Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kikapott a Nyíregyháza

Több kulcsjátékosát nélkülözve nyert az ASE.

HÜBNER Nyíregyháza BS - Atomerőmű SE 81-88 (23-27, 22-27, 20-22, 15-12)

Alsóházi rájátszás, 6. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Frányó Péter, Lengyel Ádám József (Dernei Gábor)

Nyíregyháza : Perry 22/6,Kass ,Bazsó 10/6, Pipiras 17/6, Copes 22. Cserék: Fazekas 6/3, Kone 2, Kiss 2, Szobi -.

Paks: Pajor 5/3, Buckingham 22/9, Grubor 4, Gulyás 16/12, Edwin 31/3. Cserék: Frank 4, Csizmadia 6.

Jól kezdte a meccset a Nyíregyháza. Bazsó triplát, Perry duplát dobott. Ezekre a kosarakra Gulyás válaszolt. Grubor bedobott két büntetőt, Edwin pedig közelről talált be, vezetett az ASE. 5-10 volt az állás amikor időt kértek a hazaik. Pipiras talált be, szép zsákolás volt. A Nyíregyházának jól jöttek az edzői tanácsok, 14-12, majd 18-14 is volt a táblán. A negyed vége azonban a vendégeké volt, Edwin és Buckingham nagyon megszórta magát. 23-27.

Copes kosarával indult a második negyed, majd Perry hármasával visszavette a vezetést a Nyíregyháza. A vendégeknél Gulyás talált be távolról. Felváltva potyogtak a kosarak a mérkőzés ezen szakaszában, egyik csapat sem tudott jelentős előnyt szerezni. 37-40 volt a táblán, amikor Csirke Ferenc időt kért. A folytatásban Kiss és Pajor is betalált. Buckingham hármasával hatra nyílt az olló a negyed közepén. Rövidzárlat hazai oldalon, beeső dobások a másik oldalon. 39-47, majd 41-49 is volt a táblán. két perc volt hátra ekkor a nagyszünetig. 45-54 lett a második etap vége.

Pipiras duplájával indult a második félidő, Edwin hármassal válaszolt rá. Ismét tíz volt közte. Copes büntetőzött jól, de azonnal jött rá a paksi válasz. Az ASE folyamatosan kezébe vette az irányítást, egyre jobban elhúztak. A negyed közepén ismét időkéréssel próbálkozott a hazaiak mestere. Copes dobott két duplát, az ő játékára nem lehetett panasz a hazai oldalon. Pipiras is betalált, így 57-67-es állásnál már az ASE kért időt. A folytatásban Edwin büntetőzött jól, bőven maradt a paksi előnyből. 65-76.

Perry kosaraival próbált zárkózni a Nyíregyháza, 70-76-ra is feljöttek miután Bazsó is betalált. Pipiras hármassal faragott tovább a hátrányon. Teljesen nyílt lett a találkozó. 76-78 volt a táblán, amikor Pajor talált be távolról. A negyed közepén 78-81 volt az állás. A hazaik kezében ott volt az egyenlítés, de Gulyás hármasával mégis a paksiak növelték előnyüket. A negyed végét is jobban bírták a vendégek, megérdemelten nyerték meg a találkozót. 81-88.

HIRDETÉS
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
JessykosárbáróRámen11-12MiosArtur Doki Recent comment authors
Jessy
Olvasó

Én úgy látom, hogy a sikertelenségnek a Nyíregyházi légiós választás volt a rákfenéje. Nem tudom biztosan, de legalább 7-8 légióst fogyasztott el a csapat eredmény nélkül. A jelenlegi légiósok sem a bajnokság gyöngyszemei. Hiába dob Perry 15-25 pontot, ha nem védekezik és önző módon játszik. Ez csapatjáték!!!! Rendszeresen magára húz 2-3 védőt aztán megy esztelenül. Na mindegy is, ez a különbség a Honvéd és a Nyíregyháza között. Ott a három légiós extrát teljesített a Kaposvár ellen, magyar kiegészítő játékosokkal nyerték a meccset. A kiegészítő magyar játékosok itt is megvannak, csak az extrán teljesítő külföldiek nincsenek. Néha azt látom, hogy már… Olvass tovább »

kosárbáró
Olvasó

Ezzel az edzővel prognosztizálható volt ez a kudarc.Én sajnálom, mert nagyon szurkoltam nekik.

Rámen11-12
Olvasó

Radulovics meddig “segíti” még a nyíregyházi kosárlabdát?

Mios
Olvasó

valszeg Nyíregyházán már beletörődtek korábban a kiesésbe, mert, hogy ennyire nem tudják felszívni magukat egy – létfontosságú – hazai meccsre…. úgy, hogy a vendégcsapat jócskán használta ma a korábbi cseréket is

Artur Doki
Olvasó

Eddig is tudható volt,ma is kiderült:
Ennek a nyíregyházi csapatnak semmi keresnivalója nincs az élvonalban…
A Jonesy-Kacsa-Atkinson-Taiwo négyes nélküli Ase ellen sem nagyon volt sanszunk…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés