Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kétezer bérletes és kupagyőzelem a szombathelyiek álma

Új korszak kezdődik a Falco életében.:

:

Ma délelőtt újabb sajtótájékoztatót tartott a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely. A téma a következő szezontól induló új bérlet- és jegyértékesítés volt.

Pichler Gergely, a bajnokcsapat technikai vezetője bevezetőjében elmondta, új korszak indul a sárga-feketék életében.

– Egy évvel ezelőtt a várossal közösen nagy fába vágtuk a fejszénket a klubnál. A célunk az volt, hogy a kor elvárásainak megfelelő, online jegy- és bérletárusítást alakítsunk ki. Ez egy totálisan új rendszer, mostantól plasztikkártyás, QR-kóddal ellátott, bankkártya méretű jegyeink és bérleteink lesznek. Mindenki megkapja online a bérletét, vagy éppen a belépőjét, amit a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve, ki sem kell nyomtatnia, elég egy okostelefon a beléptetéshez. Az elmúlt három évben a csapat kiváló szereplésének köszönhetően drasztikusan megnőtt a szurkolói létszámunk – illetve ezzel párhuzamosan a nézőtéri igények is –, szeretnénk, ha minél komfortosabb rendszert tudnánk biztosítani szimpatizánsainknak. Élesben holnap délelőtt kilenc órakor indul a rendszer, amely a Horváth Zoltán Emléktornán már működni is fog.

Projektoron mutatták be az új rendszer működését

Ezt követően a tulajdonos szombathelyi önkormányzatot képviselő Molnár Miklós alpolgármester kapott szót.

– Én is kíváncsian várom, hogyan fog működni a rendszer, amelynek az előkészítő munkájában magam is részt vettem az elején, illetve fontos, hogy a város is teljes mellszélességgel a kezdeményezés mögé állt. Eszméletlen mértékben megnőtt a nézőszámunk az elmúlt időszakban, segíteni kell a szurkolóinkat, hogy a lehető leggyorsabban tudják elfoglalni a helyüket, és ne kelljen már egy órával a kezdés előtt kijönniük emiatt a csarnokba. Igyekszünk megteremteni a korszerű feltételeket, hogy minden tekintetben egy Bajnokok Ligájában szereplő klubhoz méltó legyen a Falco. Köszönöm mindenkinek a türelmét, akik az első alkalommal végigvárták a folyamatot. Megnyugtatok mindenkit, hogy csak az első alkalommal vesz igénybe hosszabb időt a regisztráció, aki egyszer már végigment a folyamaton, a következő már sokkal rövidebb lesz. Mostantól már minden hely sorszámozott az Aréna Savariában, minden jegy helyre szól, így nem fordulhat az elő, hogy valaki esetleg nem találja a helyét, vagy más elfoglalja. A bejutás is sokkal gyorsabb lesz, méltó körülményeket tudunk biztosítani a hazai és a vendég szurkolóinknak.

Ez egy teljesen új rendszer, ilyen még senkinek nincs a magyar férfi kosárlabda-bajnokságban, reméljük, úttörők leszünk, és a jövőben tőlünk akarják majd sokan átvenni az egyedileg kifejlesztett rendszert. Pár évvel ezelőtt, amikor elértük az ezer bérletest, célul tűztük ki magunk elé az ezerötszázat, sikerült ezt is elérni, idén reményeink szerint már a kétezer főt is elérhetjük. Hosszútávon az lenne az érdekünk, hogy idővel úgy működjünk, hogy a bérleteseink megtöltsék a csarnokot, akkor pedig majd elkezdhetünk azon gondolkozni, hogyan tudjuk megoldani a többi néző beengedését – mondta el Molnár Miklós, majd hozzátette, hogy a korábban beharangozott opció a vendégszektor átrendezésével kapcsolatban hatósági szempontból nem oldható úgy, ahogy szerették volna, de amikor nem a két-három kiemelt mérkőzésről van, a vendég szektor jelentős része is a hazai szurkolóké lesz.

Projektoron mutatták be az új rendszer működését

Ezután a csapattal szembeni elvárásokról is beszélt az alpolgármester.

– Megérdemli a csapat, a szakmai stáb és a vezetőség is, hogy még egyszer megköszönjem a tavalyi teljesítményt, a befektetett munkát, illetve az elmúlt hónapokban elvégzett munkát is, hiszen úgy gondolom, sikerült egy olyan csapatot kialakítanunk, amely több fronton is méltóképpen tudja képviselni a várost. Rendkívül eredményes átigazolási időszakon vagyunk túl, az edzőmeccseket látva – amelyek eredményeiből nyilván nem kell messzemenő következtetéseket levonni – biztos vagyok benne, hogy jó úton haladunk.

A szakmai tudás, a játékosminőség megfelelő, bátran mondhatom, hogy minden idők egyik legjobb Falcója alakulhat ki, olyan kerettel, játékstílussal, amire büszkék lehetünk, függetlenül attól, hogy hol végzünk. Látjuk és érezzük a csapatkohéziót, ami nélkülözhetetlen a sikeres szerepléshez, hihetetlenül jó szellemiségű társaság jött össze idén is, amely azért már jellemző volt a Falcóra az elmúlt két évben is.

Lendvai Ferenc polgármesteri tanácsnok, a Falco Felügyelő Bizottságának elnöke ennél rövidebb volt.

– Nem akarok politizálni, de egy dolgot szeretnék megjegyezni: a Falco támogatása politikai álláspont nélkül, mindig is egységes volt a közgyűlésben, nem emlékszem olyan előterjesztésre, ami nem egyhangúlag ment volna át a városvezetésen. Remélem, bárhogy is alakulnak az októberi választások, a jövőben is ugyanolyan támogatással, bátorítással, erővel és pénzzel áll a város a csapat mellé, mint az elmúlt időszakban. Bízom benne, hogy idén újra sikeres lesz a csapatunk, és mivel optimista ember vagyok, az örömöm akkor lenne teljes, ha még a hiányzó kupagyőzelmet is meg tudnánk szerezni.

Az új bérlet-rendszer fantasztikus megoldás lesz, a 21. századnak megfelelően, sokkal jobban megkönnyíti a szurkolók bejutását. Véleményem szerint az, hogy az okostelefonjaikat használhatják, a legegyszerűbb megoldás, hiszen az emberek ma már a vonatjegyeiktől kezdve a mindennapi élethez szükséges dolgaikat is ki tudják akár fizetni. Haladunk a korral, köszönöm a kollégáknak, hogy kifejlesztették ezt a rendszert – zárta szavait Lendvai Ferenc.

Gráczer György ügyvezető kiemelte, bajnokcsapathoz méltó, plasztik bérletet bocsátottak ki az idei szezontól.

– Már jelen állás szerint is ötven százalékos a kártyás fizetések száma a bérletvásárláskor, jelenleg ezer bérletesnél tartunk, amely meg fogja haladni a kétezret is, hiszen tovább él a kosárláz Szombathelyen, amely az elmúlt években kialakult. Az első alkalom a regisztráció miatt meglassítja a folyamatot, ennek oka, hogy be kellett vezetnünk az adatvédelmi törvényt, eddig füzetben vezettük a személyek adatait, most egy zárt rendszerben, laptopra kerülnek azok. Kicsit időigényes, de aki jövőre jön és már volt neki bérlete, ő már körülbelül egy perc alatt meg tudja vásárolni az új bérletét. A jegyvásárlással kapcsolatban is új a fejlesztés, sokkal egyszerűbb, az emberek otthon telefonon vagy számítógépen keresztül, három-négy perc alatt meg tudják venni, és akár ki is tudják nyomtatni a jegyüket, nem kell sorban állniuk a pénztáraknál – mondta el Gráczer György, aki megosztotta vágyálmát is, szeretné, ha a Falco újra sikeres szezont zárna, és végre valóban sikerülne már a kupagyőzelem is Szombathelyen.

A sajtótájékoztató után egyébként már tucatnyian álltak sorban a klubiroda előtt bérletekre várva.

A csapat hivatalos honlapján hamarosan látható lesz a bemutató videó is a rendszer használatáról.

HIRDETÉS

92 hozzászólás

92
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
77 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
KétszóÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111J.R.BenitezAramisnyolcmegnyolc Recent comment authors
J.R.Benitez
Olvasó

Hello mindenkibe! Most már kezdődhetne a bajnokság, mert szörnyű ez az ubiszezon….. Annyira kifordulnak emberek önmagukból (csapattól függetlenül) hogy az egyszerre vicces és felháborító! Mindenki szurkoljon saját csapatának meg menjen a zrika. De milyen élete van annak aki ennyire lemegy alpáriba???? Na mindegy. Én szurkolok minden magyar csapatnak nemzetköziben. Remélem mi is felkészülünk alaposan, mert szeretnék komoly csapatokat látni az Arénában. Plusz nem akármi turnék várhatnának ránk.

Rouge
Vendég
Rouge

“….Remélem mi is felkészülünk alaposan, mert szeretnék komoly csapatokat látni az Arénában….”

Amikor mi itthon játszunk a Ligetben,
mindig látok legalább egy komoly csapatot.

Mindig.

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Kibaszottul elegem van már nekem is ebből sok köcsög primitiv baromból akik állandóan obszcén módon nyilvánitanak véleményt klubtól függöen…

Aramis
Vendég
Aramis

Na végre magadba szálltál!

Aramis
Vendég
Aramis

Nem nehéz ricsirúzs!
Az olajkánál minden csapat komolyabb.
12 hármast kapni…na nem egy csapattól hanem egy nevesincs játékostól…😂😂😂

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

De azért valahol ezért is szeretjük mi ezt a fórumot… 😀

Motoros
Olvasó

Ami kimaradt a cikkből:
Érvényes lesz a színházi előadásokra is?@😂

Aramis
Vendég
Aramis

Ne irigykedj, hogy Szombathelyen van színház.
Szerencsétlen fiatal gyerek megmondta, hogy a faluba SEMMI sincs.
Érted?
SEMMI!!!!! 😂😂😂😂

Motoros
Olvasó

A szőröstalpú mást mond😂
Szeretnél megismerkedni a biológiai apáddal?🏆😂

nyolcmegnyolc
Olvasó

A bérletek érvényesek lesznek Váradra is? Vagy nem megy senki?
Oradea, ahogy ti ismeritek!

Aramis
Vendég
Aramis

Indul busz Nagyváradra.
De te annyira ne erőlködj itt aki még országon belül sem megy el szurkolni bajnok és kupagyőztes csapatának.

Motoros
Olvasó

Nyugi szaramisz, ha elhagyod a silverhely táblát, már tele a pelus@😂🏆

Aramis
Vendég
Aramis

Csak a faluba nem megyek mert disznószagom lesz.
Máshova bármikor… 😂😂

Motoros
Olvasó

A görényszagod elnyomja nyugi,szaramisz😂😂😂😂

olaj75
Olvasó

Lelketlen zsoldosok,sárga g…k

sargafekete
Olvasó

A társadalom legalsó rétegébe tartozhatsz, és ez elég ciki “barátom”. Én veled ellentétben viszont a felső osztályba, és ráadásul -ahogy te oly intelligensen fogalmazol mindig- “sárga geci” is vagyok. El tudom képzelni, hogy így együtt ez a két dolog mennyire idegesíthet téged.:)))

Rouge
Vendég
Rouge

“…”sárga geci” is vagyok…”

Nem írta ki
hogy az vagy.

Egyébként pedig a felsőosztályban
(ha valóban oda tartozol, akkor tudnod kéne) ugyanannyi hülye van,
mint lentebb.

Meg ugyanannyi geci.

Na, ezt add össze.

Rouge
Vendég
Rouge

Nem kell ez.

Marillion
Olvasó

Kultúra és az intelligencia hányadosod a béka segge ….egyhangú mindennapjaid lehetnek hogy neked csak az a geci Falco jut a szádra….

pbask
Vendég
pbask

szerintem szerelmes volt Benkébe

derryl
Olvasó

Csak azért duzzog, mert lecsaptad a kezéről!

Best2
Olvasó

Mennyi hugyos piros…

Downtown
Vendég
Downtown

szarospárna hivott minket 🙂

mennyi rasszista sárga..

piros710321
Olvasó
Downtown
Vendég
Downtown

A felso tizezer 😃😃😃

Ev.Ok.
Olvasó

De van Főtér! Nálatok max földtér… 😂😂😂

mte7
Olvasó

Szombathelyi kapualjakba hugyoztok évek óta…nyugat.hu…
Ez a hugyos szilverhely…

Aramis
Vendég
Aramis

Megint itt járt a huggyoskörmendi csak nem engedik be az Arénába és a kapualjakba huggyozik.

Ev.Ok.
Olvasó

Még szerencse hogy csak Falco szurkoló szólt hozzá a Falcos cikkhez… Hogy háborognak mikor Mi hozzá írunk egy nem Falcos hírhez..

Downtown
Vendég
Downtown

nem a lefosottsárgatestvéred emlegette a Falcos cikk alatt a Körmendet??

Ev.Ok.
Olvasó

Olvass és láss csodát! Ha nem úgy olvas neked Anyuci…

mte7
Olvasó

Egyszerűen senkik vagytok…

Bozic
Olvasó

Azert titeket jol megszopattunk legutobb is 😉
Szutyok.

pbask
Vendég
pbask

csak a hejesírás emtéje 🙂
Gut, besser, collner
ilyenre is csak egy ütődött képes 😀

Marillion
Olvasó

A senki vagy a senkik az… /nálam legalább is/… úgy értelmezhető hogy nem is létezik/létezünk…na most akkor van Falco KC ill. Falco szúrkolók vagy nem?! A kettő együtt nem megy! Ezek szerint vagyunk mert ide gépelsz te is….tehát akkor nem lehetünk egyszerűen meg más szerűen sem senkik! UI. Fuss neki még egyszer….

Tomika2
Vendég
Tomika2

Tisztelt Szerkesztőség!
Láthatóan egyre több a reklám az oldalon, ami okán az egyre kevésbé felhasználóbarát. Érdeklődni szeretnék, hogy ezzel párhuzamosan várható-e az oldal minőségében, szakmai hozzáértésében, illetve az elfogulatlanság területén fejlődés vagy a felhasználok továbbra is elégedjenek meg a különböző oldalakról összeollózott tartalmakkal?

Tisztelettel:

Tomika2

Motoros
Olvasó

Esélytelen@@@@

Zugfirkászat silverhely@😀

2lee14
Olvasó

Zugfirkászat barátom az. Ja meg a lemez is beragadt.

SárgaPárna
Olvasó

Már tudok rólad mindent, azt is tudom mi a bajod, ki dugta meg az asszonyt! De mondjuk Ő már három éve nem dolgozik a BB1-nél, de cangázz csak az erdőbe a robogóddal. 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

Teged meg senki.
Ez a bajod 😃

Motoros
Olvasó

sárgapárni kicsit biiii,
A fütyit a hátsójába szeretiiii,
Kínálgatja magát fűnek-fának,
Szerelme várja a Kék Osztrigában@😂

Trombitás_Frédi
Olvasó

Ne hallgassatok rá, szuper minden!

Downtown
Vendég
Downtown

….hogy vedik 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

derryl
Olvasó

“végre valóban sikerülne már a kupagyőzelem is Szombathelyen.”
GyuriBá!

Csak emlékeztetőül, volt már két kupagyőzelem Szombathelyen! Igaz, azokat nem a Falco nyerte, pedig ing-gatya ráment!

Motoros
Olvasó

H.S.: Álmodj királylány@😊😂😀🏆

pbask
Vendég
pbask

egyszerűen kurva jók leszünk

derryl
Olvasó

vagy jó kurvák? Az idő eldönti.

pbask
Vendég
pbask

Meccsenként 90 pont felett dobunk, 90%ban 50-60 pont közt kapunk,én bizakodó vagyok,és igen komoly ez az online jegyértékesitési funkció is

derryl
Olvasó

Ha a bocskoros mócoknak is megdobjátok a 90-et, akkor bizakodhatsz! Ez a jegyeladás, plusz a bérlet nem rossz, de a puding próbája az evés, kívánom, ne úgy működjön, mint a MÁV jegyautomata, bár gondolom ezért is jó mélyen zsebbe nyúlt az ök.

RRichieG
Olvasó

Minek az a Kupa Gyurkabá, Szolnokon megnézhetitek mind a 8at.
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

2lee14
Olvasó

Senki nem kíváncsi rá de köszi.

derryl
Olvasó

Nem csodálom, hogy nem vagy kíváncsi rá, nem szereted ha olyat látsz, amit a városodban csak utópiaként emlegetnek, csak álmodnak róla a mai napig.
Hidd el, mi mindig gyönyörködünk bennük,egészen pontosan, nyolc gyönyörű serlegben.

Downtown
Vendég
Downtown

Mi meg 7 darabban 🙂 de mi vagyunk a fiokcsapat 😀

derryl
Olvasó

Igen, ha véletlenül kihúzzátok az alsó fiókot, ott is aranyak csörgedeznek, ők meg nem győznek kotorászni az ezüstök között, hogy találjanak valami érdemlegeset, ami számít is.

Downtown
Vendég
Downtown

😃😃😃😃😃😃

2lee14
Olvasó

Na ezekre sem kíváncsi senki mert nálad is elég durván beragadt az a bizonyos lemez. Kérlek orvsold a problémát.

Downtown
Vendég
Downtown

Orvoslom is, penteken felnezek a csarnokba es megnezem a zaszlokat.

Te meg szamolgasd a pokokat a sarokban 😂😂😂

SárgaPárna
Olvasó

Ha jól számolom ez több bérletes, mint ahányan összesen beférnek a Körmendre.
Kicsit sajnálom, hogy nincs valami olyan koncepció, hogy, aki Falco bérletet vesz az féláron nézheti meg a körmendi fiókcsapat mérkőzéseit. Mert ugye, amikor mi nem itthon játszunk, lehet páran szívesen lemennénk drukkolni a kisebb vasi csapatnak.

RRichieG
Olvasó

Ehhez képest elég szarul szurkolhattok, ők 3 szoros bajnokok, és 7szeres kupagyőztesek, ti meg…😂😂😂

Best2
Olvasó

Már megint a múlt. Nem is éltél még akkor…falunapos

Downtown
Vendég
Downtown

2016-ban élt….
szilverkarneválos…

Marillion
Olvasó

Nem csak a szurkoláson múlik…..egy 20 évvel korábban alapított klub min. 20 év előnyben is van….Hagyjuk már ezt a fajta összevetést…

Downtown
Vendég
Downtown

De hat mi vagyunk a fiokcsapat! 😃😃😃

Marillion
Olvasó

Azok mi voltunk…de a Körmendiek bosszantására kinőttük ebből magunkat….

basketbull
Olvasó

Látom megint homlokon vert a fóbia. 😀
Próbáljál meg néha “szombathelyiként” a Falcoval kapcsolatosan kommentelni, ne ránk verd a nyálad, ha nem muszáj 😀

flimo
Olvasó

Amit csinálsz az pont olyan, mint amikor a románok hontalanoznak. Átlátszó és szánalmas. Nem véletlen viselnek ők is sárga mezt 😀

Downtown
Vendég
Downtown

Te csak maradj Szombathelyen a helyeden 😃

Ha a fiókcsapat 3x bajnok es 7x kupagyoztes, akkor a naaaagycsapatak mennyi címe lehet?

Downtown
Vendég
Downtown

Ha nem otthon jatszatok, akkor menjel el idegenben a csapatodat megnezni, te divatszurkolo! 😂😂😂

egismte1
Olvasó

Egysejtű!!!

piros710321
Olvasó

Sztem te egy akkor fajböszme egy köcsög vagy, hogy emlőke hozzád képest egy zárdai szűzlány! Van egy cikk ami a csapatodról szól, erre te jössz megint Körmenddel! Sztem te szerelmes vagy Körmendbe!
Gyere csak le hozzánk, aztán jelentkezz, hogy te vagy az a buzi köcsög aki kínálgatja a hátsóját mindenkinek! Bizonyára sokan lesznek akik jól segbe rúgnak, mielőtt beverik azt a rusnya pofádat! Aztán teljesen fogatlan leszel!

Downtown
Vendég
Downtown

Gyáva szar, pedig Kormendre jonne meccsre 😃

Idegenbe elmenni meg lusta, gondolom 150 kilos vagaserett paneldisznó lehet!

Best2
Olvasó

Piroska te mást nem tudsz csak fajtalankodni.. degenerált hugyos.

Downtown
Vendég
Downtown

rasszista huhogók!

piros710321
Olvasó
Downtown
Vendég
Downtown

Hahahaaha 😃😃😃

Meg valaki a Korzohoz is odaszart 😂😂😂

piros710321
Olvasó

Az is szombathelyi volt!

Kétszó
Olvasó

Fogatlan? Most tényleg azt hiszed, hogy mindenki rád akar hasonlítani? Fogatlan, hugyos jobbágy!

Rouge
Vendég
Rouge

“…sajnálom, hogy nincs valami olyan koncepció, hogy, aki Falco bérletet vesz az féláron nézheti meg a körmendi fiókcsapat mérkőzéseit…”

Féláron, mi?

Hogy a közmunkából
maradjon egy kis lóvé piára is…

http://1.bp.blogspot.com/-kPGkUbh51aQ/UPXXM-M3IqI/AAAAAAAAA6U/iwct9rjG1bg/s1600/230776_556993827643992_195504458_n.jpg

Motoros
Olvasó

sárgapárni kicsit biiii,
A fütyit hátsójába szeretiiii,
Kínálgatja magát fűnek-fának,
Szerelme várja a Kék Osztrigában@😀

pbask
Vendég
pbask

Fejlődöképes vagy fjoda. Én mondom egyre jobb.

Downtown
Vendég
Downtown

Sajnos lefosottbaratotokat nem fogja soha utolerni 😃

Kétszó
Olvasó

Figyi, már 3 éve nincs a BB1-nél, aki megdugta a nődet, úgyhogy befejezheted már. Mondjuk vicces egy sztori. 🙂 🙂

RRichieG
Olvasó

A sajtótájékoztatóról kimaradt:a hazai szurkolók minden meccs előtt egy db banánt kapnak ajándékba.

2lee14
Olvasó

Ha kapunk egyet akkor a sajátomat elpostázom neked, és csak annyit írok mellé remélem tudod hogy kell használni.😉

Downtown
Vendég
Downtown

Atlag ember megeszi a banànt, nem hasznalja.

2lee14
Olvasó

De neki direkt használatra szánnám. Tudja ő mi lenne a dolga vele.😉

Hubie Brown
Olvasó

Akkor úgy látszik ilyen drágán is jól fogynak a bérletek.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mennyibe kerül?

RRichieG
Olvasó

30 ezüst.

2lee14
Olvasó

Az hány forint fóbiás Ricsike!

2lee14
Olvasó

*?

Kétszó
Olvasó

A válasz egy picit összetettebb. Itt találod az árakat: http://falcokc.com/hirek/legyel-te-is-berletes_1868/

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés