Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két szurkolóját kitiltotta az Egis Körmend

Az MKOSZ kétmillió forintra büntette a klubot a Szolnok elleni mérkőzésen történtek miatt.:

:

Nem múlt el nyomtalanul a március 18-án lejátszott Egis Körmend-Szolnoki Olajbányász mérkőzésen történ szurkolói rendbontás.

Az MKOSZ a klubot, a klub pedig két szurkolóját büntette.

Az Egis Körmend közleménye:

A 2023.03.18. napján megrendezésre került Egis Körmend-Szolnoki Olajbányász mérkőzésen történt szurkolói rendbontások miatti fegyelmi eljárás határozatát a Szövetség Klubunknak megküldte. A Fegyelmi Bizottság (továbbiakban: FB) 2.000.000 forintos büntetést rótt ki Csapatunkra. Súlyosbító körülményként értékelte a FB a “cselekmény kitartó, különösen agresszív jellegét, hogy a cselekmény sérülést okozott egy hivatalos személynek, valamint, hogy ebben az idényben számos esetben született marasztaló döntés a klubbal szemben.” A döntés ellen fellebezünk.
A mérkőzésen történtek miatt két fő 1-1 éves kitiltást kapott, melyet Klubunk saját hatáskörében rendelt el. Továbbá, 1 fő ellen rendőrségi feljelentést tettünk a led reklámfal megrongálása miatt. A led falban mintegy 1.000.000 forintos kár keletkezett.

Továbbá, a 2023.04.21. napján megredrendezésre került Egis Körmend-Szolnoki Olajbányász mérkőzésen is több szurkolói rendbontás történt. A Szövetség megküldte a fegyelmi kezdeményezőt, a tárgyalás időpontja 2023.05.25. Az azon a mérkőzésen történteket Klubunk vizsgálja.

A jövőben esetlegesen történő szurkolói rendbontásokkal kapcsolatban hasonlóképpen fog fellépni Klubunk.

Az Egis Körmend elítél minden olyan szurkolói tevékenységet, ami nem összeegyeztethető a Klub értékrendjével, valamint a sport írott és íratlan szabályaival. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy ezen események csak a Klubot sújtják és hozzák nehéz helyzetbe. Tisztelettel kérjük Szurkolóinkat, hogy a jövőben tartózkodjanak a trágár rigmusok bekiabálásától, a led fal megrongálásától, valamint minden olyan tevékenységtől, ami a mérkőzések zavartalan lefolyását akadályozzák. Szurkoljunk együtt a Csapatnak, hogy a tavalyi fantasztikus szezon után idén is a bajnoki döntőben láthassuk Csapatunkat!

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
albcParus majorJonArtur Dokizterulez Recent comment authors
Parus major
Olvasó

Zártkapus meccs miért jár? Csak kérdezem. Régen volt, de amikor Szombathelyen
Puteszt fejbetalálta egy eltévedt pénztárgépszalag, jött a szektorürítés, aztán a zártkapus meccs. Más idők voltak.

Jon
Olvasó

Azt hittem, kiállnak a 2 szurkoló mellett.

Artur Doki
Olvasó

” jò munkához idö kell…a szarhoz még még több”

zterulez
Olvasó

Olcsón megúsztátok.

albc
Olvasó

Mondja egy sötét ….

Dennis
Olvasó

A 05.25-i Fegyelmi Bizottságtól példátlanul szigorú döntés várható, 3 hónapra bezáratják a körmendi csarnokot! (június, július, augusztus, de lehet, hogy még szeptemberre is) ???

Pbask
Olvasó

Közel két hónapba tellett ezt a pár soros döntést meghozni, látom. Jó hogy megújult a bizottság, kellett is, ez megint sok mindent elmond róluk.
Tudom sporik ugy fujnak, ahogy, meg az érdekes bíróküldések (vagy épp nem küldések, csak utolsó pillanatban kiderült- Tök egyetértek veletek, ahogy olvastam a különböző fórumokat) több etikai kérdést is felvet, de abba bele kell gondolni, hogy ez a saga közel 3 milliós hátrányt okozott a klubnak, ami akár jövőre a játékosmínőségen is meglátszik.
Lényeg a lényeg, ennyi, és sok sikert nektek mára.

Xero
Olvasó

Most 3 millió, meg majd a kövi lehet, hogy még egyszer ennyi (vagy hát visszaesőként ki tudja mennyi lesz).. Az már erős túlzással egy fél légiós..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés