Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két torna is szerepel az Olajbányász felkészülésében

Elkészült a Szolnok felkészülési programja.:

:

Összeállt a Szolnoki Olajbányász felkészülési programja, melyben lesz több csapatos torna, zárt és közönség előtt megrendezett mérkőzések. Gasper Potocnik csapata az egészségügyi felméréseket követően elkezdte a futóedzéseket, ezeken Gelvis Solano kivételével a teljes keret részt vett már. A dominikai játékmester augusztus 15-én érkezik, s az ilyenkor megszokott vizsgálatok után várhatóan 17-én bekapcsolódik az Olajbányász felkészülésébe – írja a klub honlapja.

Az első mérkőzésre sem kell sokat várni, augusztus 22-én szombaton, egyelőre zárt kapuk mögött a Pakssal találkoznak a piros-feketék a Tiszaligetben, 25-én szerdán pedig, még ugyancsak nézők nélkül, a ZTE érkezik Szolnokra. Az első nyilvános felkészülési meccset augusztus 27-én pénteken vívja az Olaj, ekkor az Oroszlánnyal csapnak össze Kovács Péterék a Tiszaligetben.

Szeptember 3-án és 4-én Pakson szerepel az Olajbányász egy tornán, utána három nap alatt két meccs jön, előbb 8-án otthon a Szeged lesz az ellenfél, majd 10-én Székesfehérváron a BC Vienna ellen lép pályára a gárda. Ez utóbbi találkozónak a különlegessége, hogy a Vienna játékosa Andre Jones, az Olaj egykori bedobója.

A szeptember 22-i bajnoki rajt előtt pedig Erdélyben zárja az előszezont a Szolnok, szeptember 16-án és 17-én a nagyváradi tornán szerepel a csapat. A pontos kezdési időpontokról időben értesíti majd szurkolóit a klub.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés