Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kinevezte vezetőedzőjét a Nyíregyháza

Egy magyar játékost is bejelentett az újonc, Mohácsi visszavonult.:

:

Sajtótájékoztatót tartott a HÜBNER-Nyíregyháza BS, melynek keretein belül Mohácsi Máté ügyvezető bejelentette, hogy az élvonalba frissen feljutó csapatot az Alba Fehérvártól távozó, de nyíregyházi születésű, korábban ott is dolgozó Pethő Ákos irányítja majd, Borisz Maljkovics továbbra is a szakmai stábban kap helyet.

A gárda magja egyben marad, Bus Iván, Tóth Gergely, Bazsó Brúnó, Szobi Dániel, Mokánszki Máté, Vaskó György és Kiss Benedek is hosszabbított, valamint még egy fiatal játékos érkezése várható.

Mohácsi Máté ezen felül azt is elmondta, hogy a korábban az OSE Lions színeiben pattogtató Anda Dávid is a nyíregyháziakat erősíti a következő szezonban. A klub négy légióst tervez leigazolni.

Mohácsi ezután kitért a személyes jövőjére is, miszerint felhagy a kosárlabdázással és innentől csak a pálya széléről irányítja az eseményeket.

Fotó: albakosar.hu

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Nagy AndrásBezseAlbaCsávókDennisvasipasi Recent comment authors
Nagy András
Olvasó

Kíváncsian várom mire lesz képes a felnőtteknél, utánpótlásban már elért mindent

Bezse
Olvasó

Ákos nagyon jó UP edző, Mokánszki és Vasko is a keze alatt nőttek fel, sok sikert az A-ban is

vasipasi
Olvasó

Sok sikert a Nyíregyházának! Örülök, hogy újra itt vagytok!

MAFCdrukker
Olvasó

Ez az irány szimpatikus, amerre most a Nyíregy elindult: magyar edző, a feljutást kiharcolók megtartása. Szerintem hálátlan dolog, és a magyar kosárlabdának sem jó, amikor egy újonc szélnek ereszti a bajnokcsapat legjobbjait és szinte csak 5 viszonylag jó légiósra építve próbálja megoldani a bennmaradást. Az is jó, hogy Mohácsi állta a szavát.

Hettik tamás
Olvasó

Jajj, látszik, hogy nagyon lelkes vagy, de teljesen fogalmatlan… Pethő Ákos Mohácsi sógora, akinek Siska kirúgásával már év közben megteremtették a helyét. A csapat másodedzője meg Kőhalmi komája, egy teljesen noname gyerek, de legalább jó sokat keres. A lánya meg a röplabdacsapatnál edző. Szóval akinek ez az irány szimpatikus… az nem tud a kosárlabdáról semmit.

vasipasi
Olvasó

Ezzel mit akarsz mobdani, azon kivül, hogy személyeskedsz?

Dennis
Olvasó

Majd az eredmények igazolják, hogy helyes döntés volt vagy nem. Ha bennt marad a Nyíregy senkit sem fog érdekelni, hogy kinek a kicsodája az edző.

AlbaCsávók
Olvasó

Ezek jó nagy hülyeségek amiket írsz 😀
Másrészt Pethő egy felkészült és jó eredménysorral rendelkező edző utánpótlás szinten. Előre kár picsogni..

MAFCdrukker
Olvasó

Jajj, látszik, hogy nagyon tájékozott vagy nyíregyházi viszonyok terén, viszont a kommented alapján jó bunkó is. A hozzászólásom elsősorban a játékosok megtartására vonatkozott. Nem tudtam, hogy rokonok Mohácsival, ez akkor nyilván árnyalja a képet (bár nem tudom, mennyiben kapcsolódik magához a kosárlabdához). Szerintem ha tényleg mindenáron őt akarta volna maga mellé edzőnek, akkor már tavaly nyáron szerződtethette volna, persze az is lehet, hogy nem bízott benne, hogy vele is feljutnának, azért hívta most (fogalmam sincs, hogy így van-e). Egyébként nem vagyok Nyíregy-szimpatizáns, mind a klubnak, mind Mohácsinak voltak számomra ellenszenves tettei (persze a kettő összefügg), csak erre az egy hírre… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés