Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kifakadtak a horvátok, visszavágó nélkül nyerheti meg az Alpok Adria Kupát a Skrljevo?

Lapértesülések szerint a magyar csapat játszik az idővel és az egyre idegesebb Alpok Adria Kupa vezérkarával.:

:

A magyar csapat játszik az idővel és az egyre idegesebb Alpok Adria Kupa vezérkarával – írja cikkének bevezetőjében a basketball.hr nevű tekintélyes horvát kosárlabda honlap.

Mint ismert, az Adria Oil Skrljevo és az Egis Körmend csapata jutott a lengyel, cseh, szlovák, osztrák, magyar, szlovén és horvát klubokat tömörítő Alpok Adria Kupa 2018/19-es döntőjébe.

Az első találkozót április 3-án, 76-67-re a horvátok nyerték hazai pályán. A finálé visszavágójára még mindig nem került sor, a dátum továbbra is bizonytalan, a honlap értesülései szerint a körmendiek még mindig nem jelölték ki a hivatalos időpontot. Korábban felmerült ugyan április 11., de azt a vasiak törölték, mondván aznap nagyon fontos mérkőzést játszanak.

Az Adria Oil Škrljeva alelnöke, Vice Sep az alábbi nyilatkozatot tette:

– A csapatunk ma nem utazott el Magyarországra, hogy lejátssza az Alpok Adria Kupa döntőjének visszavágóját. Pedig április 10-ére volt kihirdetve az elfogadott a dátum. A magyar csapat szombaton lemondta az időpontot. Már másfél hónappal ezelőtt tájékoztattuk őket, hogy bármikor tudunk játszani velük, de kizárólag április 20-ig bezárólag, ugyanis addig tart hazánk bajnokságának alapszakasza. Most már április 27-ét és május 1-jét jelölték meg időpontnak, ami a megegyezésünkön kívül esik. A magyarok nem voltak korrektek, mert a dolgok nem a megállapodás szerint történtek, ezzel pedig megalázták az egész bajnokságot és az ellenfelet. Az Alpok Adria Kupa vezetősége arról tájékoztatott bennünket, hogy a Körmendnek nem is lesz semmilyen mérkőzése április 11-én! A körmendieknek ajánlottuk a jövő keddet vagy szerdát, ha nem fogadják el, akkor nem fogunk máskor játszani! Nem engedhetjük meg nekik, hogy játszadozzanak velünk, mi tiszteletben tartottuk a megállapodásunkat, és ugyanezt elvártuk volna tőlük is.

A honlap végül azt is hozzátette, hogy az AAK vezetősége bécsi ülésén tárgyalja meg az ügyet.

Természetesen megkerestük a körmendi csapatot is, amint megismerjük a magyar klub álláspontját, külön cikkben foglalkozunk vele.

44 hozzászólás

44
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Emőkevagyokpiros710321drszepkarolyFenyőfaHajráKörmendHajráVas Recent comment authors
Emőkevagyok
Olvasó

Zsibbasztó egy sztori…
Egyen inkább mindenki epret porcukorral, én is azt teszem…
Cupp

DAME
Olvasó

Minden nagyfalcos nézzen rá a tabellára vagy a kupa, bajnokság győzelmek számára!
Utanna pofazzatok a faluról cinegek??
7>0

2lee14
Olvasó

Ok.

drszepkaroly
Olvasó

Már megint a körmend!!
A vezetőség hozzáállásával szégyent hoz a magyar kosárlabdára és így már senki nem a teljesítményről fog beszélni 🙁

piros710321
Olvasó

Szégyent? Azt te hozol magadra!

Fenyőfa
Olvasó

Időközben a Körmend is adott ki közleményt, azért érdemes azt is elolvasni, mielőtt megint mi leszünk itt a mocskos, csaló, akaratos, falusi banda:D Sárgapárnáék frusztrált kirohanásaival meg nem kell foglalkozni… már többször bebizonyosodott, hogy önhibájukon kívül eléggé korlátoltak a szellemi képességeik.

SárgaPárna
Olvasó

Az a közlemény pont azt bizonyítja. Mocskos, csaló, akaratos falusiak vagytok. Mindenkit hülyének néztek…

mte7
Olvasó

Kiakadnak a horvátok..
De vajon miért..
Nem kerülnek be a rájátszásukba…
Van két meccsük még 13.-án és 19.én..Igy 20.án haza küldik a két amerikaijukat..áprilisban igy játszanak kétszer…
Körmendnek van április végén másfél hét szünete…akkor szeretne játszani..Körmendnek áprilisban öt bajnoki meccse van 20.-ig..
Hogy is van ez..
???
Hajrá Körmend!!!

red-black01
Olvasó

Még egy dolgon gondolkodjatok el 🙂 . Nem fontos, csak érdekes 🙂 .

Hirtelen 10.52 után perceken belül “mindenki” idetódult, egyedül Emőke nem jött még meg, de hát szegényem még iskolában van, akkor várta az ebédet, most meg a napköziben még nem osztották ki az uzsonnát, azt várja 😉 .

Honnan lett kb. 30-as mennyiségnél ilyen hirtelen 60-70-80 “like” az összes, a körmendi vérlázító magatartáson “felháborodott” hsz-nél és szinte ugyanennyi “mínusz” a némileg más tényeket vagy dolgokat felsorolónál?
Hasonlítsatok csak össze néhány dolgot 🙂 .

Aha, persze-persze 🙂 🙂 .

red-black01
Olvasó

Óóó gyerekek, röviden összefoglalnám a történetet, de előtte egy fontos dolog: Örülök hogy ismét van okotok velünk foglalkozni 😉 , ugye tudjátok miért? Szóval van ez a csoki kupa. Laza szabályokkal, hazai bírókkal, egy csomó korlátozás nélkül. Elindulunk, mert…. Az is egy lökött duma, hogy mostmár vérszagot fogtunk es nem annyira fontos a kupa, ennek sémmi koze ehhez. Az alap, gyakorlatilag bármeddig lejatszhatod a meccseket, a szakaszok vannak szabályozva. Az MKOSZ egyet kikötött, mivel nem FIBA, nincs kavarás az itthoni meccsekkel. A horvátok semmivel nem jobbak, ugyanúgy taktikáznak, csak ők a két idegenlégiós 20.-ai elmenetele miatt így akarnak pressziót gyakorolni.… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Világos! Tehát, ha sikerül valahogy 20-a utánra eltolni az időpontot, akkor egy csonka csapat ellen nagyobb esélyetek van! Erre mondja az amerikai: ügyes!

mte01
Olvasó

Gratulálok megint hülyét csináltunk magunkból…itt volt egy hét szünet, simán le lehetett volna játszani..

RRichieG
Olvasó

Állítólag nyuszi alakú lesz a csoki kupa, azért kell annyit várni.

J.R.Benitez
Olvasó

Komoly kupa….

pbask
Vendég
pbask

Komoly hozzáállással 🙂

mte7
Olvasó

Menjenek a horvátok a pi…
Nagyon kell nekik az ezüstérem…Javaslom nekik a hétfő reggel 6 órát…iskolakezdésre pont vége…
Hogy szervez előre…mikor még nem tudod h hol végzel a bajnokságban…mikor játszol szerda v csüt. v szom.v vas…pár nap pihit is kellene adni a játékosoknak h feltöltődjenek..
silverhelyen soha nincs ilyen problém…ők általában az első körben kizuhannak…
Csak a február 29 szokja őket megzavarni..

SárgaPárna
Olvasó

Te madár!
Szombaton eldőlt, mikor vagy szabadnapos…. Vasárnapra mindenki megszervezte a 10 középházbeli meccsét, ti is…
Ezt miért nem lehetett?
Kibaszott sportszerűtlenek vagytok (ergo hülyének néztek mindenkit), és még az ostoba fejednek áll feljebb.

derryl
Olvasó

Ott a pont!

piros710321
Olvasó

Komolyan, lassan nagyobb paraszt vagy mint emlőke!

pbask
Vendég
pbask

Ez miért meglepő? Hát nem tudtátok hogy ők szarták a kosárlabdát? Horvátoknak kell igazodni a nagy Körmendhez! azt hittem idén nem röhögünk rajtuk annyit mint elmúlt években de tévedtem,most kezdődik a tánc ??? Sportszerűtlenek vagytok, miért is vállaltátok az Adria kupát ha ennyire semmibe veszitek az ellenfelet?

2lee14
Olvasó

Jólvan, jólvan kompenzálj csak velünk. Nyomunk nincsen a cikkbe de már falcozni kell. Hihetetlen.

pbask
Vendég
pbask

Kicsit olyan mint a politika,ha valaki megmondja a tutit, arról is soros tehet 🙂

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Ha ez igaz, csak gratulaljunk magunknak…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez is az Olaj hibája. Ha nincsenek sérültek, reálisan az ezüst nézett ki az Mte-nek. Akkor a kupa fontos lett volna. Most elsőszámú arany esélyes. A kupa mellékes.

derryl
Olvasó

Teljesen igaza van a horvátoknak! Ismerve mentalitásukat, ha szombat este Körmendről méltóztatnak megüzenni, hogy 10, vagy11-én bulizhatunk, akkor ők jönnek! Ez így unfair! Talán rossz volt a net? Át kellett volna biciklizni a megyeszékhelyre, ott valamelyik nyilvános WC-ben találtak volna működőt! De még egy postagalamb is odaért volna másnapra. Így pedig mi van? “A kurva magyarok megint szórakoznak velünk!” Úgy is jó hírünk van a világban! Éljen a sportszerűség!

SárgaPárna
Olvasó

Igen. Az utolsó mondatod a lényeg. Ez nem sportszerű…

red-black01
Olvasó

Ne kavarjátok nagyon erősen, csak amennyi a lelketeknek jó ?
Ez titeket mennyiben befolyásol? Vagy miben zavar? ?
Ez teljesen a mi problémánk, akkor lenne jogos a felháborodás ha itthon halasztanánk, meg követelőznénk hogy márpedig mi nem tudunk játszani, mert kupadöntőnk van.
Az alapszabály az, hogy az AAC miatt nem lehet bajnoki mecset tologatni.

Pitts tehet az egészről, mi a francnak dobálgat utolsó mp-es triplákat ?

jaszberenyikse
Olvasó

Az utolsó mondatban nagy igazság van. Valóban az okozta a problémát,hogy megnyertétek az alsóházat és nem játszottatok tegnap. Gondolom benne volt,hogy ha már így alakult készültök egy hetet ellenünk csak hát közbe jött,hogy Pante nélkül két nap készüléssel is elég easy lenne.

vasipasi
Olvasó

Ilyenkor mindig arról álmodozok, hogy lesz egyszer egy normális vezetőnk, aki ért hozzá, aki nem haveri alapon van ott, aki tud kezelni egy ilyen helyzetet, aki tud kommunikálni, és aki nem várja meg míg rajtunk röhög mindenki…
balldtontlie nincs igazad….
A Zsolti a vendégkönyvbe már paksi meccs után azonnal beírta, hogy felhívták a jászberényi csapatot, és megegyeztünk a szombatba, akkor nem lehetett volna leszervezni ha nem is szombat este, de vasárnap reggel a szerdai, vagy a csütörtöki AK-meccset…
Röhögtetjük magunkat….

balldontlie
Olvasó

Sajnos igazad van, én csak lehetséges okokat kerestem… Dobtunk megint egy csontot a csámcsogóknak, ezután ha összetojjuk magunkat sem lesz pozitívan kezelve az idei AAK szereplésünk a köztudatban, pedig eddig abszolút sportszerű reakciók érkeztek a rivális szurkolóktól is.

benett
Olvasó

Nagyon kell nekik az ezüstérem. Hasonlítanak a naffalkóra. Azok is azt szeretik.

pbask
Vendég
pbask

A falco legalább nem kavarja a szart minden évben. lájkok is rekordot kezdenek dönteni itt ebben a cikkben.

falco2008
Vendég
falco2008

Dislikeok nem 😛

2lee14
Olvasó

Falco,falco,falco…….Komolyan hihetetlen

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Benike! Nehogy beleőrülj a fóbiádba… ?

balldontlie
Olvasó

Egyedül annyiban necces a dolog, hogy a csodás magyar bajnoki lebonyolítás miatt, az alapszakasz végéig nem tudod még, hogy a jövő héten játszol, vagy sem, mivel 5 csapatos a felsőház. Gondolom ezt előre lekommunikáltuk, plusz egész sokáig a második helyen álltunk, ezért gondolom akkor még ahhoz viszonyítottak, csak ez változott azóta. Nem tudom, hogy mik a formai követelményei a bejelentésnek, de legelőbb szombaton tudtuk volna jelezni, hogy jó a szerda, az meg nem egy hosszú idő, abba is bele lehet kötni…Részben van igazság abban, amiért panaszkodnak, de egy fokkal lehetnének rugalmasabbak is, tényleg nem értem minek kötöttek csak két játékosukkal… Olvass tovább »

falco2008
Vendég
falco2008

Falu 🙂

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Én azt nem értem ,hogy itt Faluztok Misolc-Halin meg eggyüt szurkoltok akkor ,hogy is van ez?

falco2008
Vendég
falco2008

Isten ments hogy én haladás meccsre járjak 😀

Amúgy is kosárlabdáról volt szó

SárgaPárna
Olvasó

Na… Úgy látszik Horvátországban nem voltak ott, amikor kihirdették, hogy a körmEND bármit megtehet…
Az meg, hogy mennyire sportszerű arra játszani, hogy az ellenfél légiósai elmenjenek, mindenkire rábízom, mert nyilván kiadnak majd valami hazug közleményt, de a lényegen az nem változtat…
Ugyan már mi volt a héten a csarnokban, hogy nem lehetett a héten játszani? Csocsesz koncert, vagy mi?
Ez a falu, ez Körmend….

DAME
Olvasó

Ez a falu szopatott titeket otthon a kis városotokban!!??
En a helyedbe befognám a számat az elveszített döntők miatt és imátkoznék de kapjatok ki megint!

2lee14
Olvasó

Hát most te is imádkozhatsz hogy ne veszítsétek el a döntőt???
Viccet félretéve talán megoldódik a helyzet.

SárgaPárna
Olvasó

Gondolom te biciGlivel szoktál imáTkozni járni… 🙂 🙂

mte7
Olvasó

Foglalt volt a tornaterem…
A falco kupaEND ezüstjeiből volt kiállítás…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés