Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Kiesett a Szolnok

Negyedikként zárt csoportjában a magyar bajnok.:

:

A Szolnoki Olaj KK tegnap este 92-83-ra kikapott az s.Oliver Würzburgtól, így 1-5-ös mérleggel zárt az I-csoport utolsó helyén, miután a Z Mobile Prishtina 82-78-ra legyőzte a Pinar Karsiyakát. A piros-feketéknek elszállt minden esélyük a továbbjutásra, hiszen azt sem mondhatják el magukról, hogy a legjobb csoport-utolsók lettek volna.

Fotó: fiba.com

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MásikVégétFújdMegpbaskKareem Abdul-Jabbarmoldi56J.R.Benitez Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem olyan nagy baj, skacok, ennyi pénzért megérte ez a kis kalandozás, nemdebár? 😉

moldi56
Olvasó

Szili…már a labdafelhozatal is kihívást jelentett neki tegnap,Rowsey-ról nem is beszélve.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Én mondjuk többet vártam volna Szilitől, de ő az utóbbi időben szerénykedik egy kicsit. Nem értem, hogy mi történik vele.

moldi56
Olvasó

A tegnap esti meccs bebizonyította,hogy eddig és ne tovább…a fiúk amúgy is erőn felül teljesítettek,de a német csapat így is akkor dobott kosarat amikor akart.Jobb csapat kell,illetve kellene,de nagyon nem jó hírek keringenek a zuhanyhíradóban.Majd elválik.CSAK AZ OLAJ!

J.R.Benitez
Olvasó

Szerintem annyira drasztikus nem lesz a helyzet nyártól sem. A lóvés bácsinak ez a támogatás meg sem kottyan. Nem nagyon létezik olyan forgatókönyv ami alapjaiban rengetné meg a szolnoki kosárlabdát. Tegyük gyorsan hozzá, hogy szerencsére. Persze ez csak megérzés innen Vasból. Ott biztos sokan hallanak ezt azt. Falco!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Mondjuk pont Szombathelyről, na onnan nem kéne irigykedni a keretre, sem játékos- sem pénzügyileg…

J.R.Benitez
Olvasó

Irigykedik a rosseb. De hogy te ezt honnan fantáziáltad össze…. Moldinak válaszoltam akiről tudom hogy korrekt és látott már ezt azt a kosárlabdában. Én csak örülnék neki ha jobb lenne a bajnokság. Jobb meccsek, jobb magyarok, jobb válogatott etc…..

J.R.Benitez
Olvasó

Nagyon nem sirnak emiatt Szolnokon szerintem… Mki belátta klub körül hogy ezzel a kerettel itthon mindent nyerhetnek, kár erőltetni az amúgy is esélytelen nemzetközit. Nincs is ezzel semmi baj. Extra magyar nagyon nem mozdítható, talán Jani. Jobb légiósokat kell találniuk.

MKE181
Olvasó

jövöre hazajössz te kis fizika professzor elirányitgatlak innen a Lidl mögül.kéne valami ujabb cèges auto mert kopog a gömbcsuklo

pbask
Vendég
pbask

XDD Benke vagy Dávid,coach? XD

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés