Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kihirdette a magyar válogatott keretét Sztojan Ivkovics

Hanga Ádám is a fedélzeten.:

:

Kijelölte a júliusi világbajnoki selejtezőkre készülő férfi kosárlabda válogatott bő keretét Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány. A szűkítésről a magyar bajnoki döntőt követően dönt majd a szakvezető.

Bő keret:

Allen Rosco, Benke Szilárd, Eilingsfeld János, Ferencz Csaba, Fazekas Máté, Filipovity Márkó, Golomán György, Hanga Ádám, Mikael Hopkins, Horti Bálint, Karahodzic Kemal, Keller Ákos, Kiss Dávid, Lukács Norbert, Perl Zoltán, Pongó Marcell, Pongó Máté, Somogyi Ádám, Szabó Zsolt, Váradi Benedek, Vojvoda Dávid

Magyarország az európai selejtezőkben a H-csoportba kapott besorolást Franciaország, Montenegró és Portugália társaságában. Csapatunk jelenleg a továbbjutó harmadik helyen áll csoportjában.

Sztojan Ivkovics csapata július 1-én pénteken Portugáliát fogadja a Tüske Csarnokban, majd 4-én Franciaországban zárja le a selejtezőkört.

43 hozzászólás

43
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
HavercsávoO1GSárgaPárnaCsakegyfanMilo Recent comment authors
Havercsávo
Olvasó

Durázi anno nem igazolt Kecskemétre ezért nincs
keretbe.

SárgaPárna
Olvasó

édes faszom… durázit követelitek a válogatottba? most az komoly?

caseyjones
Olvasó

Tényleg, hol van Maronka?

Anthony
Olvasó

Maronkáról tud valaki valamit, miért nincs a keretben?

Milo
Olvasó

Most lesz a Draft, gondolom Amerikában különböző csapatok edzésein.

Anthony
Olvasó

Úgy tudom visszalépett a drafttól, vagyis valahol azt írták.

justbasket
Olvasó

Ivkovics olyan amilyen, de a válogatott működik, méghozzá a jelek szerint eredményesen! A keret tagjai kivétel nélkül tűzbe mennek érte, ez jól kivehető a mérkőzéseken. Láthatóan nagy az egység. Ez egy csapat sport ,amiben nem feltétlen csak a legeslegjobb játékosok tudnak jó csapatot alkotni. A válogatott pedig jó csapat! Nekem tök mindegy ki van benn a keretben csak nyerjünk és legyünk kint minél több világversenyen!
A manager uraknak persze nem mindegy ha az ő játékosuk körön kívül van, nyilván ennek hangot is adnak ilyen olyan formában, akár itt is.
Én azt mondom hajrá magyarok!! hajrá magyar kosárlabda!

Redbid
Olvasó

Viszont szerintem azokra is kell, gondolni lehetõséget biztosítani, akik a teljesítményükkel kiemelkednek nem?
Egyrészt mert maga a sport szellemisége is ezt kívánja meg, hogy a legjobbaknak a legjobbak közt legyen már hely, másrészt meg, mert ha annak ellenére nincs, úgy ennek semmiképpen nincs jó üzenete!
Bármilyen managertől teljesen függetlenül!!

O1G
Olvasó

Ez jó szöveg csak nehezen elképzelhető Duráziról és Bognárról is hogy hozzáállásbeli vagy viselkedésbeli probléma lenne bármelyikőjükkel is, akkor viszont erősítést jelentenének Hortihoz, vagy az egész évben sérült Fazekashoz képest. Ha KD-t ki lehet próbálni újoncként, akkor szerintem ezt a 2 embert is ki lehetett volna nyugodtan mielőtt kijelented, hogy ők nem mennének tűzbe a válogatottért (egyébként normál esetben nem a kapitányért kell, hanem a hazájukért egy válogatottban). Ja és én nem vagyok játékosügynök, sőt egyik játékoshoz sem köt semmi, szóval nekem teljesen mindegy ki van ott, csak ha már 2 légióst is behívott “edzőpartnernek” akkor nyugodtan behívhatta volna legalább… Olvass tovább »

supradeel
Olvasó

Állítólag a Tóth Norbi is bent lesz a keretben, Lukács Norbert meg azért igazolt Szolnokra mert így tuti utazik a VB-re! röf röf

Mkupagyőztes
Olvasó

Személy szerint örülök hogy Horti hozzánk igazolt! Felhívom a kedves kekeckedő fórum társak figyelmét hogy Bálint nem a piros csoportból került a válogatottba ,mivel idén még a ZTE-ben játszott. Egyébként ha jól olvasom ez egy BŐ KERET, tehát a felsoroltak több mint fele nem lesz ott a meccs keretben. A férfi válogatott ellentétben a nőivel ismét ott lesz az EB-n és nagy valószínűséggel tovább jut a csoportból, tehát sikeresnek mondható! Nekem sem a szívem csücske Ivkovics de az eredmények őt igazolják. Tehát felőlem behívhatja akár Grebit is ha vele nyerünk. Részemről ennyi a dolog. Akik ugranak erre a cikkre azok… Olvass tovább »

caseyjones
Olvasó

Nagy valószínűséggel továbbjut a csoportból???!!! ? Remélem, a vb-selejtezős csoportra gondolsz, mert az ellenfeleink az Eb-n: Litvánia, Franciaország, Szlovénia, Németország, Bosznia-Hercegovina. Ezek közül egyedül a bosnyákok ellen van esélyünk győzni…

Dobey
Olvasó

Azt csodálom hogy a fiát nem hívta be, valamint Kucsera meg Tóth Barna kihagyása is számomra érthetetlen. Hajrá Kecske… vagyis hajrá magyarok!

Pbask
Olvasó

Teljesség igénye nélkül: Maronka,Bognár,Durázi.
Kiss Dávidnak meg volt pár jó periódusa a playoffban, ezek szerint elég mert kecskeméti.
Ja, ja cucika vagyok.
Ha valaki válogatott akar lenni, igazoljon a KTE-be, aztán a szent szeánszon az első avatás alatt jó ember válik belőle. Oda elég pár pont meg ha letudja ütni a labdát, többi csapatnál azért több kell.

Csippa
Olvasó

Horti vicc, Fazekas sem oda való, Kiss D. meg fogalmam sincs, kicsoda ( bocs a tiudatlanságomért), Karahodzic nyilván biztonsági tartalék, edzőpartner, annak ok, de am ez sztem egy kifejezetten erős és tehetséges válogatott! Hajrá, ebből egy jó formaidőzítéssel, rotációval és kémiával abszolút bármi lehet. ??????

Doncickormealattapiszok
Olvasó

lórántménemválogatott

supradeel
Olvasó

Mert újra indul a sound! Talán a Tóth Ádámra van esély!

caseyjones
Olvasó

Nagyon tartottam a franciák elleni idegenbeli meccstől, elvégre jóval erősebb csapatról van szó, akik ellen nincs esélyünk. De amint megláttam a Horti nevét a keretben, megnyugodtam. Vele egészen biztos, hogy legyőzzük a franciákat idegenben.
Reszkesseket, franciák!

Skcforever
Olvasó

Kedves Bb1! Lehetne esetleg egy interjút készíteni Ivkovic úrral, amiben elmeséli, érvekkel alátámasztja, hogy mi alapján kerül be egy Horti, és pl egy Bognár nem? Szerintem mindenkit érdekelne, kitudja esetleg van olyan dolog a háttérben amiről nem tudunk, esetleg az érthetetlenül kimaradó játékosokkal viselkedési vagy egyéb probléma van stb. Ha ezek kommunikálva lennének, nem lenne szurkoló, aki ne fogadná el a kapitány döntését, és állva tapsolnánk Hortit. ? Persze azt is tudjuk, hogy főispán úr egyenes ember, szóval ha csak szimplán személyes okai vannak ezeknek a döntéseknek, az interjúban ezt is elmondaná ? Szóval várnánk egy ilyen cikket, biztos mindenki… Olvass tovább »

Jessy
Olvasó

Teljesen igazad van…. Apropó SKCforever, lehet tudni Sopronban már valamit a csapatról? Ki marad, ki megy?? Milyen pletykák járnak, mert nem nagyon nyilatkoznak hivatalosan???

Skcforever
Olvasó

Fazekas, Supi, Sitku marad, Ford is valószínűleg, Montgomery gondolkodik még, a két kis amerikai biztosan távozik, Borisovot nem tudom. Nekem ezek az infók.

Redbid
Olvasó

Nagyon jó a felvetésed!! De úgy tűnik a történések világosan magyarázzák önmagukat, amiből az jön le, hogy egyrészt el sem tudja képpzelni, hogy esetleg egy olyan játékos aki a teljesítménye miatt hirtelem megjelenne a csapatnál, esetleg ő is képes lenne tartani a tőle kérteket, mind viselkedésben, sőt esetleg még egy kicsit többet is jelenthetne mindez a csapat eredményessége szintjén? Vagyis igazából valahol önmagában nem bízik, és nem annyira a teljesítmény számít hanem inkább valami személyes kapcsolódás, esetleg tartás, hogy egy új fecske rossz hatással lenne az oly sokat emlegetett hierarchiára és rendszerre? Szóval igen, egyenes embernek tartja magát és nekünk… Olvass tovább »

Mogyi19
Olvasó

Ha a közeljövőben tudok vele podcastet csinálni meg fogom kérdezni!

Skcforever
Olvasó

Nagyon köszi előre is! Tényleg érdekelne, hátha kapunk rá normális, értékelhető választ!

Skcforever
Olvasó

Marillion, ha ez esetleg nekem szólt, akkor egyrészt meglepő, mivel mi mindig normális hangnemben kommunikáltunk itt egymással, másrészt pedig azért nem értem, mert nem szakmáztam hanem csak érdekel Ivko behívási szokásai, mert azért valljuk be, elég furi, ennyi.

Anthony
Olvasó

Ez egy fake profil ne foglalkozz vele.

Cibona5
Olvasó

Mondjuk Fazekas Máté minek, amikor sérülés miatt már egy ideje nem játszik. Viszont ő is kecskeméti. Röhej!

Chikán Sándor
Olvasó

És Bognár ?????????????

Kovács Krisztián
Olvasó

Kiss Dávid? Horti? Omm.
Durázi? Bognár Kristóf? Ennyire rossz emberek? 🙂

caseyjones
Olvasó

Most komolyan? Egy immáron másodosztályban játszó játékos (Horti) is tagja a válogatottnak?

Dallas
Olvasó

Tegnap viccelődtem rajta hogy Horti válogatott(volt) én meg 20 éve fiatal ,de ahogy elolvastam a cikket ,a derekam ÚJRA ! olyan jól hajlik ,márpedig CSODÁK VANNAK ! Le is megyek kocogni a Tiszaparti gátra…… 🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Kiss Dávid,neharagudjatok,de mi a f@szt keres itt? Durázi nem érdemelte meg pl?

Harry Bell
Olvasó

Kiss Dávid még oké. De olyan erős a bajnokság piros csoportja, hogy onnan be kell válogatni egy (most már Pécs) Horti Bálintot?

Knézy Ernő
Olvasó

Ivkovic köcsöge.

4.negyed
Olvasó

Sajnos még mindig nem teljesítmény alapján történik a bejutás ide…. Durázinak lehetne 20 pontos átlaga is akkor se férne be. Kecskemétről viszont elég ha pályára lép egy magyar és már válogatott is.

Milivoj
Olvasó

Dúró eddig a döntő MVP-je, élményszámba megy, ahogy kulcsfontosságú triplákat szór, keményen lepattanózik, a turistát meg Jászai Marit oda-vissza betakargatja, de még a bő keretbe se fér be…, ellenben Kiss Dávid, Atatürk meg a bunkó Horti ott van

RigoJancse
Olvasó

Az agyoniskolázott fejeddel az elkövetkező válogatott mérkőzéseken az imént ócsárolt Perlnek és Váradinak fogsz tapsikolni…

Milivoj
Olvasó

Ki ócsárolja? Csak tényeket írtam, annyi sapkát ráhúzott a két silverhelyi ikonra, hogy biztosan nem fognak megfázni

RigoJancse
Olvasó

Netán magadhoz is nyúltál?!

Milivoj
Olvasó

A tényekkel nem tudsz vitatkozni Jancsika, ezért marad a személyeskedés ???

Soós Sándor
Olvasó

Keller vissza adta neki a sapkáját…

caseyjones
Olvasó

Vagy Mócsán, bár nem tudom, hogy áll most ő jelenleg a sérülésével.

Csakegyfan
Olvasó

Durazi?pfffff….szegénynek nincs agya, nem csodálom, hogy nem hívták be. Ettől függetlenül Kiss Dávidot én sem értem…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés