Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Kiderült, hogy hol játssza a BL csoportmeccseit a Körmend, ha sikerrel veszi a selejtezőket

A piros-feketék a harmadik kalapból várják majd a csütörtöki sorsolást.:

:

Mint beszámoltunk róla, egy kalappal feljebb került az Egis Körmend csapata a Bajnokok Ligája csütörtök, 11 órakor kezdődő sorsolása előtt. A piros-feketéknek így is három kört kell megnyerniük ahhoz, hogy a főtáblára kerüljenek, hiszen csak az első és a második kalap a kiemelt, ám így nem az ötödik, hanem a hatodik kalapból kapja majd meg első ellenfelét Antonisz Konsztantinidesz együttese.

A BB1.hu információi szerint ha a vasiak sikerrel veszik a selejtezős köröket és bejutnak a főtáblára, akkor az Egis Körmend Kaposváron játssza a Bajnokok Ligája csoportkörös mérkőzéseit.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
RedbidXeroJólnézünkMIKIHarry BellIncicica Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

FIBA Kupa! Senki? Szolnok? KTE? Alba? Sopron?

Harry Bell
Olvasó

Szívesen vennék a körmendi klubvezetés részéről egy közleményt, az okokat illetően. Találgatni lehet, valószínűleg a közelebbi csarnokok foglaltak, de pénzügyi oka is lehet a választásnak. Ha csak a távolságot vesszük figyelembe, osztrák oldalon is lenne néhány megfelelő csarnok, és ott gyakran játszik is a csapat a felkészülési időszakban.

Redbid
Olvasó

“Kiderült, hogy hol játssza a BL csoportmeccseit a Körmend, ha sikerrel veszi a selejtezőket” a cikk címe, majd a cikkben arról írnak, hogy a Bb1nek ilyen meg olyan információi vannak. 🙂 Akkor most mi is derült ki?? 🙂 Várjuk meg amíg lesz hivatalos közlemény, ott bizonyára lesznek indoklások is! Az nem kérdés, hogy kelemetlen helyzet, hogy “költözni” kell, de nemcsak pénzügyi okai lehetnek, hanem pl. szervezési, mert ha jól tudom a BL-ben meghatározott kezdési időpontok vannak, és nem nagyon lehet tologatni sem mérkőzéseket, vagyis pl. Szhely a BL miatt szerintem alapból kizárt, csakúgy ezen okok miatt a Sopron is! Egerszegi… Olvass tovább »

Incicica
Olvasó

Ki Mit tud az Európa kupáról, azt hallani, hogy az Alba és a KTE sem akarja vállalni.

Aranyalba
Olvasó

Szerintem a Körmend sem tervez csoportkörrel. Ahhoz nagyon nagy bravúr kellene. Mi játszottunk kupa meccseket Veszprémben. Igaz nincs olyan szurkoló táborunk mint az MTE-nek, de 1000-1200 néző ment csak el , pedig az 40 kilométerre volt. A Körmendnek szerintem megfelel az ECL is,de lehet csak én vagyok kishitü.

Marillion
Olvasó

Bocs csak 1 visszaböfögésre….és újra eltűntem…Nekik őrök szaréna lesz az ami itt épült Szombathelyen…Igy kell Körmenden odafigyelnek a szurkolóik követelményeire is! Persze egyéb esetben bajnokin kell ide jönni! Viszont halál komolyan sok sikert kívánok nekik, és szurkolóiknak is hogy jussanak el a fő táblára, mert ez közös érdeke a Magyar kosárlabdázásnak is! Jó egészséget és szép nyarat mindenkinek!

Xero
Olvasó

Amúgy sem játszhatnának Szombathelyen, mert nekünk is kell a csarnok hétköznap. Bár szerintem nem is baj.. Elég szar, ha mindenkit annyira utálsz magad körül és 160 kilóméterre kell elmenned, hogy lejátszhasd a meccseidet.. 😅
Ettől függetlenül sok sikert nekik! Mindenkinek (nekünk is) az lenne a jó, ha csoportkörbe jutnának!

Redbid
Olvasó

Leírod a valós okot, majd jössz egy kis gyűlöletkeltéssel, és megint minket vádoltok!
Csak gratulálni tudok az ilyen “elmés logikához”!

Yellowblack
Olvasó

Ebből is látszik hogy Körmendre kellett volna már évek óta egy nagyobb csarnok

fekete_lista
Olvasó

Legalább Kovács István barátom lát végre egy színvonalas mérkőzést hazai pályán!

caseyjones
Olvasó

Nem értem ezeket az óriási elvárásokat a FIBA-tól a csarnok méreteit illetően. Hadd játsszon már minden csapat a saját csarnokában, akármekkora is az!

Cibona5
Olvasó

Ott van Nagykanizsán a 3000 férőhelyes szép, új Kanizsa Aréna. Lényegesen közelebb van Körmendhez, mint Kaposvár és olyan nagyon nincs is kihasználva.

neszojjabele
Olvasó

lehet az egyeb teknikai feltetel nem van teljesulve ott esetleg?!

Jon
Olvasó

Érthető, hogy Sopron-Győr-Bp miért esik ki, Székesfehérvár már kevésbé. Az Arena Savaria közel van, de gondolom foglalt legtöbbször és az elmúlt hetek történései alapján kellemetlen is lenne nekik, ha ott kellene kilincselniük…

Nekem Mindegy Kinyer
Olvasó

Ha ez igaz gratulálok a körmendi vezetőségnek. Még Győr is közelebb lenne vagy Sopron, sőt még Veszprém, Fehérvár is, ha már Szombathelyen nem tudnak/akarnak játszani, főleg, hogy a körmendi szurkolók elég jelentős része messzebbről érkezik…
Taps taps. Sok sikert a csapatnak! Hajrá magyar kosárlabda!

hm
Olvasó

Szerintem a soproni és a fehérvári csarnok szintén nem megfelelől a BL csoportkörhöz, a többi pedig olyan nagy és költséges, hogy szimplán nem éri meg.
Megint csak a szurkolók szívják meg és ha csoportkör lesz a dologból, pont hogy a fontos hazai pálya előnye nem lesz meg.

Nekem Mindegy Kinyer
Olvasó

Nem hiszem, hogy a soproni csajoknak más lenne a BL csoportkörös feltétel, mint a fiúknak, de laikusként lehetséges. Viszont amit mondasz pont erre gondoltam én is, ekkora távolsággal már Pesten is lehetett volna tartani a meccseket…
De egy BL csoportkörnél szerintem amennyi szurkoló menne, esetleg amennyit kapna a csapat, nem hiszem el hogy egy 2.5 órára fekvő csarnok jöhetett csak szóba.

hm
Olvasó

Szerintem tutira más feltételek vannak

balldontlie
Olvasó

Két lehetséges indokot látok:
1. Olyan hely kell, ahol a hétköznapi játéknapokon van hely, esetleg edzéslehetőségis van. Szombathely és Győr ezzel fix kiesik gondolom, Sopron meg több csapatnak is otthont ad. Fehérvárt nem tudom, ott alkalmas egyáltalán a csarnok?
2. A szövetség liblingje Kaposvár mostanában, nem kizárt, hogy esetleg anyagi oldalról nem lett megtámogatva a dolog. Úgy emlékszem Szombathely is kapott valami támogatást a fejesektől, lehet ez volt a kikötés.

Persze a legjobb az lett volna, hogy ha az elmúlt 12 évben sikerült volna egy csarnokot pottyantani nekünk is a sok stadion árnyékában…

Nekem Mindegy Kinyer
Olvasó

Természetesen a mögöttes okokat nem tudhatjuk, viszont egy esetleges kosárünnep a szurkolókról kellene, hogy szóljon. Jogos érveid vannak és egyetértek teljesen, akkor sem gondolom, hogy ez a legjobb megoldás, dehát a mocskos anyagiak…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés