Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kiss Benedek visszatér Körmendre

Ő az első érkező az MTE-nél.:

:

Kiss Benedek 2001-ben született, Körmenden tanulta a kosárlabdázást. 2-es poszton érzi magát leginkább komfortosan, de 3-as poszton is bevethető. 2021 májusáig az Egis Körmendet erősítette, majd szerette volna magát más közegben is megmérettetni, így a következő szezonban a Hübner Nyíregyháza BS csapatához került kölcsönben. 26 mérkőzésen lépett pályára az első osztályban, 24-szer kezdőként. A 2022/23-as szezonban is a nyíregyháziaknál pattogtatott, 24 meccsen került a parkettre.

A 2023-24-es szezonban az Alba Fehérvárhoz igazol, ahonnan a kevés játékperc miatt a szezon után távozott.

“Örülök, hogy megkeresett a klub. Nagyon jó érzés lesz újra MTE mezben játszani. Bízom abban, hogy sok játéklehetőséget fogok kapni és szeretnék jó teljesítményt nyújtani.”

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Born2BallWestChampiRedbidRámen11-12Gallis Recent comment authors
Redbid
Olvasó

Legjobb az, amikor mindenféle vadiúj kamuprofil bedob valamit, majd aztán jön, vagy jönnek a mindent is tudók, valahogy furcsamód és “természetesen” mindig máshonnan “tudják, és tudják a tutit” 🙂 Mondjuk tudjuk jól hol szokás ez mostanság!) Eddig Duró miatt, akit már szinte mindenhova eladtak, ment ez, de most, hogy “benézték” már óvatosabban fogalmaznak, és azt mondják “van baj Körmenden, és ígymegúgy meg úgymegúgy” 🙂 Kérdezem, főleg akik kicsit is jobban tisztában van a körmendi lehetőségekkel, itt mikor is nem volt baj??? ???? ???? ???? Igen persze voltak ritka alkalmak, de többségében itt mindig küzdelem van, volt, lesz, szó szerinti a… Olvass tovább »

WestChampi
Olvasó

Ha rám célzol, az fals infó, amit kaptam, de jeleztem is, bár állítólag kivásárolható lenne. Néha benézem, néha nem, nyílván a saját csapatommal jobban képben vagyok. De ezért is jó az offseason, addig is valamilyen szinten a kosárlabdával foglalkozunk. Hallani a büdzsétekkel kapcsolatosan sok mindent, de nem rám tartozik. Az idő eldönti.

Born2Ball
Olvasó

Egyrészt az összetett mondatok és fogalmazás terén kicsit jobban átgondolhatnád, hogy mit is szeretnél mondani, mert olyan szinten összefüggéstelen, tagolatlan amit leírtál, szinte lehetetlen kivenni mit is akarsz mondani. Másik pedig a körmendi működés az minden csak nem profi klubhoz méltó. Ha te ezt a vezetői fejetlenséget a fenti, nagyon gyenge, motivációs könyv érzetű hülyeségeiddel legitimálod, akkor lelked rajta. Viszont nem változtat a helyzeten, hogy a Körmenden a szakma a feje tetejére van állítva. Mert aláírom, kétséget kizáróan nem a legtehetősebb csapat a körmendi, de hozzá kell tenni, hogy az egyik leghülyébb ember kezében is van/volt az irányítás. És ezt… Olvass tovább »

Rámen11-12
Olvasó

Körmendi nevelés, aki hazatér, mindenképpen óriási pozitívum! Kell még EDZŐ, nem utánpótlás szintű, komoly szakmai koncepcióval. Plusz 4 megállíthatatlan LÉGIÓS…
PLAY-OFF, FULL HOUSE!

BasketMan
Olvasó

PO?Körmenden az nem mostanában lesz,lehet cél.Ezt mutatja ez az igazolás is.

Born2Ball
Olvasó

Mi egy műsort nézünk?
Az lehet, hogy körmendi nevelés, de a legkevésbé sem meghatározó játékos.
Ha ilyen igazolásoktól várjátok a megváltást a következő szezonra, akkor a csodán kívül sok mindenben nem bízhattok majd.

Gallis
Olvasó

Kell a csapat, kell edző, tegyétek oda magatokat, mindenki(önkormányzat:régi és leendő is, régi és leendő képviselők, régi és leendő polgármesterek, politikusok, régi és jelenlegi játékoslegendák, régi és jelenlegi szakemberek, volt és jelenlegi edzők, szponzorok, támogatók, mecénások, ügyvezetők, menedzserek, a körmendi kosárlabdát szeretők), fogjatok össze, mutassátok meg. Mi szurkolók, “Körmend hada”, (“melynek a lépte dobog”), ott lesz.
“MTE zászló az égbe lobog”
CSAK A KDMTE!

SárgaPárna
Olvasó

A német diplomata még a városban? 🙂

gondnok
Olvasó

Nem egy 6 milliós Benke, de bízzunk a saját nevelésben, Hajrá Bebi!
MTE mindörökké!❤️????

Jamchi
Olvasó

Hajrá Körmend!

kormendinekjo
Olvasó

Csak az MTE! Üdv Otthon.
Mik a további tervek, edző, játékosok stb?

BasketMan
Olvasó

Van baj bőven Körmenden

Drazsen Petrovics
Olvasó

Milyen bajok vannak, rébuszokban beszél mindenki, kampánytéma a csapat helyzete,de ezt félretéve, mik a tervek, hol áll a csapatunk? Hogy áll a csapatépítés?
Hajrá Körmend! “Lesz, lesz…,”
Reméljük még sokáig tud NB1-ben játszani a tízezres kisváros 49 éve NB1-es csapata.
“Ha kifut a körmendi kezdőöt”
Csak a KDMTE,hajrá Körmend!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés