Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kikapott a Temesvártól a Kecskemét

Tanulságos meccs volt.

KTE-Duna Aszfalt - Temesvár 87-92 (29-26, 24-20, 17-26, 17-20)

Edzőmeccs
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

KTE dobói: Djuraszovics 14/6, Cleveland 8, Deraszimovics 27/6, Karahodzics 12, Wittmann 13/9, Vukcevic 1, Révész 10, Molnár 2.

Forrás: ktekosar.hu

Hasznos, tanulságos nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott szerda este a KTE-Duna Aszfaltnak a román első osztályban szereplő Temesvár együttese ellen.

Azért kellett edzőmeccset szerveznie a klubnak erre a hétre, mert a PVSK-Veolia elleni, a második fordulóba kisorsolt bajnoki találkozó hétvégéjén a Messzi István Sportcsarnok foglalt, és a felajánlott pályaválasztói jog felcserélésére sem volt lehetőség. December 18-án játsszák le a baranyai csapattal a bajnokit.

A mérkőzés igen hullámzóra sikeredett. Jól kezdett a Temesvár, de a sikeres triplákra Bozo Djuraszovics – szintén triplákkal – egy pontra csökkentette hátrányt, majd Karahodzsics, Wittmann és Deraszimovics is belelendült, ennek is köszönhetően 29-26-os állással zárult az első felvonás.

A második negyedben kiválóan és eredményesen játszott a KTE, sikerült növelnie az előnyt, látványos, gyors kosárlabdát láthattak a szurkolók, és 16 pontos előnyt. A román időkérés után végül 53-46-al mehettek a félidőre a csapatok.

A második félidőben a Temesvár amerikai irányítója, Troy pontokban és passzokban is nagyon feljavult, az ő vezérletével, no, meg a kapkodóvá váló hazai játék okán fordított az ellenfél, és a véghajrában is pontosabb volt, így 5 ponttal nyert – derült ki a ktekosar.hu oldalról.

Forray Gábor értékelése: Az első félidőben egészen jól játszottunk, de a 17. perctől visszaesett a koncentráció, és a tetemes előnyünk elolvadt. Érezhető még az összeszokottság hiánya, nem mindig tudjuk a legjobb megoldást választani. Ellenfelünk jó napot is fogott ki, tizenhárom triplát szereztek hatvan százalékos pontossággal. Ez a meccs nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Sok ilyen erős ellenfél elleni összecsapásra van szükségünk, hogy csapatunk össze tudjon csiszolódni. Látszanak napról-napra az előrelépés jelei, de még kell idő, hogy azt mondhassuk, minden és mindenki a helyére került.

Fotó: Réti Attila

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés