Connect with us

Bajnokság

Két vereség után: hivatalos közleményt adott ki az Egis Körmend

Többek között azt írják, nem hozhatnak meggondolatlan döntéseket.:

:

Hivatalos közleményben tájékoztatja szurkolóit az Egis Körmend. Azt kérik a fanatikusoktól, hogy a felsorolt helyzetet figyelembe véve értékeljék a helyzetet.

Klubunk, a koronavírus okozta különleges helyzetben nem dúskálhat az anyagi javakban, így nem hozhatunk meggondolatlanul olyan döntéseket, amelyek további költségeket hoznának magukkal

– írják.

A csapat közleményét teljes egészében közöljük.

Tisztelt Szurkolóink!

Különös esztendő utolsó napjait éljük, amelyben számos dolog másképp alakult, mint ahogyan számítottuk, ahogyan szerettük volna.

De minden nehézség ellenére az új idényben is ott vagyunk a bajnokságban és a FIBA Europe Cup mezőnyében is.

A szezon októberi elkezdése óta is számos olyan dolog történt, ami nehezítette a csapat életét, a közös munkát.

Betegségek, karantén, kihagyások, sérülések.

De mindezek ellenére érezhettük azt, hogy országszerte méltán elismert szurkolótáborunk most is mögöttünk áll, kitart az Egis Körmend mellett. Így volt ez addig, amíg nézők előtt rendezhettük meg a hazai mérkőzéseket, és így volt ezt követően is. Köszönjük a bizalmat, a kitartást! Tudjuk, hogy nagyon nehéz lehet megélni azt, hogy nem szurkolhatnak a megszokott helyen, a megszokott hangulatban.

Sajnos ez legalább ennyire nehéz és rossz a játékosok számára is.

A jelenlegi helyzet a jó hazai pályával rendelkező csapatokat sújtja leginkább. A hatodik játékos által biztosított plusz erő, energia ezúttal nem áll a rendelkezésünkre, de a játékosok így is mindent beleadva, teljes odaadással készülnek a mérkőzésekre.

A szezon előtt megfogalmazott céljaink nem változtak, a mindennapi munkát ezek megvalósításáért végzik a stáb és a csapat tagjai.

Valamennyien a csapat győzelmeiért, a klub sikereiért, a szurkolók büszkeségének erősítéséért dolgoznak. Klubunk, a koronavírus okozta különleges helyzetben nem dúskálhat az anyagi javakban, így nem hozhatunk meggondolatlanul olyan döntéseket, amelyek további költségeket hoznának magukkal.

A legutóbbi két, idegenbeli mérkőzésen nem sikerült győzelmet aratnunk, a vége a két házigazdának sikerült jobban.

Senkit nem töltött el örömmel ez a két vereség, de ez is benne van a sportban. Ki-ki a maga vérmérséklete, álláspontja szerint élte és ítélte meg a látottakat, ami érthető. De tisztelettel kérjük, hogy a vélemények megalkotásánál vegyék figyelembe a fentieket! Akkor talán kevesebb személyeskedő és egyéneket sértő mondat születik meg. Ebben és a jobb eredményekben bízva kívánunk szép ünnepet, boldog karácsonyt mindenkinek!

42 hozzászólás

42
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
EwingLightbringerKendeffy BotondIstiPistiFifaferi77 Recent comment authors
IstiPisti
Olvasó

…..talán kevesebb személyeskedő és egyéneket sértő mondat születik meg……
Talán az nem nagy sértés senki számára ,ha úgy látjuk , hogyha van 2 super légiós , aki 30 percig abszolút betli ,x eladott labdával és 0 ponttal , már csak nem játszatom az utolső negyedben is ,hacsak nem akarom , hogy véletlenül se nyerjünk .MTE

Bazinga
Olvasó

Ezt inkább jobb lett volna nem papírra vetni, a megjelenésről nem is beszélve. Csodásan beégettük magunkat.

Baszketboll
Olvasó

Patay a Tampa edzője volt évekig. Ez az egyetem Amerikában is az élvonal. Kozma ügyintéző. Kenéz egyik U20-as meccsen sem volt kezdő irányító.

Józsipapa
Olvasó

Az valahol le van írva,hogy kétszer nem kaphat ki egy csapat egymás után ???
Hát ilyen a sport !!!!!!
Ezért nem kell közleményt kiadni.

CSAK AZ MTE
Olvasó

Képesek vagytok ezen a bulvár oldalon a saját csapatotokat szapulni? Azt megértem, hogy a rivális szurkolók ( de azok közül sem a normálisak ) osztják az észt, meg megy a káröröm, de az elfogadhatatlan számomra, hogy egy MTE szurkoló a saját csapatát, városát itt kritizálja név nélkül! Ha valami nem tetszik a csapat facebook oldalán, az arcod vállalva írd meg a saját véleményed!
CSAK AZ MTE, CSAK AZ MTE, CSAK AZ MTE!

hopehely
Olvasó

Patay U20 edző lehet, Kozma valami menager, Kenéz U20 kezdő irányító! Közben tehetségesebb, körmendi gyerekek vannak félretéve?
Anyuka-Apuka fizessen csak…itt tart az MTE!

Baszketboll
Olvasó

Patay a Tampa edzője volt hosszú évekig, amely egyetem Amerikában is az élvonal. Kozma lóti-futi. Kenéz egyszer sem volt kezdő irányító az U20-ban.
3-ból nulla. Itt tart a Körmend, hogy ilyen buta hangadóknak szavuk lehet…

Mehecske
Olvasó

Sajnos igazad van….😢

AlbaCsávók
Olvasó

Én voltam elég sok válogatott utánpótlás meccsen az elmúlt években és nem tudom milyen Kenéznél tehetségesebb körmendi fiatalról van szó, mert én egyet sem láttam egyik korosztályban sem. Az egyetlen nagyon tehetséges ténylegesen körmendi gyerek az Takács Kristóf szerintem, aki a felnőtt keret tagja, Kenézzel ellentétben. Szoval itt meg nem tudom milyen félretevésről lehetne szó… Azt meg pláne nem értem, hogy a felnőtt csapat vereségeihez, hogy jön az U20 edzője és annak egy felnőttben nem játszó játékosa? 😅

Baszketboll
Olvasó

Patay a Tampa edzője volt évekig. Ez az egyetem Amerikában is az élvonalba tartozik.
Kozma lóti-futi. Kenéz egyik meccsen sem volt az U20 kezdő irányítója.
Háromból nulla. Nyomjad még!

Fifaferi77
Olvasó

Patay a Tampa edzője volt évekig. Ez az egyetem Amerikában is az élvonal. Kozma ügyintéző. Kenéz pedig egyik U20-as meccsen sem volt kezdő.

AlbaCsávók
Olvasó

Egyébként: A Patay a Tampa edzője volt évekig. Ez az egyetem az Amerikában is az élvonal. Kozma ügyintéző. Kenéz pedig egyik U20-as meccsen sem volt kezdő irányító.

AlbaCsávók
Olvasó

Na a sok kommentért bocsánat, de a böngészőm nem engedte valamiért a hozzászólást, ezért hoztam létre új felhasználókat. Ezekből lehet válogatni kinek melyik tetszik 😅

Kendeffy Botond
Olvasó

Konkrétan az U20-ban Szegeden Kenéz volt az aki képes volt leütni a labdát. Mások meg nem annyira. Végig szenvedtem a közvetítést.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Imádom a körmendi közleményeket 😀 mindig beszédtémát szolgáltat, hogy nem tudják normálisan megfogalmazni a gondolataikat a klubnál dolgozók / Pista. Negyedik számú edző helyett egy kommunikációs szakember kellene a klubhoz. 😀

Szerintem egyébként nem gáz a helyzet, új edző kell. 2:2-zik a csapat egész meccsen, de azt se jól. Ennyi a játékuk. Ennél azért több ez a keret. Sikeresebb folytatást! ✌️

nazol
Olvasó

Ahogy a Susogós Mackók mondták: “Fasza. Egész fasza.”

Rouge
Olvasó

“… A jelenlegi helyzet a jó hazai pályával rendelkező csapatokat sújtja leginkább…”

“… A legutóbbi két, idegenbeli mérkőzésen nem sikerült győzelmet aratnunk, a vége a két házigazdának sikerült jobban…”

Ööö…ezzel a két állítással azt akarja mondani Bebes úr, hogy ha vannak nézők,
akkor mèg nagyobb zakó lett volna
a két legutóbbi meccsen???

Ezt hívják talán ööö…öngólnak?

AlbaCsávók
Olvasó

Úgy érzed hogy a Szeged és mi jó hazai pályával rendelkezünk, ha nincs vírus? 😀 ez jól esik, köszi! <3

Ewing
Olvasó

Mentsd le, ilyet sem mostanában fogsz olvasni…😉😁

JR.Benitez
Olvasó

Szerintem meg ha van egy valag ifistád, akkor használd…. Ők se ingyen vannak ott. Erre hozol 2 gyengusz légióst plusz Norbi. Utóbbi 3 lapát, aztán hozol 1 extra légióst meg játszanak az ifik. Hidd el Bebő erősebb csapatod lenne….

Csabika
Olvasó

Körmenről a szakmát elüldözték, az emblematikus játékosokkal egyetemben. Vezetésben bólogató Jánosok vannak nagy pénzért és nem olyanok akik értenek szakmailag a kosarlabdához. Edző több van lassan mint játékos 0 tapasztalattal!

Utánpótlás nevelés annyiból áll, hogy végén össze vásárolnak mindenkit, aki nem kell máshova.

Torcida
Olvasó

😂 ideges a kopasz

Pbask
Olvasó

Hát ez tényleg kabaré,Bebes nem hazudtolta meg magát.
Kifizetett az ifistáknak egy valag pénzt,mikor semmi értelme nincs, elég lett volna Durázi és Takács Kristóf,esetleg Balogh,többire semmi szükség. Aztán ilyen szakmai edző,olyan, lassan több szakember van ott,mint egy spanyol élcsapatnál. Lóvé meg megy kifelé.
Na abból lehetett volna hozni 1 normális légióst,esetleg egy extrát.

Ugye mikor egy ember akar eldönteni mindent, a lokálpatrióta szakmai segítőket,meg elküldte a halál faszára,mert ő mindenkinél mindent jobban tud,most is kiadatott egy közleményt,mert ég a ház.

abcabc
Olvasó

Baloghot a Tóth Norbi kiszorítja, szerinted akkor?! Amúgy már -1. És nem a hőmérséklet.

Pbask
Olvasó

Nos igen, én nem láttam még azt a Balogh teljesítményt,amennyire be lett harangozva,viszont nem láttam a pályán sem,így ezért őt mondtam harmadik fiatalnak.
-1-t értem, a főnök úr kicsit bepipulhatott…Kis megtisztulás nem ártana, ő hozza pénzt,szponzorokat,ne kontárkodjon bele a munkába.

AlbaCsávók
Olvasó

Ja hogyha vannak fiataljaid, akik nem játszanak, akkor az ő hibájuk a vereség 😀 😀 😀 Azért engem nagyon meglepne, hogyha a három felsorolt emberen kívül a többi fiatal fizetését összerakva ide tudnál hozni egy normális legiost 😀 inkább fizesd a Tóth Norbit aki többet keres, mint az ifisták együtt de hozzáadott értéke nulla.. mondjuk előtte a jövő az igaz

Pbask
Olvasó

Hidd el az idei szabály miatt nem kis bagóért pattogtatnak itt,akiket odavittek. 1 normális légiós kijönne belőle legalább. Nálunk 3 fiatal keres annyit,mint egy jó mínőségű légiós, Okorn lenyilatkozta szezon elején,vissza lehet keresni.

AlbaCsávók
Olvasó

És hogy jön ahhoz, hogy mennyit keresnek azok az ifisták, akik nincsenek a felnőtt keretben ahhoz, hogy egy Dancsecs Andrást mennyiért lehet visszacsábítani egy nb1b-s feljutásért küzdő csapatból? Imádom mikor az ember tippelget összegeket és abból következően baromi határozottan állít valamit.

Baszketboll
Olvasó

Félre vagy informálva. Az U18-as ifisták amatőr szerződéssel vannak, és egy kosárcipőt kapnak. A többiek (Martinezt kivéve) 100ezer forint alatti pénzért vannak itt (kajapénznek hívnám). Ha mondjuk a 80-100ezret beszorozzuk 6-tal, akkor kérdezem, hogy mennyi légióst kapnál 2000 dollárért.
Az infó belső, és biztos. Mielőtt bárki is azt állítaná, hogy a számok nem valósak…

Mehecske
Olvasó

Köszönjük,a belső információt!Igazán èrtenèd,hogy emberek miről írnak itt,akkor nem mantráznál feleslegesen.

Baszketboll
Olvasó

A nem kosárcipőért játszó ifisták havi összjövedelme nem éri el a 3000 dollárt. Szólj, kit igazoljanak enyiért!

Baszketboll
Olvasó

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy nem Körmenden lakom, és nem állok egyik oldalon sem körmendi kosárügyben. Ajánlanám Neked a Falco utánpótlásképzésének elemzését!Ahol a tavaly előtti szezonban egy korosztályos csapatnak sem sikerült országos A döntőbe jutnia. Egy olyan városból, amelynek lakossága több, mint 6x akkora, mint Körmendé, így a merítési lehetőség is egészen más. Ahol évek óta Benivel és Zozóval példázódnak/takaróznak, de a 3 U23-as első keret játékosból kettő vásárolt… A szombathelyi gyerekeket meg hosszú évek hitegetése, kizsigerelése után minden kimenő évben dobva vannak (esetleg éhpénzért ültek még 1-1 évet a nagycsapat padján). Mindezt következmények nélkül… Körmenddel már csak azért se foglalkozzál,… Olvass tovább »

Lightbringer
Olvasó

Most te tényleg azzal érvelsz, hogy Körmenden azért van minden rendben mert a Falconál is szar az UP? Elég vicces vagy; “Benivel meg Zozóval példálóznak”, ja talán azért mert Szhelyen és Kaposváron kívül egyetlen helyen sem neveltek ki a közelmúltban még hasonló tudású játékosokat sem. Akkor talán nem véletlen, hogy Szombathelyen örülnek ha két meghatározó saját nevelésű játékosuk van. A másik meg, hogy a Körmend az ifijátékosainak jó részét ugyanúgy halássza mint az összes többi csapat ( Durázi, Kenéz pl. pont Szhelyről). Akkor meg miről beszélünk, bennfentes?

FalcoParádé
Olvasó

Bebőőőőő ismét megmagyarázza merre van az előre….
Ti meg csak egyétek a bejglit aztán majd új nap virrad!
Parádééééé

vasipasi
Olvasó

Kinyílik a bicska a zsebemben…
A klubnak lassan több fizetett játékosa van, mint a Barcelonának… Tucatifisták (tisztelet a kivételnek), akiket azért hoztunk tartunk itt, hogy kompenzáljuk a teljes up nevelésünk csődjét…
Mondjuk honnan is lenne normális up-nevelésünk, amikor mindenkit elüldöztünk a klub körül. És hát a mindent tudó a város irányítása mellett nem tudja az utánpótlás edzéseket is megtartani, épp elég neki a felnőttcsapat…

Majoranna
Olvasó

Az up nevelés az aztán nulla az országban. Nálunk sem lehet vele dicsekedni. Tízből tíz vereség.

MAFCdrukker
Olvasó

Azt azért nem mondanám, hogy az UP-nevelés nulla az országban. Mégiscsak zömében itthon nevelkedett játékosokból áll a válogatott, amely egyre jobban teljesít. És a fiatalabbak közt is vannak ígéretesek, pl. Lukács, Somogyi, Katona, Plézer, Durázi, Valerio-Bodon és még lehetne sorolni. A másik, hogy a covid és az U20-as szabály miatt rengeteg percet játszanak a felnőtt B csoportban a XXI. század szülöttei, biztos vagyok benne, hogy ennek is lesz pozitív hozadéka a válogatott szempontjából. Ugyanakkor érdekes tény, hogy a legtöbb ígéretes fiatal nem nevelőegyesületében “fut be”, emiatt is tarthatja sok szurkoló sikertelennek csapata utánpótlását. Ennek szerintem két fő oka van. Az… Olvass tovább »

Mehecske
Olvasó

Akkor mèg nem írtál a megvásárolt up helyekről.Szívvel lèlekkel küzdő KÖRMENDi fiatalokat elüldöztèk.Beszèljünk a megvásárolt,baráti”edző”helyekről.MTE❤️

Baszketboll
Olvasó

Nézd vissza a szombati Szeged-MTE U20-as meccset. Szeged UP facebook adta.

SárgaPárna
Olvasó

Én tényleg csak azt sajnálom, akinek a nárcisztikus kopasz utasítására ilyen hülyeségeket kell írnia…
Mindenesetre ez a közlemény sutba vágja Rejtő Jenő életművét….

Mtefan11
Olvasó

Ez már kabaré gyerekek…..

Born2Ball
Olvasó

Cirkusz🤣🤣

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés