Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kirúgta, de udvarias üzenettel búcsúzott légiósától a ZTE

Újabb változás a kék-fehéreknél.:

:

Kedden a ZTE szakmai stábja döntést hozott, hogy Quenton DeCosey érkezésével melyik játékostól válik meg. A döntés értelmében Carlton Guytonnak köszönték meg a szolgálatait.

Carlton augusztusban érkezett csapathoz, ahol 14 mérkőzésen 13,8 pontot, 3,9 lepattanót és 3,5 gólpasszt átlagolt.

A sereghajtó kék-fehérek udvarias üzenettel köszöntek el légiósuktól:

Köszönünk mindent Scootie és sok sikert kívánunk további pályafutásodhoz

– írják.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

43 hozzászólás

43
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
TrottyosBorbély Lajoskékfehér23EreszMivanmivan Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Én azt nem értem – mint ahogyan lent is néhányan – hogy miért nem centerposzton keresgéltek. Ott sokkal reménytelenebb a helyzet. Remélem Artúr készít néhány minitabellát az első osztályban szereplő centerekről-pont VAL, játszott perc, blokk, lepattanó, stb, s elgondolkodik. Beszédesek lennének a számok, ebben biztos vagyok. Itt vagyunk legjobban lemaradva a többi csapathoz képest-ez nyilvánvaló. Azt mondjuk nem is értem, hogy az MKOSZ honlapon miért nincsenek posztonkénti rangsorok mindenféle mutatóban. Vagy csak én nem találom őket. A fiatalok viszont szerintem semmivel nem rosszabbak, mint a többieknél. A ZTE jellemzően a második félidőben veszíti el a mérkőzéseket. Azért, mert itt gyakran… Olvass tovább »

Eresz
Olvasó

Zane Knowles Sérülése nagyon meg kavarta a szálakat. Azóta hiába edzenek keményen. Jövőre Júniusba el kell kezdeni az alapozást. Stárics, Artúr kérlek ha kicsit is szeretitek ezt a Klubot akkor lemondatok. Fizetésetek árából meg talán tudunk venni egy Délszláv centert és lesz esélyünk bent maradni.

Pojaca
Olvasó

Lassan a klubunk öltözőjét egy fizetett szolgáltatást nyújtó hölgy lakásához tudnám hasonlítani. Jönnek mennek a légiósok, még egymás nevét sem tudják megjegyezni,nemhogy a pályán összeszokni és tartósan kitanult figurákat véghez vinni. Pedig magát edzőnek nevezett megélhetési bűnöző van bőven a klubnál. Újévre majdnem meg lett a 10! db légiós augusztus óta. Úgy cserélgetnek ezek a nagytudásúak, közben milliókat kidobálva, mint anno én a kosaras kártyákat. Közben a szarnak csak újabb pofonokat adni, mert az értékelhetetlen magyar mag együtt kb 8 pontot nem tud összehozni meccsenként. Olyan ez, mintha én a motorikusan szar autómat optikailag tuningolnám. Vehetek rá bármit, ha a… Olvass tovább »

Eresz
Olvasó

Köszönöm hogy le írtad 100 % egyet értek. Valószínűleg Kornél tárgyaló képessége egyenlő a 0 .val. Magyar piac belterjes kevés játékos van olyan klubhoz senki se megy ahol egy báb az ügyvezető. Az elmúlt 10 évben pedig 0 db utánpótlás játékost tudnunk kinevelni. Mióta Kovács László nincs az utánpótlásba teljesen eredménytelen munka folyik.

kékfehér23
Olvasó

Pedig a szezon hátrelévő része sem az utánpótlás beépítéséről fog szólni.

Trottyos
Olvasó

Kovács László ott van az utánpótlásban…

Wilson
Olvasó

Igazából idén Zte részről már csak az lesz meglepetés, ha kimászik ebből a szarból a csapatuk, amibe jól belesüppedtek és nem esnek ki….Reális esélyt erre keveset látok, elnézve a többi csapatot!

Mivanmivan
Olvasó

Én még a Pécset érzem gyengének. Szerintem ők fognak a zte-vel playoutozni.

Zetesziv
Olvasó

A lényeg az hogy vannak még mindig olyan “szurkolok” akik még védik ezt a vezetést.Még ez sem volt elég nekik.Gusztustalan az egész.

zterulez
Olvasó

Azt nem tudom, hogy ha pl. én így végezném a munkámat, mint a Zete vezetők 2009 óta, akkor meddig tűrne meg a főnököm a cégnél.

zterulez
Olvasó

Aki nem olvasta a mai Zaol cikket, annak idemásolom a végét. Hát mit mondjak, érdekes… Hiába van kommunikációs vezetőnk (is), úgy látszik még ez sem működik rendesen. Biztos most büfizi vissza a karácsonyi bejglit. “Egyébként bevetésre vár az új légiós, Quenton DeCosey, aki már egy hete Zalaegerszegen van, de eddig a papírjai még nem érkeztek meg (mondjuk, ez is érdekes…). Múlt kedden jelentette be a klub a leigazolását, vélhetően pár nappal előtte is tudták már, hogy jön. Akkor úgy hangzott a kommunikáció, hogy a Körmend ellen játszhat, aztán mégsem, és hogy valaki távozik. Kerestük Puskás Artúr szakmai igazgatót, de nem… Olvass tovább »

Director
Olvasó

Az a helyzet, hogy a keret egésze alkalmatlan… Fiatalokat nem bántva, mert nekik van hova fejlődni!Jordan Barnett vajon miért nem tudott megragadni a Bundesligába és miért jött egy tavalyi playoutoshoz!?Wilson abszolút török 2 szint… Horti és Révész nem Nb1.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Horthy-Révész-Bonifert-Németh Ákos?
A “négy mesterlövész” marad még!
Meddig?

nr11
Olvasó

Bonifert és Horti 5-10 perces kiegészítő embernek nem lenne rossz, ha lenne komoly légiós a posztjukon.
De Bonifert Körmenden is többször 4-est játszott (kényszerből gondolom, mert Révésznek másodpercei voltak csak, mondjuk nem véletlenül)
Németh meg lelkes, próbál hajtani, sajnos ő ennyit tud, ez pedig az A-csoportban kevés 🙁

Gézuka
Olvasó

Artúr ír róla blogot hogy milyen lelkivilágban volt mikor ezt a döntést meghozta? Nagyon érdekelne! Ja. Nem!

Csippa
Olvasó

???ami “szakma” terén itt megy, az már viccnek is szánalmas…? Engem is kitömhetne vki így zsével, megveszek bármit, ha nem tetszik, veszek helyette másikat, mert az sz*r. Igaz, h mindet én vettem más pénzén, de attól még sz*r…a ZTE idén már elköltötte egy Ferrari árát 10 trabantra és roncsderbit játszik.. ??

Michael
Olvasó

Attól függetlenül, hogy egy kiemelkedő légiósa sincs a Zetének, szerintem nem annyira rosszak, mint ahogy sokan gondolják – pláne, ha összehasonlítjuk a fizetéseiket a két magyar magasemberével. Ha Révész és Horti helyett lennének használható magyarok a csapatban, lehet, hogy azt a 4 (+1 a hazai Körmend elleni) egylabdás meccset a Zete nyeri. Az U23-ról kevesen beszélnek, aranyos volt a csak egerszegi koncepció, de be kell látni, hogy kudarcot vallott. A legszebb, hogy a vezetőség egyetlen jó döntése volt Teo-t idehozni, de ezt is sikerült elrontani. Az az érzése az embernek, hogy ennyi pénzből ezt nem is lehetne rosszabbul csinálni…

kékfehér23
Olvasó

Az U23 beépítése hosszútávú terv volt, ami jól is indult Teo-val de most ennek is vége szakadt. A mostani vezetőséget nem érdekli az utánpótlás.

Milenko
Olvasó

Ehhez sokmindent nem lehet hozzátenni. Leginkább Heraklith véleményével értek egyet. Én is inkább Wilsont küldtem volna el előbb, mert ő még Guytonnál is öncélúbb. Rengeteg támadás megy el rajta. Ellenben Guyton után sem sírok. Egy lagymatag alibi volt, aki kb akkor dobott pontot, amikor már úgy is mindegy volt. Számomra már az első meccsen unszimpatikussá vált, amikor a hajrában minimalis különbségnél kétszer is rá jött ki a tripla. Erre mindkétszer lepasszolta a nullkilométeres Simónak… Aztán később még két egylabdas meccs is rajta ment el. Ne szépítsük: ő ugyanolyan sz@r volt, mint az összes többi légiósunk. (Nálam egyedül Parksban és egyelőre… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Kicsit bíztam benne, hogy Révészen már fű alatt túladtunk, de a Körmend ellen visszatért… Nem is volt sokat fent a pályán…

heraklith
Olvasó

Na, akkor már csak Barnett helyett kell egy center, meg Wilson helyett egy irányító…. ja és egy használható magyar mag. Még jó hogy ez nem egy sprintverseny.
Artúrtól megtudtuk korábban hogy éjt nappallá téve milyen minőségi munkát végeztek a légiósok kiválasztása során. Na most az 5 légiósból hármat már el kellett küldeni, a maradék kettőt meg nagyon gyorsan el kellene küldeni.
Extra vagy Artúr, megdolgoztál a pénzedért!

Igaz a magyar mag kialakítása meg ha lehet még ennél is szánalmasabb…

JólnézünkMIKI
Olvasó

Magyar magot Csizmics egyetértésével, kérésére igazolta a ZTE, Puskás a médiában úgy áradozott róluk, mintha szupersztárok lennének!

zterulez
Olvasó

Most kussol, nem áradozik. Pedig már nagyon várom a “Szarról-végről” vagy a “Ha leveszed – E Zegerszeg” kövekező adását. A dominó elv is csak korlátozottan érvényesül, mivel a vezetők közül senki sem érzi magáénak a felelősséget.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Wilsont kellett volna, nem Guytont!
110 kg, hatalmas valaga van, hasas, csöcsös mint a Bud Spencer. A ZTE történetének a leglassabb légiósa, kb 20 leütéssel, 20 mp alatt hozza fel a labdát! Puskásék talán legnagyobb melléfogása?
Emir? Artúr? Robi?

heraklith
Olvasó

Guyton volt a legnagyobb alibi játékos (jól fogalmazták meg előttem). Ugyanúgy pumpált csak, mint Wilson, de cserébe semmit nem védekezett. Látszik rajta, hogy teljesen hidegen nagyja az eredmény. Az utolsó percekben -20-nál általában megszórta magát (ahogy a Körmend ellen is), de arra mindig nagyon ügyelt hogy meg ne izzadjon (főleg hátul).
A szezon elején Wilson volt az egyetlen értékelhető játékos, igaz valami nála is félrement közben.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Heraklithnak Guytonnal kapcsolatban igaza van, viszont Wilson sumo birkózónak vékony, de kosarasnak kövér, és lassú!
Plusz irányítóként lelassítja a saját csapatát!

zterulez
Olvasó

Nem véletlenül padoztatja Mutapcic. Szerintem buta is, mint a tök. Folyton lejár a támadóidő, ha ő irányít. Igazán 2-es poszton lehetne használni, de ahhoz meg alacsony. Annak is oka van, hogy ezek a játékosok nem pl. a G-ligában vagy valamelyik erősebb bajnokságban vannak, hanem a magyar bajnokság utolsó helyezettjénél.

Manó
Olvasó

Felkészül Wilson és Barnett?

zterulez
Olvasó

Az összes többi is csereérett. Ha Hortonnal tervezik megoldani a center posztot, akkor sok keresnivalónk nem lesz a palánk alatt. Azt hittem, hogy Barnett megy vagy Wilson és hoznak egy normális centert, Horton meg lemegy 4-est játszani. De sajnos mentalitásbeli gondok is nagyok. Nem lehet így feladni a védekezést, ahogy azt a Körmend ellen tették.

Hobó Fan
Olvasó

Ezt most ki döntötte el?Egy pizzafutár?Egy történelem tanár?Vagy egy közgazdász?Most már értékelném ha egy kőműves is beleszólna ő még el is találná!

zterulez
Olvasó

A röplabdás pizzafutár.

Holló
Olvasó

Szánalmas egy banda…látszik mindent megpróbáltok erre is van pénz ahogy mindenre. Még cseréljetek húszat, hozzatok még 80 légióst. Puskás a podcastben azt mondta az önkormányzat által kommunikálva ez ugyanannyi mint a tavalyi költségvetés,ami kb a 8-9.helyen van a bajnokságban. Tényleg ennyire hülyének nézitek az embereket??? Ilyen kosárlabdához alkalmatlan emberek adják ezt inkább magánkézbe. Nekik,amit múltkor is írtam gombfoci csapatot javaslok. Ott kamatoztassák inkább ezt a fokú szakértelmet!

Minden6ó
Olvasó

Azt tudni kell, hogy amíg a foci is önkormányzati tulajdonba volt még az Nb2 be is bukdácsolt!Mióta Végh Gábor átvette azóta van rend!Most a kosárral van ez!Teljesen fogalmatlan emberek hozzák a döntéseket már második éve a kiesés szélén!

zterulez
Olvasó

Azt számold össze, hogy az utolsó 10 évben hányszor voltunk kieső helyen. Meg fogsz lepődni.

SopronKCfan
Olvasó

Azon gondolkodom, hogy sírjak vagy nevessek…Mert ez az egész már nevetségesen siralmas.

*Z*T*E*
Olvasó

Nem az a baj hogy elküldtek mert full alibi játékos de mellette a másik 4 amcsi is mehetett volna mert egyik se légiós szint! Az új srác ha nem irányító akkor feleslegesen jött!
Holton is mehet amit a Körmend ellen csinált az minden volt csak nem centerjatek. De hogy ki volt az az idióta aki ezt nem látta és idehozta 5os-nek?

Marillion
Olvasó

Az Amerikai városokban az utcán hobbiból kosarazgatók tőbbsége jobban müveli ezt a sportágat ezeknél akik most nálatok játszanak! Ezt irtam a Körmend-Zte meccs után is!

Peter Griffin
Olvasó

Amit művelt Holton? 18 pont, 10 lepattanó, 25 VAL. Gondolom arról meg ő tehet, hogy nem 220 magas és 130 kiló, igaz?
Én inkább arról (is) beszélgetnék, hogy ki hozta ide a magyar kontingenst, hogy 5-en összesen 8 VAL-t tudtak összekaparani..

nr11
Olvasó

Holton sosem volt center, idegenül mozog középen, viszont négyesen jó teljesítményt tud, messze jobbat mint Barnett. Ráadásul a Körmend ellen Parks-szal csak összehozott pár szép kettő-kettő figurát, jól vált le a gyűrű felé.
Az olyan csapatok ellen, ahol nincs klasszikus 5-ös, jó lehet.

*Z*T*E*
Olvasó

Ne vicceljel már Holton 4db 3- ast dobott ebből a 18 pontból tehát max 3 palánk alatti kosara volt. A 10 lepattanorol meg annyit hogy egyáltalán nem tűnt fel kb annyit ért mint Guyton 19 pontja ügyesen kozmetikázott…
Nem center! Szerintem nem volt egész meccsen pozicios játéka! Botrány gyenge játékos! Csutit szívesebben néznem helyette Wilson helyett meg Simot

Peter Griffin
Olvasó

Wilson irányító, de Parks is tud. Miért kellene még egy harmadik? Inkább olyan kellene, aki tud védekezni és pontot dobni

nr11
Olvasó

Parks-ban van potenciál, Wilson viszont sajnos lassú és körülményes 🙁 Ha az új játékos egy kicsit is tud kosarazni (a “pedigréje” alapján tud), egy Parks-DeCousins-Holton hármas, ha összeszokik, nem biztos hogy rossz lesz. Más kérdés, hogy nem túl késő-e?
Talán az alsóházi rangadókra összeállunk, és ha az alapszakaszban tudnánk ezeket hozni, plusz az alsóházi középszakaszban is, akkor talán, TALÁN meglehet a bentmaradás

*Z*T*E*
Olvasó

Wilson lassú ostoba és fakezu Parks nem irányító O combo-guard ide nagyon kell egy center és egy normális irányító mert egy kezemen meg tudom számolni hány 2-2 játszottunk meg jól a Körmend ellen

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés