Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két új érkezőt jelentett be az OSE

Garamvölgyi Ákos is marad a csapatnál.:

:

Az OSE Lions hivatalos honlapja jelentette be a hírt, miszerint Ruják András és Carev Aleksej is a csapat színeiben folytatja a pályafutását.

Ezen felül a 2021/2022-es szezonban is a klubnál pattogtat majd Garamvölgyi Ákos is.

 

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MAFCdrukkerKoopsDaveDennisKendeffy Botond Recent comment authors
szolnokbasket
Olvasó

Ruják nagy fogás?

Laposvár
Olvasó

Rossz cserébe ment bele a PVSK, az OSE sokkal jobban járt……

gulyasszabolcs00
Olvasó

Én ebben közel sem vagyok biztos. Ruják ár-érték arányban szerintem a legrosszabb vétel bármely klub számára. Illéssel és Bíróval pedig két hasznos, minimum kiegészítő emberrel gazdagodott a Pécs.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Bíró sajnos két forintot nem ért nálunk, így nem hiszem, hogy Rujákkal rosszabbul járunk – bár nem azonos posztról beszélünk a két játékos kapcsán.
Carev számomra teljesen ismeretlen.

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem Carev belefér az U23-as kvótába, amelyben nem különösebben volt erős idén az OSE.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Kucsora nem volt rossz, Anda sajnos duplanulla, Muczából meg nem sokat láttunk – szóval fiatal poszton mindenképp erősödünk.
Ha posztra nézzük, akkor árnyaltabb a kép. A Washington (Illés) Abell hátvéd duónál a Carev-Ruják páros szerintem gyengébb. De majd meglátjuk.

Dennis
Olvasó

Bízom benne, hogy Mucza ugyanazt az utat fogja bejárni, mint a Kucsora, hogy padozás után a következő szezonban robbant.
Szerintem abszolut alkalmas rá.

Dennis
Olvasó

Akkor ha jól értem Carev “kosár magyarnak” számít?

Dave
Olvasó

Igen, és belefér a fiatal szabályba még 2 szezonig ha minden marad.

MAFCdrukker
Olvasó

Carev 2000-es születésű irányító, az idei szezonban a PVSK U23 kulcsembere volt, a 9-14. helyért vívott rájátszás során 16,5 pontot átlagolt.

Dave
Olvasó

Rujákról mindenhol azt hallani, hogy nem olcsó, ő még a nemzetközire készülő (magasabb költségvetésű) csapathoz jött 2 szezonra. Ha az elengedésével lehet annyit spórolni, hogy ha csak egy légióst magasabb polcról tud hozni a PVSK akkor simán megérhette Pécsen is a csere.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nálunk viszont elég szigorú a költségvetés. Látatlanban is biztos vagyok benne, hogy itt nem fog annyit kapni, mint Pécsett.
A zuhanyhíradó szerint a Szeged mellett mi is bejelentkeztünk Bognárért, amikor a Debrecen elküldte, de miután a szegediek valamivel többet ajánlottak, nem mentünk bele a licitversenybe. Ez alapján max az egyik távozó légiósunk pénzét tudom elképzelni keretnek.

Koops
Olvasó

Jól jártatok mind2 játékossal! Ruják szép összeget fog kapni nálatok! Carev ha el kapja a gép röpülnek a triplák plus motivált is!
Köszönjük nekik, hogy itt voltak nálunk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés