Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Két újabb játékost jelentett be a Veszprém

Mindkét fiatal részt vett a CBA-Veszprém nyári táborában az elmúlt hetek során.

  •   :

:

A mai napon a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét működtető Veszprém Kosárlabda Kft. megállapodott újabb két fiatal tehetséges kosárlabdázóval, Sipos Mátyással és Gaál Bencével, akik így a felnőtt csapat színeiben folytatják a játékot – tájékoztatta a közvéleményt a klub hivatalos honlapja.

Mindkét fiatal részt vett a CBA-Veszprém nyári táborában az elmúlt hetek során. Sipos Mátyás már korábban alá is írt az akadémiával, miszerint teljeskörű ösztöndíjasként részt vesz annak elitképzésébe. Gaál Bence a mai napon ezt szintén megtette. Ezt követően a nemzetközi utánpótlás bázis és a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém szakmai stábja úgy döntött, hogy a két ifjú sportoló fejlődése érdekében hasznos lenne az, ha pályára lépne az NB I. B piros-csoportjában, ezzel segítve a megfiatalított felnőtt csapatot is.

Sipos Mátyás 2003. április 3-án született, 195 cm magas és 77 kg súlyú. A csapat újdonsült irányítója eddig Szombathelyen játszott, valamint tagja a korosztályos válogatottnak, amelynek edzőtáborából a múlt héten tért vissza.

Gaál Bence 2002. november 9-én született, 196 cm magas és 98 kg súlyú. A főként erőcsatár poszton bevethető játékos eddig a Kiss Lenke Kosársuliban pallérozódott.

Fotó: veszpremkosar.hu

  •   
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
33goldmedalsOroszlanyi BanyaszMAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Erős lesz ez a Veszprém, a Nyíregyházának pedig még minőségibb lesz a kerete a szezonban. Ezzel szemben nálunk egyelőre még nem ismert, hogy ki lesz a felnőttcsapat vezető- és másodedzője, illetve az sem hogy a klub kivel fogja (fogja-e egyáltalán) pótolni a nyáron távozó két legjobb dobóhátvédünket, Katona Bencét és Ryan Richmondot. Pedig már augusztus van. Egyelőre tehát nem mi tűnünk a legnagyobb bajnokaspiránsnak, pedig szerintem kerettől függetlenül ennek kell lennie a célnak egy ilyen nagy múltú, és a tavalyi szezon lefújásakor élen álló csapatná Mégsem látom reménytelennek a helyzetet, mert van, ami mellettünk szól. Ez pedig a szív, a… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Kedvelem az optimizmust, ezért a te hozzáállásod is szimpatikus – de sajnos a realitás nem azt mutatja, hogy a MAFC ott lesz a bajnokesélyes csapatok között. Ahogy írtad, a Nyíregy inkább erősödött, és bár Sitku halála óriási veszteség, de a meccsek a pályán dőlnek el – ő a háttérmunkából fog nagyon hiányozni. A Honvéd kemény lesz, a Veszprém jól csipegeti össze a fiatalokat plusz két meghatározó játékosuk maradt. A kosárlabda meg ugye az a sportág, ahol egy-egy meccsen lehet meglepetést okozni, de hosszútávon a keretek közti minőségkülönbség kirajzolódik.

MAFCdrukker
Olvasó

Megint igazat adok neked, kívülről, a realista szemével talán én is így látnám. A Nyíregyházánál Hobbs, Bazsó, Bus, Tóth, Mohácsi ezen a szinten mind klasszisok szerintem, nagyon jól együttmaradt a csapat, ráadásul Hobbs is már 2. szezonját kezdi meg kék-fehérben. Gyengeségeik szerintem: én Siska Jánost egy nem rossz, de átlagos edzőnek tartom, illetve nem tudom, hogy fog működni az a rendszer, ahol az edző felettese egyben játékosa is, valamint az érdektelenség a város lakói részéről a csapat irányába. Én a Veszprémet 3 kulcsemberes csapatnak tartom, Szabó és Madár mellett idevenném a légiós Dukicsot is. Ugyanakkor a maradék 9 játékosuk fiatal… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A fiataljaitokat nem igazán ismerem, így nem is tudom belőni, hogy mire lehetnek képesek. A tapasztalt ötből marad mindenki? Bevallom, nem néztem rá a MAFC oldalára. Azzal nem értek egyet, hogy egy esetleges Honvéd-MAFC párharcban motiválatlanságra lehetne alapozni. Ismerve a Honvéd szurkolókat, és Artúr mentalitását, még egy középházi helyosztón is vért innának a MAFC ellen. A két műhely rivalizálása egyszerűen nem ad lehetőséget alibire ebben a párosításban. Nyíregyen, ha élesre fordul a helyzet, lesznek szurkolók. Emlékszem még a nem túl távoli múltra, amikor markáns közönség volt kint a bajnokikon. Azt most megkockáztatom, ha döntőt játszanak jövőre, legalább kétezren lesznek az… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

A fiataljaink nem rosszak, nyilván elfogult vagyok velük, de az U20-as bajnokságban tavalyelőtt országos 3. helyen végzett, tavaly pedig szintén stabil nyolcasdöntős helyen állt a rájuk és Katonára épülő csapat. Azt, hogy a rutinos ötből távozik-e valaki, én sem tudom, a MAFC oldalára pedig sajnos nem érdemes nézned, ha átigazolási infókat szeretnél tudni a klubról, a bb1-ről vagy tőlem hamarabb megtudod. A honvédosoknak tényleg ilyen fontos ez a meccs? Nekem csak az emeli ki a többi közül, hogy (főleg, ha ti is jöttök segíteni az Ultra Falconsnak,) van értékelhető ellentábor. Annak nagyon örülök, ha Nyíregyházán is van érdeklődés a kosárlabda… Olvass tovább »

33goldmedals
Olvasó

Az Ultra Falcons Budapest nevében válaszolok egy-két felvetésedre: – a rivalizálásról: igen, kiemelten fontos számunkra és minden honvédos számára egy Honvéd-Mafc meccs. Annyira, hogy ezekre z örökrangadókra a szakosztály minden tagja megmozdul és a helyszínen szurkol. Ezt láthattad a legutóbbi két Gabányiban rendezett mérkőzésen is. 😉 Sőt nekünk annyira fontos, hogy még az U20 meccseken is maradtunk szurkolni. A legutóbbi csata pl. elég izgalmas volt nálatok. – és ha már U20. Valóban jó volt a tavalyi csapatotok, de azt gondolom, ebben a tekintetben a Nyíregyháza és mi előrébb tartunk, és ez a két gárda már a mögöttünk álló szezonban is… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Köszi a válaszokat!
Szégyen vagy nem (inkább igen), a Gabányiban sajnos még nem voltam örökrangadón, viszont tavaly a Ludovikán rendezett meccsen ott voltam. Igérhetem a Gerrard’s Army Budapest szurkolói csoport nevében (idén télen alakultunk, nem hallhattál még rólunk, de majd fogsz!), hogy ezentúl mi is kiemelt figyelmet szentelünk ennek a nagy múltú párharcnak.
Fiatalok terén valóban picivel jobban álltok nálunk ti és a Nyíregyháza, de idén majd a mieink is bizonyítanak. Bajnoknak én is a szabolcsiakat várom, illetve nyilván minket, de ha racionálisan nézem a dolgokat, őket mondanám. Harapni mi is fogunk!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Amit nagyon becsülök benned, fiatal barátom (az itt kimagaslónak számító normális, tisztelettudó fórumozáson kívül, amit mutatsz) az a fanatizmusod. Bohó vagy, sokszor túlzottan optimista, de ez nálam mind plusz pont. Üdvözlöm a csoportodat, legyetek hangosak, és kívánom, hogy be tudjátok vonni a szurkolásba a budai közönséget. Nem lesz kis feladat. Alapvetően minden alulról jövő szurkolói kezdeményezésnek örülök, így nektek is. Tanuljatok, ha kell másoljatok, mindenki kezdte valahogy. Sok sikert! (Ja, és ha már alakult valamiféle csoport…halkan mondom, hogy Joker és csibész barátainál egy Honvéd-MAFC párosítás kapcsán nincs elfogadott igazolt hiányzás, még akkor sem, ha mondjuk Záhonyban rendezik a meccset! 😉… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Köszönöm a kedves szavakat! Igen, gyakran túl optimista vagyok, de én ezt másképp nem tudom csinálni. Kiesik a csapatom, akinek nem régóta szurkolok. Mit csinál ilyenkor minden rendes divatdrukker gyerek? Otthagyja a csapatot. Én meg szurkolótábort szeretnék szervezni köré. Mivel már szurkoltam a csapatnak magasabb osztályban, most úgy megyek ki minden meccsre, hogy nyernünk kell. Valahol érzem a realitást, szakértelem nélkül is. A szurkolásról: volt már egészen jó hangerőt és létszámot produkáló, de minden ultrás elemet nélkülöző táborunk, melyet az utánpótlásedzők toboroztak növendékeikből. Élmény volt velük szurkolni, de sajnos nem voltak fanatikusak, eltűntek a kieséskor. Nekünk most pont az a… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés