Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kikapott Nagyváradon az Olajbányász

Jones és Tucker nagyot játszott.

CSM CSU Oradea – Szolnoki Olajbányász KK 87-74 (19-19, 16-16, 25-21, 27-18)

Antonio Alexe Emléktorna
Nagyvárad

CSM CSU Oradea legjobb dobói: : Később.

Szolnoki Olajbányász: Smith 6, Jones 19/9, Tucker 18/12, Tóth N. -, Morant 6 . Cserék: Pallai -, Rudner 11/9, Kristic 14/9, Kovács P. -, Taiwo -.

Több jó teljesítmény ellenére is vereséggel kezdte az Antonio Alexe Emléktornát a Szolnoki Olajbányász, – a felkészülésben jóval előbbre tartó – Nagyvárad otthonában.

A Szolnokban a légiósok jó napot fogtak ki, de Rudner Gábor teljesítménye is bizakodásra adhat okot.

 

27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
ferrroilNorbRRichieGgyurobin776Milo Recent comment authors
Norb
Olvasó

Szolnok – MZT Skopje felidoben 51 -64 … Nah szoval itt a vedekezes :))

ferrroil
Olvasó

NBA végeredmény:94:115.Kérdés, hogy akarunk e védekezni,vagy streetballozunk…Az utóbbiban is túldobnak komolyabb csapatok bennünket.Mindenesetre szép feladat lesz ezt az állományt rábírni az ankéton beígért agresszív védekezésre.Hajrá!!!!

Rolex
Olvasó

Laja,megint rúgtál egy öngólt,ezzel a mióta Alekszics az edző azóta nem tudunk védekezni dumáddal..
2017/18as szezon alapszakasz.
74kapott pont,a 2.legjobb
2018/19,76kapott,3.legjobb a ligában.
A tények makacs dolgok,de tudom neked Alekszics fóbiád van,ezért neked el lehet ezt nézni.

Norb
Olvasó

Lattam eloben a tegnapi meccset. A vedekezese az Olajnak katasztrofa jelen helyzetben, lehet javulni fog. Jones es Tucker jok lesznek viszont Morant ha nem tanulja meg kontrolalni magat akkor bajok lesznek, hamar elgurul a gyogyszere…. Kovacsnak meg short se jutott.. varadi shortban jatszott vegig… Nagyvaraddal viszont meg fog gyulni a Falco baja, osszeszokottak es egyenileg is kiemelkedo jatekosokbol all.

Rouge
Vendég
Rouge

Te nagyváradi vagy, ugye?

Statot tudsz (lepattanó, assziszt)?

laja
Olvasó

Ilyent ne írj légyszíves,hogy katasztrófális az Olaj védekezése mert jön mindjárt a főokos és megkapod ,hogy pesszimista vagy!

gyurobin776
Olvasó

madar olajbanyad nemisert em mit akarnak ezek hat ilyen madar csapat ellen kikapnak olyanok mint a toketlen jaszberenyiek. vegen idehozzak a potocsnyikot vagy az okornt azthiszik hogy joklesznek meg a kellert is idejon
balfaszok olajbanyasz

RRichieG
Olvasó

Mondtam, hogy ne igyál gyógyszerre Aramis, látod mindig ez van belőle 😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

Nyugodjon meg mindenki, kurva jók vagyunk. Erős csapatok ellen kell játszani, erős csapatok ellen lehet fejlődni, gyakorolni az új elemeket, az új játékrendszert. Ezek profi játékosok, nem fog sérülni senkinek az önbizalma, mert idegenben kikapunk egy BL induló csapattól. A védekezés mindig lassabban áll össze mint a támadás, ehhez több idő és több gyakorlás kell. Ami már most látszik, hogy rendkívül jó legiosaink vannak, remek irányítónk és biztos kezű kinti dobóink… pont ezek hiányoztak az előző szezon második felében. Ha Juhos visszatér a rotációba, akkor magas posztokon is rendben leszünk, a védekezésünk össze fog állni, ez tényleg csak idő és… Olvass tovább »

Rolex
Olvasó

Na tessék Moldi..
Laja barátod böffentett egyet..
😉

Rolex
Olvasó

Messze álljon tőlem a kötözködés.
De bátran lehetne itt kezdeményezni egy közvéleménykutatást,hogy ti 3an magasan a legpesszimistábban álltok évek óta a csapathoz.
Évek óta ekézitek Dragant,vagy épp az aktuális vezetőségben találtok meg valakit.
A mostaniban meg épp nem,annyira ujak.a játékosokról már ne is beszéljek.
Kicsit pozitívabban,egy hajóban evezünk.
❤🖤

moldi56
Olvasó

Mikor ekéztem én Dragan szakmai munkáját?Egyébként sem tenném,mert nem vagyok szakember a kosárlabdában,csupán egy mezei szurkoló.
Abban viszont tényleg ekézem,hogy nem akar magyarul beszélni.Pedig tudom,hogy tud,volt rá eset,hogy pár szót váltottam vele magyarul.Ha a többi délszláv edző megszólal magyarul,ő miért nem teszi?

Milo
Olvasó

Miért baj az, ha ő nyílvánosság előtt jobban érzi magát/jobban kitudja fejezni magát angolul, mint magyarul? Szerintem sokkal jobb ez, mint Báne, Ivko, Srecko makogása. Mondta is, hogy a magyarul való beszédet meghagyja a szemelyes, privat beszelgetesekre a szurkolokkal meccsek elott/utan.

moldi56
Olvasó

Jó lenne Rolex hogy legalább a saját szurkolótársaiddal nem kötözködnél.Laja nagyon régi Olaj szurkoló,rólam nem is beszélve.Nincs elég ellenségünk?Az ilyen beírásoknak a Falco szurkolók külünösen örülnek.

laja
Olvasó

Ne válaszolj neki Moldi! Hülyékkel kár foglalkozni:..

moldi56
Olvasó

Miért kell letorkolni?Miért nem fejtheti ki a véleményét?Ő is csak 1 szurkoló a sok közül.Problémák persze hogy vannak,főleg ilyenkor a felkészülési időszakban.Én inkább a sérülésektől féltem a csapatot.Mert azzal már torkig vagyunk és akkor finoman fogalmaztam.

Rolex
Olvasó

Laja,dell..
Még moldi56 barátotok hiányzik és mehet a sírás,szar az edző,szarok a légiósok,nyoooocba se leszünk stb stb…
😂
Folytassatok ott ahol tavaly abbahagytátok
😉
Akkor is Hajrá OLAJ!!
❤🖤

moldi56
Olvasó

Na itt vagyok te okostojás.

Rolex
Olvasó

Még jó,hogy szerinted Laja.
Már kezdődik az okoskodás.
Nektek,állandó fanyalgóknak az se lenne jó ha gyengébb csapatokkal meccselnénk,mert akkor még abba kötnétek bele.
El se kezdődött a bajnoki rajt,de már a vezetőket meg a coach-ot osztod.

dell
Olvasó

Egyáltalán nem kötött bele Laja senkibe ez az igazság amit leírt. Támadásunk jó a védekezés Alekszicsnél gyenge.

laja
Olvasó

Szerintem rossz választás volt a vezetők részéről ez a sok erős csapat elleni felkészülési meccsek lejátszása. Az állandó vereségek nem tesznek jót az alakuló csapatnál a hangulatra az önbizalomra és semmire sem. Az látszik,hogy támadásban erősek leszünk de a védekezés…. az gyenge. Igaz amióta Alekszics az edző sosem tudtunk védekezni.

Bolyongó
Olvasó

Véleményem szerint vezetőink verték a mezőnyt, magasan nekünk van a legjobb felkészülési programunk.

laja
Olvasó

Ezt senki nem vitatja. Csak azt írtam,hogy használ e a csapatnak az erős ellenfelektől a sok vereség? A másik a védekezés. A kosárlabda alapszabálya,hogy vegyél egy jó irányítót és egy centert majd mellé a többieket. Ez megtörtént.Első lépcsőben tanítsd meg őket védekezni majd csak utána a többit. Itt már vannak problémák de remélem Pór Peti majd egy -két jó tanáccsal szolgál annak akinek kell!

derryl
Olvasó

Laja!
Nagyon jól van ez így, ilyen csapatok ellen kell játszani, a hibák ellenük ütköznek ki. Semmi értelme másod osztályú egyletek ellen villogni. Ezek a fiúk nem kezdők helyre tudják tenni a felkészülési meccseket, ha nyernek jó, ha veszítenek tanulnak belőle, nem fognak a kardjukba dőlni. Szerintem nekünk van az egyik legjobb felkészülési programunk!

Hajrá Olaj!

Milo
Olvasó

Lesz itt még Kecskemét elleni meccs, ahol lehet parádézni, illetve a Deac ellen lehet két igazi erőmérő, hogy közvetlenül a rajt előtt hol is tartunk. Tökéletes a felkészülési programunk.

Bolyongó
Olvasó

Szerintem hasznosabb,mint kutyaütők ellen nyerni. A védekezésen van mit javítani, de meg fogják oldani.

pbask
Vendég
pbask

nehéz lesz

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés