Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Kiss Dávid: Nagyszerű közösséget alkotunk, én pedig érzem, hogy minden edzésen fejlődök

A Kecskemét fiatal játékosával beszélgettünk Szarajevóban.:

:

A keret legfiatalabb tagjaként vagy itt Boszniában. Korábban már a bő keret tagja voltál, most utazhattál is a csapattal, mesélj kicsit a tapasztalataidról és az érzéseidről.

Nagyon jó érzés és megtisztelő a válogatott tagja lenni. Nagyszerű közösséget alkotunk, én pedig érzem, hogy minden edzésen tanulok a tapasztaltabb játékosoktól és az edzőktől, motivál, hogy itt lehetek, ez egy jelzés a kapitánytól, hogy hosszútávon tervez velem.

Beszéljünk egy kicsit a Kecskemétről. 4-0-al rajtoltatok, majd két csúnya vereség következett. Sokan felhozták a KTE-vel kapcsolatban, hogy a legnagyobb előnye a keretnek, hogy több éve együtt van a mag, így előnyből indul a szezonok elején. Ez az előny fogyott el, vagy csak simán hullámvölgybe kerültetek?

Szerintem ez inkább csak egy kisebb hullámvölgy volt. A szünet jókor jött, otthon a többiek is keményen dolgoztak és dolgoznak, hogy kilábaljunk ebből, hiszem azt, hogy sikerrel járunk és bebizonyítjuk, hogy az idény elején mutatott arcunk az igazi, remélhetőleg már a Falco ellen.

A kapitány úgy fogalmazott, hogy különleges játékos vagy, mert hiányposzton szerepelsz, nagyszerű adottságokkal, jelenleg még inkább a jövő embere, de nagy pontenciállal. Mit gondolsz mi vagy mik azok a játékelemek, amiben leginkább fejlődnöd kell, hogy elérj az általa predesztinált szintet?

Legtöbbet fizikálisan és sebességben kell javulnom. Már így is sok pluszt kaptam a válogatottól, tapasztalati és önbizalmi téren, de technikailag és taktikailag is rengeteg dolgot tanultam. Azért dolgozom, hogy ez a jövőben is így legyen.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés