Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kiderült, súlyos Simon sérülése

Ez nem egy 2-3 hetes kihagyás lesz…:

:

A tegnapi orvosi vizsgálatok megállapították, hogy hosszabb kihagyás vár Simon Kristófra, a Pécsi VSK-Veolia játékosára.

Az irányító legutóbb a Körmend elleni bajnokit már kihagyta, hiszen épp a meccs előtti utolsó edzésen fordult alá a bokája.

– Sajnos közel sem olyan jó a helyzet, mint amiben reménykedtem – árulta el Simon a klub honlapjának. – Amikor a baj történt, elsőre úgy tűnt, talán csak részleges bokaszalag-szakadás történt. Tegnap azonban az ultrahangos vizsgálat megállapította, hogy a három szalag közül az egyik teljesen elszakadt, egy másik pedig részlegesen. Ezzel az is egyértelművé vált, hogy sajnos ez nem egy 2-3 hetes kihagyás lesz.

Hogy pontosan mennyit kell majd pihennie Simon Kristófnak, az csütörtökön fog eldőlni, akkor lesz még egy orvosi konzultáció, amin meghatározzák a további menetrendet.

– Eddig még sosem volt ilyen sérülésem, de azt azért tudom, hogy általában hány hét szokott lenni a gyógyulási idő – mondta szomorúan Simon. – Azt egyelőre nem tudom, hogy meg kell-e műteni a bokámat. Úgy tudom, hogy manapság már nem nagyon szoktak ilyen sérülést műteni, de ha azt mondják, hogy ez gyorsíthatja meg a felépülésemet, akkor állok elébe. Nagyon bosszantó ez az egész. A Körmend elleni meccsünk előtt, az utolsó edzésből még nagyjából perc lehetett hátra. Amikor visszaérkeztem a földre egy felugrás után, az egyik csapattársam lábára érkeztem, és aláfordult a bokám. Tipikus kosaras sérülés. Nagyon dühítő ez a helyzet, főleg, hogy így valószínűleg a Magyar Kupa nyolcas döntőjét is ki kell hagynom. Nagyon rosszul érzem magam emiatt. Azonban nincs mese, innentől azzal kell foglalkoznom, hogy minél hamarabb felépüljek. Most első körben a pihenésen lesz a hangsúly. Mondanom sem kell, borzasztó lesz kívülről nézni a fiúkat, nagyon nehéz lesz „csak” szurkolni nekik, úgy, hogy nem segíthetek semmiben a pályán.

Fotó: hunbasket.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
makelovenotwar69Gecse J. MárióMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Peremember, nem ezen a sérülésen múlik a Pécs vesszőfutása.

Gecse J. Márió
Olvasó

Ritka nagy paraszt vagy, eddig is mindenhová csak a mocskodat öntötted, de ez már nagyon túl megy a jó ízlés határán. Remélem előbb-utóbb kitiltanak és nem rontod itt a levegőt. Simon Kristófnak meg jobbulást kívánok innen Körmendről!

makelovenotwar69
Olvasó

Te is az vagy… Nélküled is működne a fórum, ha kiraknának!
Mielőbbi felépülést Kristófnak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés