend-ZTE szurkolók zúdítanak a Falcora. A Falco nem nyerhet úgy meccset a triumvirátus ellen, hogy nem a bírók intézik el azt. Sárga gecik, alpoklegalja, a magyar kosárlabda rákos daganata, filkó, fika, szilverhely, összevásárolt zsoldosok, nyikhaj, apád vert volna mellé, anyádat mikor baszod már meg mert mindenki arra vár, perl váradi benke mind kisbetűvel egy mocskos szarházi színész a válogatott szégyenei, ezek ugye mind megengedettek tőletek de ha én írok hasonlókat az felháborító mert nálatok a tradíció a többieknek meg kuss mert nektek kell nyerni… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

A ratyi nyikhaj az te vagy, magadra is vetted!

Mendez
Olvasó

A ratyi nyikhaj örül, hogy a csapata az istállóban sokadszorra szétszopatja a szarszagú iskolázatlan türhő huggyos vadparaszt csapatát.
Még valami?

egismte1
Olvasó

Csak a duma kicsi, ratyi nyikhaj

HLaci
Olvasó

2012-ben mikor a ZTE csődközelbe került egyedül ti falcosok kiabáltátok, hogy “szünjetek meg a g*cibe”, “reméljük megdögletek” stb. és mindezekre még dalokat is költöttetek. Az a sok kárörvendő vigyor a pofátokon nem felejtődik el soha. Ilyen alacsony szintű megnyilvánulások még Körmendről sem érkeztek, pedig velük már akkor nagy csatákat vívtunk pályán, lelátón és utcán mikor ti még tervben sem voltatok. Persze meg lehet érteni, az irigység a múltunkra nagy úr, ti akkor sem fogjátok elérni ha még száz évig léteztek. Tudom, hogy nem érdekel de az én szememben ti vagytok a legutáltabb ellenfél mind közül és épp a fenti okok… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Majd ha leszállnak a kötekedök rólunk,és ők is a jóizlés határain belűl szólítanak meg minket akkor,de csak is akkor,lehet megsértődni egy Falco szúrkoló válaszreakcíóján! Ezzel nem azt mondom hogy mindeki kultúr aki tölűnk vissza véleményez,de ennyi kötekedést olvasva nehogy már elvárják hogy lenyeljünk mindent! Fejezze be mindenki a számonkérést főleg éppen Szolnokról,de máshonnan is! Nem mi Falco szúrkolók tehetünk arról hogy a klub tehetősebb lett,gondolom akik beálltak a klub mőgé azok előtte tájékozódtak arról hova jönnek! Minden klubnak adva van az ilyen lehetőség csak tudni kell tiszta hátteret az irodában is felmutatni,nem házon belűl furakodni! Csak 1 példa éppen Kőrmendhez… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Kivételesen nem jogos a kommented. Mendez,Bl menetelés,,,,,,stb,stb, néven folyamatosan sértegetett mindíg is mindenkit. Nézd vissza akár a tegnapi eredményekről szóló cikkeket. Mindenhová oda böfögött. Provokál. Nem tűröm,hogy a városom lakóit,(köztük a legszeretetteb barátaimat,rokonaimat)cigányozza,buckázza,stb… Pontosan tudom,hogy ki ő. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül,mert nem túl erős logikával és következetlenül,máshol is meg szokott nyilvánulni. Ugyanezekkel a szóhasználatokkal és sértő mondatokkal. Szidjon olyanokat akik őt bántották. DE! Nem tűröm,hogy egy kalap alá vegyen mindenkit aki a városunkban él. A Falco utálatot pontosan ő gerjeszti itt ezen az oldalon és a facebookon. Mert mit reagálhatnék ezekre a mocskos szavakra? Vazz. Gratuláltam az Athén elleni… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

A szolnoki barátaid ugyanolyan alpári stílusban szidják a Falcot ahogy én a Szolnokot.

Motoros
Olvasó

Marika!
Vegyél már be 1 helyesírás javító gyógyszert?

Köszi!

Marillion
Olvasó

Te kőtekedő senkihàzi ki vagy te itt kinek képzeld magad? Hiszen le sem tudod írni annak a nevét akinek vissza írsz!Tanulj meg betűket olvasni,aztàn keresheted a màsikban a hibàt! Gyàva bújkàló senkihàzi gyökér vagy! Pofàd az nagy van,és személyesen is?

Motoros
Olvasó

20/9339-742?
Várom hívását Marika?

moldi56
Olvasó

Meggyőződésem,hogy adol te még alább is ebből a fellengzős szövegből.Egyszer Gyuri bácsi pénze is elfogy,semmi nem tart örökké,senki másra ne mutogassatok,mert a hiba bennetek van,a kutya nem szólna hozzátok,ha normálisan viselkednétek.Nekem is vannak szombathelyi ismerőseim,tök normálisan szoktam velük beszélgetni,igaz csak telefonon és messengeren,mert ők szégyellik ezt a fórumot.

Borden
Olvasó

Nem én írtam a kommentet. Kölcsön adtam a nick-em, egy nagyon jó barátomnak, aki annyira rühelli ezt az oldalt, hogy inkább nem regisztrál ide. Vagy fogalmazhatok úgy is, hogy majdnem annyira, mint ahogy én rühellek, titeket. Most olvastam el nagyjából 5 perce amúgy. Egyébként nem a Covid-os kiírás volt a mondanivalójának a lényege, hanem annak az utolsó pár mondata. Annak a társatoknak szólt, aki civilben gátlástalanul csinálja a feszkót állandóan. Egyébként ha meg nekem lett volna igényem arra (hál’ isten nem volt jóideje), hogy hozzáfűzzek bármit is a cikkhez, akkor nem pont erről írok. Igyekeztem pár hónapja eltávolodni ettől az… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Szemèlyes jòbaràt, de parasztozod, cigànyozod, stbstb a Körmend szurkolòkat. Te egy agyatlan seggfej vagy Atika!

crazybasket
Olvasó

Az egyik max 1-2ezer embernek cseszi a csőrét, a másikban millió számra hunytak el világszerte, és a saját szurkolótársaitok nagy része is megveti azt a kiírást(ha még érintett is a témában sajnos..)! Kb. ezer és egy más módon fejezhettétek volna ki az undorotok, ennyire futotta, ez van. Nem is mondom, hogy a ti hibátok, hanem az a pár ember aki kitalálta és megfestette.
A másik meg ha így ismered a Gencsieket, akkor nyugodtan beszélj velük, biztos tudod kik ők, aztgondolom bármikor szánnának rád időt ha jelentkeznél.

Marillion
Olvasó

Állj ki bátran azok elé is akiknek a covid bármilyen értelemben tönkretette az életét! A leg alja az aki a covidot szembe helyezi bármivel, a Körmendiek transzparensét aztán tényleg tapsolja meg minden Kőrmendi! És akkor a Falco szúrkolókat merik fel emlegetni Vas megye szégyeneinek!

szurkolo01
Olvasó

a tolószékes srácot betenni az ütköző zonaba, bölcs döntés volt

Roundmend
Olvasó

Pont ez jutott eszembe…A dilettáns Metropolis ügyvezetőt és a képzetlen jancsibohócait kellene kitiltani legelőször minden, tíz főt meghaladó rendezvényről

szurkolo01
Olvasó

meg az sem volt szerencsés, hogy a b középbôl csak úgy át tudtak sétálni a vendég tábor melle. ha az nem
történik meg, szerintem semmilyen rendbontás nincs

Marillion
Olvasó

Pedig a csarnok túlsó feléről jöttek …és senkinek fel nem tűntek?! Azt kell feltételezni hogy esetleg szándékosan engedték őket!

jozsi67
Olvasó

Egyértelműen igazad van.

Noname
Olvasó

Azt gondolom ez az egész normális rendezők mellett nem történik meg.
Sajnos pár balhés mindkét oldalon van.

PL
Olvasó

ha tolószékes néző van, akkor az a szektor mellett balra szokott lenni, most ha jól láttam, ott valami közvetítéshez kapcsolódó dolgok voltak. Tehát a megszokott hely nem volt meg.
De nem volt jó helyen, ez tény. Más kerdes, hogy az elmúlt években semmi ilyen nem fordult elő, nyugodtan lehetett volna ott bármikor…

Most rosszkor, rossz helyen…

Senki
Olvasó

Ahogy olvasod mindenki rosz helyen volt,meg mindenki rosszat csinált csak ők nem… Párnap múlva majd lejön hogy szegény mozgássérült kezdte el az egészet….

Mendez
Olvasó

Ha a kedves barátotoknál nem szakad el a cérna és nem veszi zokon, hogy megint cummantott a csapata akkor nem lenne miről írkálnunk itt.
A mutogatás, anyázás, verbális szidalmazás már több, mint 20 éve velejárója a Falco-Körmend, Körmend-Falco meccseknek.
A fizikai erőszak, na az már egy más tészta.
Az büntetőjogilag is már egy tétel, könnyű illetve súlyos testi sértés, azért már bíróság előtt felelni kell.
Aki ilyenbe belemegy annak számolni kell a következményekkel.
Ugyanúgy ahogy a rendező klubnak is.
Itt hiányosságok voltak, mind csarnok, mind rendezői és biztosítási szinten.
Fel kell nőni a feladathoz, tisztelt mindenténtartokakezembenkörmenden Úr!

Senki
Olvasó

De vágod hogy van,gondolom emlékszel a ti avatótokra vagy amikor a puteszt fejbe dobtátok… Akármelyik szombathelyi mondhatnà ezt,de te pont ne probálj okoskodni a faluzás,buckázás meg a cigányozás mellett….

Marillion
Olvasó

A mi avatónkra úgy jöhettetek be legalább háromszorosan tőbben,hogy nem volt még letisztúlva semmi sem,mindenki mehetett amerre lát,kint meg tombolt a fagyos szél igy menekűltek melegre mihamarabb az emberek vagy volt jegye vagy nem! Tódulás volt befelé! Legalább 4000 ember zsúfolódott őssze egy 3500 főre hitelesített csarnokban,úgy hogy a Kőrmendi szektorok alatt a Falco szúrkolók végig kaptak rendesen az áldásból! A Putesz tanár úr mesteredző fejbe dobása pedig valóban a legalja volt…ez nem lehetett akkoriban de most sem kimagyarázás tárgya!

Marillion
Olvasó

Annó a Sugár úti kiscsarnokban is volt köztévés közvetítés…ami aztán még kisebb volt mint a Kőrmendi,mégsem volt ilyen gond itt Szombathelyen!

JR.Benitez
Olvasó

Nem utolsó sorban hosszú és dübörgő taps fogadja Rouge kollégát, aki 4 hónap kiadós alvás után újra köztünk van! Igaz eddig csak Falco cikkhez szólt hozzá, saját csapatáéhoz nem. Sebaj, ennyi idő után legyünk még jobban elnézőek vele. Amúgy remélem tényleg csak az 5. Meccs utáni letargia és a túlzott önbizalom (#10# #11# bugyi stb…) okozta ezt a pihenőt, és nem más!

moldi56
Olvasó

Hol van Rouge barátom? Mert itt nem látom.

Mendez
Olvasó

Visszajött.
Dobni akart egy félpályás hármast.
Sikerült neki.
Csak egy gond volt.
A saját gyűrűjébe dobta.
Visszavonult.

JR.Benitez
Olvasó

2 rokont, egy barátot vitt el a covid. Jó cimborám, aki MTE b közepes 1 rokont, 1 barátot vesztett el. Ő konkrétan tajtékzott mikor ezt meglátta. Ennek fényében az a hazai kiirás…. Félre ne értsetek nem a tábort szidom érte. Csak azt pár balfaszt aki ezt kitalálta…

jozsi67
Olvasó

Egyértelműen, neked is igaazd van, Körmendiként, én is megdöbbentem. Elképesztő otrombaság volt, ilyet kiírni.

Mendez
Olvasó

Sajnos az egyik legrégebbi törzsszurkolójukra, Link Petire sem voltak tekintettel…

Marillion
Olvasó

Pedig ott szervezett szúrkolói csoportok vannak,büszkék is magukra,de akkor hogy hogy egynek sem jutott eszébe hogy hé skacok ezt azért ne fujjuk ki drapíra!

Soós Sándor
Olvasó

Bebő próbált spórolni de inkább triplán fizet…

Dallas
Olvasó

Körmend-falco ,ennyi néző, és zero rendör ? :)Tegnap még gúnyolódtam is rajta hogy még elszívták a cigit a dohányzóba,de igy más a történet 🙂

Marillion
Olvasó

Hát ez vicc! Kitiltják a rendbontókat! Na akkor Kőrmenden az miért nem rendbontás kategória hogy a hosszanti lelátóhoz meg a hazai B közép felöli palánk mőgé folyamatosan futkosni kell a biztonságiaknak mert a pályán lennének őklüket rázva! Ez épp úgy rendbontás,hol a következetes kitiltás! Az ilyen fenyegető cselekedet épp úgy nem sport eseményre való! Ja mint tudjuk van olyan hogy Kőrmendi fanatizmus…ott ez megengedett!

davek
Olvasó

Jajjj ne legyél álszent, Szhelyen ugyanúgy mutogatnak a falco szurkolók. Hányszor kellett az évek során figyelmeztetni őket is.

Marillion
Olvasó

Nálunk is van ilyen,bocs hogy nem hoztam fel…de nálatok ez még hozzánk képest is extra! Úgyhogy nehogy már kioktass engem álszentségből! Még akkor is nekiesnétek a bíróknak ha nektek fújnak…mert meg sem várjátok merre itélt csak azt látjátok hogy faultot itélt!

davek
Olvasó

Ezen lehet vitatkozni holnap reggelig, de semmi értelme!

SzhelY
Olvasó

jaj ne már a felező vonalnál minden itéletnél pszihokirohanásavan pár embernek a falcocsarnokba is ezt kárvitatni

Marillion
Olvasó

Csak nem bejársz Falco meccsre is?! Igen jól mondod itt csak pár embernek és csak ott,de Kőrmenden majdnem mindenhonnan egyszerre! Tudjuk a Fanatizmus mindennek felett!

Motoros
Olvasó

Igen hisztis vagy Marcsi, megjött? ?

Marillion
Olvasó

Mi az hogy Marcsi, gyere találkozzunk mond meg hol és megmutatom magam hogy himnemű vagyok! Te fajbarom paraszt bunkó! Még azt is elárulom hogy 53 éves vagyok,hogy tudd kire számíts!

Motoros
Olvasó

????

Marillion
Olvasó

Na mi van gyáva senkiházi csak ennyi a válaszreakció! Akkor ennyi…te is mehetsz a levesbe!

Motoros
Olvasó

Hívjál fel, ne itt ugass és szívesen randizok veled cuncimókus?
20/9339-742☎️??☎️

Noname
Olvasó

Tegnap megint cumiztatok?

PL
Olvasó

nagyot mész ma. Mindenhol a te magyarázkodásod van.
Azt hiszed, hogy ti szentek voltatok? Kezdem azt hinni, hogy nem is falcosok rúgtak a rendezők fele, hanem falcósnak öltözött körmendiek!

Ott a képgaléria, nézd meg jobban..

Marillion
Olvasó

Falcosok rúgtak senki ezt nem vitatta,láthatja! Csak az nem mind 1 hogy ki kezdte!

Senki
Olvasó

Mert szombethelyen nem rázzák az öklüket meg nem szoktak semmit a pályára dobni mi te szerencsétlen? meccs óta csak a Körmendet szapulod…Nagyon rá vagy izgulva a Körmendre… Nyeretetek ideje elélvezned….

donnarumma
Olvasó

a mérkőzés eredményét tudja valaki?

Senki
Olvasó

Az tök felesleges… Még pár videó jöhetne hogy mondjuk melyik oldalra fröccsent több sör…

Dallas
Olvasó

Megelőztél ezzel a poénnal… nem tom eldönteni hogy ilyenkor lájk vagy dislájkot illik nyomni 🙂

donnarumma
Olvasó

? teljesen mindegy….csak nyomd(plussz lové)

Soma
Olvasó

4-5 rendbontó?

elfogult vagyok
Olvasó

A véleményem szerint amíg nem gyorsított eljárásban azonnali kitiltás sajtóban és mindenhol publikálva az eljárási protokoll, úgy, hogy az MKOSZ sem “mérlegel” addig a “focipálya kultúrát” áthozók mindig uralni fogják a lelátókat! Csak a TELJES KITILTÁS a megoldás!

crazybasket
Olvasó

Nekem csak az nem kerek a storyban, hogy ha ez normál minősítésű mérkőzés volt, akkor mi a kiemelt??

Bazinga
Olvasó

Kedves Árpád! Kérdezném tisztelettel, hogy Önnek melyik mérkőzés kiemelt kockázatú, ha nem a tegnapi??? A szurkolók egy éve nem voltak meccsen, eleve fokozott volt a várakozás, tudták, hogy milyen indulatok szabadulhatnak el egy ilyen rangadón. Elég amatőr volt a biztosítás, maradjunk ennyiben.

Más, Forrai, nem csak a Falco táborban voltak gyerekek…

Yellowblack
Olvasó

Azt a körmendi szektort le kell zárni ha Falco,Zte az ellenfél és keménykötésű biztonságiakat kell alkalmazni.

KRMND
Olvasó

Remélem a sárgákat is kitiltják,akik a tolószékes srácot leburogatták meg leköpdösték….micsoda fertő egy banda

Mendez
Olvasó

A hazudozás megy megint.
A tolószékes srácot senki nem direktben locsolta, a két tábor között volt és ugyanúgy kapta a nyakába a sört hazai oldalról is.
Amúgy tényleg felháborító, hogy normál minősítést kap egy ilyen meccs abol a vendégszektor elhelyezése alapból is alkalmatlan még egy sima NB1-es mérkőzés lebonyolításához.

PL
Olvasó

igen, a hazudozás. Mint az, hogy 15 éves GYEREKET vertek meg ?
én 15 evesen nem k..anyáztam meg mutogattam végig a meccsen, na meg gyerek se voltam ennyi idősen. De ha megteszem, es kapok egy pofont, nem csodálkozok.

A sördobálás meg egy olyan szektorba repült, ahol sok gyerek és nő is ült.

A balhé kitörése elott 10ponttal ment a Falco, de a szektor szélén állók végig a hazai szektorba mutogattak, anyáztak. Az ilyen nem szurkol a csapatának? vagy miért nem a meccset nézi?

az utolso bekezdessel egyetértek.

Senki
Olvasó

Gondolom ott álltál a tolószékes srác mellett és figyelted honnan jön a sör,talán még meg is mérted hogy melyik oldalról jött a több… Mindig mindenki hazudozik csak ti vagytok szentek,pláne főleg egy olyan ember mondja aki csak anyázni tud meg szidni a másikat…..

Mendez
Olvasó

Ha én szidok vagy anyázok valakit annak van előzménye.
A dobálózásban meg partner volt mindkét fél, felesleges itt mutogatni a másikra.

Senki
Olvasó

“Felesleges mutogatni a másikra”. Kész… itt okádsz kêt napja ez miatt te szerencsétlen….

Noname
Olvasó

Hazudsz, te is tudod!
Hergeldd hülyeséggel a fórumot.

Hubie Brown
Olvasó

Így már értem. Egy Körmend-Falco meccsre normál minősítést nyomni elég komoly bátorság volt.

PL
Olvasó

az utolsó pár évben a szájkaratén kívül semmi se volt. Kis szájkarate, mutogatás, és nem több. De ezzel nem is volt gond, a classico velejárója.

De a Falco tabor se ugyanez volt.
Megnézve a 2019-es pl döntős képgalériát, most sok új arc van náluk, és kivétel nélkül ezeket látni a tegnapi balhés képgalériában.

Iskola nem hazudik!!!
Olvasó

Annyira igazad van, hogy ezek a srácok bér huligánok voltak. AEK tábor pár tagja. ?

PL
Olvasó

ahh dehogy….elég a Rohonci környékén keresni őket. Nem kell Görögországig menni ?

Hubie Brown
Olvasó

Nem az a lényeg, hogy mi volt az utóbbi időkben, hanem hogy milyen lehetőségeket kínál a helyszín, és kik játszanak, és mennyien lesznek például.

Heindrich
Olvasó

Szolnokon is kap a sárga csürhe egy verést. Érdekes hogy csak a filkó meccseken van balhé, más szurkolókkal nincs gond.

Yellowblack
Olvasó

Szolnokon nagyon fáj hogy mi vagyunk a legjobbak…

Vulcano
Olvasó

Nálatok még mindig kövekkel dobálóznak? Vagy már leszoktatok róla?

Mendez
Olvasó

A Falcosokkal van gond de a buckás már most kijelenti, hogy megverik őket szolnokon.
Neked sem az iskolapadban kopott el a segged

moldi56
Olvasó

Jó…ha te nem szoksz le a buckázásról,akkor én ünnepélyesen vállalom,hogy buckalakó vagyok.Miért? Úgyis ezen rugóztok mindig.Mocskos szemét társaság.

Jon
Olvasó

Nem “filkó” meccsen, mert egyrészt Körmenden volt, Szombathelyen nem jellemző, hogy balhé lenne, másrészt Falco-nak hívják (rövid ‘o’-val)…

Yellowblack
Olvasó

Meg lehet hogy nem 60 éveseket kéne alkalmazni biztonságiként.

PL
Olvasó

a 20onéves biztonsági őr felett is átrepül a sör.

Yellowblack
Olvasó

Akkor le kell zárni azt a hazai szektort.ez borítékolható volt hogy előbb utóbb megtörténik.

PL
Olvasó

es hova teszed az ott berleteseket?
Nalatok is volt valami áthelyezős megoldás (BL meccsen talan?), de nálatok van hely megoldani.
Itt nincs.
Covid ide vagy oda, a bérletes helyek elkeltek, szoval attelepíteni nem lehet senkit.

Bogyó
Olvasó

Yellowblack! Miröl beszélsz??? Amig Szombathelyen mafiózók irányitják a biztonságiakat, addig jobb ha caendben maradsz….

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Hát ezek szerint tegnap a Kecskemét-Oroszlány kiemelt kockázatú meccs volt, mert a kb 300 hazai néző és kb hetven vendégszurkoló rendőri jelenlétet ért csarnokon belül is. 😀

Dallas
Olvasó

Figyelembe véve hogy a Kecskeméti dobos milyen hangos tud lenni ,ott kötelezöen 3-as besorolású fülvédő tokot kellene osztani xD
Bocs dobos,de az a dob nem hangulatos,inkább zavaró .)

pirosf
Olvasó

Hoppá-hoppá…a felbőszült (szemüvege alapján látássérült) szombathelyi “szurkoló” ütő mozdulatot tesz a védekező álláspontot felvevő biztonságis felé! Tessenek már erről is cikket irni!

Nekem Mindegy Kinyer
Olvasó

Annak nincs hírértéke.

Marillion
Olvasó

Csak jobban meg kellene figyelni a képet aztán a valót leirni…mégpedig hogy nem a biztonságinak akart bemosni,hanem a hazaiban a korlátnál annak a szintén fekete szemüvegesnek aki fekete polóban volt…és persze nem viselkedett kihívóan ugye? Látszik hogy szájkaratével hergeli hogy gyere át…gyere át! A biztonsági ember csak kettőjűk közé állt visszatartás céljából!

Motoros
Olvasó

Neked is kellene egy szemüveg Marcsi??

Marillion
Olvasó

Nagy az arcod, gyárilag himnemű vagyok te fajbarom…miért női névvel szÓlogatsz?! Dioptria nem szégyen ha már elkerűlhetetlen úgyhogy nézd meg jobban! A szúrkolók alapból nem a bíztonságiak társaságát keresik hanem egymást! És nem csak itt!

Motoros
Olvasó

Szúrkoló az az aszfaltozó????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés