Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kinevezte vezetőedzőjét a Sopron KC

Régi ismerős a kispadon.:

:

Hétfőtől újra a csapatot korábban sikeresen vezető tapasztalt edző, a görög szakember, Kosztasz Flevarakisz irányítja a szakmai munkát a Sopron KC együttesénél – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

A hírt a gárda ügyvezetője, Pojbics Szabolcs osztotta meg az oldallal, aki kiemelte: a legnagyobb elismerés illeti meg Bors Miklóst, aki nagyon nehéz szituációban, jól felkészülve és meccselve vezette bravúros győzelemre a csapatot Oroszlányban.

Mint írják, az együttes helyzete a szezonbeli első idegenbeli győzelemmel ugyan javult, de azért megnyugtatónak még korántsem nevezhető, ugyanakkor a hátrányuk messze nem akkora, hogy ne lehetne ledolgozni, és felzárkózni a középmezőnyhöz.

A vezetőség éppen ezért úgy döntött, hogy egy tapasztalt, a csapatnál már bizonyított szakember vezetésére bízza az irányítást, és megállapodott az SKC-t az előző évadban a rájátszásba vezető görög Kosztasz Flevarakisszal. Pojbics kiemelte: a Kostasszal folytatott egyeztetései során kiderült: a korábbi – és leendő – vezetőedző a jelenleg zajló évadban is figyelemmel kísérte a klub szereplését.

Az ügyvezető hozzátette, 2019 ősze és 2021 tavasza között, nagyjából másfél évadon át hatékonyan és eredményesen működött együtt a Flevarakisz-Bors edzőkettős, és bízik benne, hogy ez a munkakapcsolat továbbra is hatékony és eredményes lesz.

A játékosok – tekintettel arra, hogy egyrészt az előző hetekben eléggé erőltetett menetben voltak, másrészt pedig, hogy legközelebb csak bő két hét múlva, december 7-én kell pályára lépniük -, az oroszlányi bravúrgyőzelem után hétfőig pihenőt kaptak. Flevarakisz a tervek szerint hétfőn este áll majd újból munkába a csapat élén.

Fotó: sakc.hu/ Wölfinger Béla

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Tom67MarillionGáborQQRIQCsakaSopron Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Sok sikert a szomszédba,végre tartósan is el kéne már indítani /vissza/ a helyes irányba tőlünk északabbra illetve délebbre is a Soproni és az Egerszegi férfi kosárlabdázás is!

Gábor
Olvasó

Mindenki Miki mellett kampányol több fórumon is! Ami nagyon aranyos dolog, de arra nem gondoltatok, h Miki nem vállalta…? Amit megértek!

QQRIQ
Olvasó

Kostas az elmúlt 15-20 év legelfogadottabb edzője volt. Tisztelték a játékosok, megtalálta a hangot az amerikai légiósokkal. Nem utolsó sorban szerették a szurkolók. Ilyen nehéz helyzetben Bors Mikit kinevezni a legnagyobb vezetői hiba lenne.
1. Nem tisztelik a bírők
2. Az amcsi légiósok megeszik reggelire. A Kecskemét elleni meccsen könyörgött Myersnek az kicsit vicces volt.
3. Tönkre tehetnék a jövőjét, ha kiesik a csapat

Van városumkban két rutinos edző akik talán segíthettek volna, de valamiért nem vállalnak ilyen kihívást. Sterbencz László és Horváth Józsi

Tom67
Olvasó

Na azèrt van itt egy Meszlènyi is.

CsakaSopron
Olvasó

Kíváncsi leszek másodszor is kihúz e minket a szarból. Arra meg külön kíváncsi leszek, mennyi hajszála fog kihullani Myers egyes megőrülései után…
Hajrá Sopron! SKC!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Bors Miklós miért nem volt jó?
így soha nem lesznek magyar edzők!

Darren94
Olvasó

Vicc…
Elhiszem hogy jó szakember Kosztasz, de Miki nem bukott meg , sőt!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés