Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Két perccel a vége előtt még 10 pontos hátrányban volt, mégis nyert Kaposváron az SKC

Micsoda fordítás!

Kometa Kaposvári KK - Sopron KC 86-88 (14-19, 24-18, 22-19, 17-21, 9-11)

Bajnokság, 5. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
Játékvezetők: Goda László, Ádám József, Györfy Rúben (dr. Gincsai János Péter)

Kaposvár: D. Jackson 8, Abell 32/12, Paár 14/6, R. Jackson 14/6, Koprivica 6. Csere: Krnjajszki 6, Puska -, Bogdán -, Fazekas 2, Halmai 4.

Sopron: Nichols 33/9, Meszlényi 2, Griffin 19/15, Banyard 1, Da Silva 17. Csere: Sitku -, Fazekas Cs. -, Csendes -, Molnár M. 9, Archibald 7.

Da Silva kezdte jól a vendégektől a mérkőzést két kosárral, de Ronald Jackson hét, a visszatérő Koprivica és Derek Jackson 2-2 ponttal kezdte meg a mérkőzést. Griffin és ismét Da Silva kosarával már a vendégek álltak jobban, Meszlényi tört be két pontért (9-12). Abell szerezte meg első pontjait egy temóval, Nichols második esélyből tett fel egy könnyű ziccert, majd a kapsovári légiós egy 2+1-et is végig vitt. Nichols célzott pontosan távolról, a negyedet két vendég büntető zárta. 14-19

Krnjajski ziccerével folytatódott a találkozó, Molnár nagy labdáját Da Silva fejezte be, Paár iratkozott fel az eredményjelzőre. Griffin hármasára Ronald Jackson válaszolt egy duplával, Archibald növelte a vendégek előnyét. Paár egy pontot a vonalon hagyott, Abell viszont hibátlan volt, Sitku kiosztásából Griffin szórt triplát, Váradi Kornél pedig időt kért (23-29). Az szünet után Paár villant, Abell újabb két büntetőt értékesített, Molnár csak egyet. Paár egalizált egy triplával, Archibald fejezett be akrobatikusan a gyűrű környékén, ráadásul plusz egyet is mellé tett, Halmai célzott pontosan távolról. A negyed utolsó két percében fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül a hazaiak mehettek egy pontos előnnyel a szünetre. 38-37

A második félidő legeleje a Kaposvárnak sikerült jobban Paár, Abell, Koprivica és Ronald Jackson is betalált, a 8-2-es futásnak köszönhetően a vendégek időt kértek (46-39). Ez jót tett az SKC-nak, sikerült rendezni a sorokat és hamar három pontra jöttek fel 4 perc elteltével. A két csapat ezt követően egy hibákkal tűzdelt szakaszt produkált, a negyed utolsó három percére 52-50-es állással futottunk neki. A negyed végén megint a Kaposvár tudott válatni, elhúztak már 8 ponttal is ellenfelüktől, végül ebből négy maradt a dudaszóra. 60-56

Derek Jackson talált be kintről, majd Paár is, aztán az irányító két büntetőt is bedobott, így már 12-vel állt jobban a Kaposvár (68-56). Nichols büntetőivel került fel a negyedben a táblára a Sopron, Griffin gyors öt pontjával pedig féltávnál hétre jött fel az SKC. Csökkent a differencia ötre is, de a Kaposvárban még volt egy fokozat, az utolsó két percnél elhúztak 10 ponttal, ahonnan már úgy tűnt nincs visszaút Bors Miklós csapatának. Griffin és Nichols ezt máshogy gondolta, 25 másodperccel a vége előtt 2-re olvasztva a hazai vezetést. Jackson eladott labdája után Nicholst faultolta Paár, az amerikai 14 másodperccel a dudaszó előtt kiegyenlített, így jöhetett a hosszabbítás. 77-77

Négy soproni ponttal indult a ráadás, Krnjajski kettese után Molnár volt eredményes közelről, de a kaposvári húzóember ismét betalált (81-83). Nichols tört be nagyszerűen két pontért, Abell küldte a helyére mindkét büntetőjét, sőt triplájával már a hazaiak vezettek (86-85). Nichols lépett elő az SKC-ból ismét és bár a Kaposvárnak volt esélye megnyerni a mérkőzést, a Sopron nyert! 86-88

38 hozzászólás

38
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
22 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
AnswerDobeyLebron JamesAluluBezse Recent comment authors
Lebron James
Olvasó

Koprivica egy semmitèrő nagy nulla!takorodjon innen…
A irányítonk szintén egy nulla,a másik teszetusza centerrel együtt!
Edző nagyon rossz..rajta is ment el a meccs….meg ezen a balfasz centeren…

Ott a Paár Laci fia,..abból kellene még 3-4….

Koprovica…istenem….te jó ég….szégyelje a pofáját..azonnal hazamennék…

Alulu
Olvasó

Most tényleg mit vártok egy olyan csapattól ahol Milos, Fazekas a centerpáros, dobni nem tudó az irányító, és ezeket egy mindenhol bukott edző irányítja.

Answer
Olvasó

Teljesen igazad van.PÁRAn beleélték magukat hogy jók vagyunk egy paksi győzelem után.cél a bentmaradás.ezt kéne megérteni.

Bebe
Olvasó

Persze ez a reális nézet, hogy a bent maradás a cél. De ez egy nyerhető meccs volt, és így lett volna igazán értékes a paksi győzelem. Saját magunkat vertük meg, ezért mérges mindneki

KKK72
Olvasó

Úgy látom ezután a meccsután és a szombati eredményeket is ismerve, hogy meg van a leggyengébb láncszem az NBI.A csoportjában és ez sajnos a Kaposvár. Követjük a PVSK-t csak ők ebben a bajnoságban visszajutnak de ha mi kiesünk itt Kaposváron vége a kosárlabdának.

Bezse
Olvasó

Egy unalmas gyenge és már szinte megnyert meccset sikerült elszerencsétlenkedni . Lett belőle egy izgalmas elvesztett meccs, amihez hozzájárult a padon és a pályán történt bénázások ill. hibák sokasága. Csak egy ezek közül: Kornél elfelejtett cserélni a végén, az utolsó 8-9 percet ugyanazok játszották. Kifingottak. Márk kipontozódott ( hahó, őt le kellett volna hozni kb 2 perccel a rendes játékidő vége előtt) , így nem maradt Remin kívül más aki opció lehetett volna triplára. Fájdalmas vereség lett a vége. Sopronnak gratuláció, hogy nem adták fel.

AllenIverson
Olvasó

Először is gratulálok a Sopronnak! 20-on x éve járok kosármeccsre de szerintem egy kezemen meg tudnám számolni ,hogy hány meccs volt olyan ahol másfél percel a vége elött 10 pontos előnynél ennyit hibáztunk volna.Nem hittem a szememnek,hogy ezt így képesek voltunk elrontani.Sorozatba jöttek a rossz döntések.Dereket vagy épp aki felvitte a labdát végig kettőzték és mégse tudtunk üresbe passzolni pedig volt üresen emberün.Milos ma (is) csak erőlködött,rengeteg pontot kaptunk róla és ami fájóbb hogy,ahogy a fociba mondják,ajtó-ablak ziccereket hagyott ki.A végén ő akart a hős lenni de bár ne akart volna.Váradi az utolsó 12 percbe igazából haza is mehetett volna… Olvass tovább »

Lebron James
Olvasó

Iverson de jól leírtad…jar a taps…istenem es mindenki ugyanezt látja,csak akinek kellene az nem!!!

Ha igazán jót akar a csapatnak akkor a Váradi azonnal csomagol és viszi magával a Koprivica ,Dereck Jackson kettőst….ennyit a Sziko-Gordan kettős is kihoz a csapatból…??ámen…

mindenkisoproni
Olvasó

Valaki szoljon már Pojbicsnak meg Mikinek,hogy Banyard pályán van eggyel kevesebben vagyunk és csak akadék a pályán..Ezt valaki vagy vakon igazolta,vagy sokat kapott érte hogy idehozta Sopronba,…visszasírjuk Durhamot,pedig azt hittük annál nincs lejjebb,de van…az utobbi években centerposzton nem sikerül az igazolás..a meccsről annyit,hogy semmi taktika.koszonjuk meg a kaposvarnak hogy ennyire elrontotta az utolso perceket..Ha nem lenne Nichols a csapatba,győzelmünk se lenne..Ilyen jatekkal ase es a falco leiskolàz minket,mint Körmenden..valaki kivinné schwechatra Banyardot??Bors-Baksa edzőpáros ez idáig nagy gyengusz!!

SopronKCfan
Olvasó

Attól nem kell félni, hogy az ASE leiskoláz minket.

Dobey
Olvasó

Most Krasoveccel hirtelen megtáltosodnak.

HajraKapos
Olvasó

Egyébként azt még hozzá szeretném tenni, hogy b*ssza meg, döntsük már el, hogy Halmai-Szőke-Antalics most a felnőttek között játszik 100%-ban, vagy kifacsarva érkeznek az infi meccsről a felnőtt bajnokságba. Nem azt mondom, hogy meccsnyerő emberek lettek volna, de biztos tudtak volna érdemben hozzátenni.

KKK72
Olvasó

Talán nem oszt nem szoroz mert Szőke és Antalics csak pillanatokra kap lehetőséget vagy még annyit sem, Halmai talán de Ő meg nem hozza mostanában azt a játékot mint régebben.

WestChampi
Olvasó

Koprivica volt valamire valo legios ellenunk. Ennyire leeresztett hogy elakarjatok kuldeni vagy az az egy meccse volt csak kiemelkedo netán?
a kerdes komoly lenne, meglepodtem

Bebe
Olvasó

Azon az egy meccsen volt kiemelkedő. Pakson nem játszott és konkrétan nem érződött a hiánya. 3 tiszta ziccert rontott, amit u15-be befejeznek hiba nélkül, védekezés semmi, és a fel meccset ülte a faltok miatt. Az már csak extra hogy a hosszabitasban 8 mp vel a vége előtt azt gondolta hogy majd Ő megnyeri….

KKK72
Olvasó

Így is úgy is center nélkül játszunk mert Fazekas is egyenlő a nullával mindkettő kihagyja a kihagyhatatlant is védekezésük meg említésre sem érdemes.

Levi az Iv
Olvasó

Kabare ???

Bebe
Olvasó

Próbálom finoman, remélem sikerül! Koprovicat azonnal fel kell tenni az első vonatra, ha akarunk valamit ebben a szezonban. Konkrétan 0 a pali! 6 pont légióstól sajnos nálunk nem fér bele, úgy hogy a fel meccset végig padozza, az meg, hogy a hosszabitas végén képes a tempót elvállalni, úgy, hogy három nala sokkal jobb dobó készséggel rendelkező játékos all körülötte az kritikán aluli. 12 pontos vezetéssel ezt a Sopront meg kellett volna verni, de sikerült saját magunkat megszoptatni. Rettentő bosszantó vereség…. Pakson is necces volt a vége, ha itt is megyünk 22 ponttal akkor pont kitartott volna az előny! Remélem Kornél… Olvass tovább »

HajraKapos
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak!
Most nagyon csalódott vagyok, többet nem is akarok ehhez a meccshez hozzászólni.

KKK72
Olvasó

Hatalmas csalódás !Bár féltem én a meccstől a Pakson látottak miatt már !Nyert meccset tudtunk elveszíteni. Abel a csapat legjobbja de hiába Ő volt aki az alapjátékban először elvesztette a meccset, mert ha csak betör már is fault és nyerhetünk. A hosszabbítás hát miért tartjuk ezt a Koprivnicat hiszen a labdát sem tudja megfogni és miatta sikeresen elveszítjük az utólsó lehetőséget is, hogy megnyerjük a meccset. Ráadásul pihentetni kell a meccs nagy részén nehogy kipontozódjon. Azért, hogy kerek legyen akép az edzőt is megkérdezném miért is szaladgál a pad előtt ha semmilyen ráhatása sincs a meccsre ? Ezt a meccset… Olvass tovább »

Sixth man
Olvasó

+12-ről kérdem én hogyan lehet így kikapni? Mi volt a probléma?
Váradi 10 percig végig fent hagyja a Milost, seggén veszi a levegőt és nem hozott sehol sem extrát. Abell volt extra mindenki más kritikán aluli. Váradi nagyon elmeccselte a végét. Sopronban Nichols illetve Da Silva kegyetlen jók a többiek keresték magukat egész meccsen.Nekik és nekünk is nagyon sokat kell fejlődni, mert ez nem fog vezetni sehova.

Rubik75
Olvasó

Milos GO Home!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Fazekas húzzàl vissza,return!!!

Hagyadmár...
Olvasó

Mehet vele a Milos, Derek páros is…

KPSVRKK
Olvasó

Hazai pályán így kikapni az amúgy nagyon gyenge Soprontól kurva gyenge. Ezzel a két semmit érő centerrel kell végigcsinálni a szezont, akkor még sokat fogunk dühöngeni. Az, hogy Koprivica 4 másodperccel a vége előtt eldob egy középtávolit, úgy hogy 3 betörni képes kisember van körülötte, mutatja mennyi agya van. Aztán az otromba hentelése. Szégyen. Váradi is nézze vissza mikor kért időt a rendes játékidő végén. Nagyon nem időben. Rengeteg ki nem kényszerített hiba támadó, védő oldalon egyaránt, indiszponált, önbizalom hiányos játékosok. Siralmas. Jövő héten sajnos, ha így játszunk az első negyedben kikapunk Zegen. Sopronnak gratulálok, jobban akarták és meg is… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Ti a jövő héten Debrecenbe mentek, de ne is törődj vele. Hozzánk a Pécs jön. Majd november 11.-én játszunk egymás ellen Kaposváron.

KPSVRKK
Olvasó

Köszi, elnéztem a naptárt.
Mindenesetre a mostani volt a nyerhető meccsünk és nem a következő 2-3

zetomee
Olvasó

Köszi, hazaértünk?
2 gyenge csapat meccséből mi voltunk a szerencsésebbek.
Gyenge színvonal, gyenge center légiós mindkét oldalon.
Nálatok jó volt látni Paár játékát. Meglepett minket a kevés néző, valamint a bezárt vendég bejárat(nem vártunk vendégszurkolókat, meg a 2 negyedben jöttek a lányok a büféből, hogy mit innánk).

atom00
Olvasó

Kiábrándító volt Banyard játéka. Nem értem miért ennyi Sitkunak és Fazekasnak a játékideje… Miki ez még mindig nagyon kevés sajnos!

Arany Alma
Olvasó

Számomra kritikán aluli, hogy Banyard közel 20perc alatt 1 pontot bírt dobni center létére, vérlázító, hogy Marci meg sokszor a padot melegíti. A fiataloktól több kéne mert ez egyenlőre elég kevés. Miki cseréit meccsek óta nem értem..
Ezt a meccset se neki köszönhetik a fiúk.
Száz szónak is egy a vége, gratuláció illeti a fiúkat! Hajrá Sopron!

Bucibaba
Olvasó

Edzőt kellene cserélni most még talán időben lenne, Banyard helyett pedig sürgősen keresni kell az új centert , siralmas a játéka !

nemKalman
Olvasó

Nagy küzdelem volt a végén, azért tudtunk nyerni, mert ezt a kurva gyenge Banyardot végre leültette. Azt pedig rohadtul nem értem, hogy se Fazekas, se Sitku Marci miért nem kap játéklehetőséget. Mindketten 2 percet játszottak, semmi rotáció, a 3 fekánk meg a végén a seggén veszi a levegőt??‍♂️??‍♂️

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Hát ezt mesterien elszúrtuk, ahogy kell! Amúgy sem játszottunk igazán jól, de a második félidőben már nekünk állt a zászló. Aztán már elkönyveltük a győzelmet; hibát, fegyelmezetlenséget egymásra halmoztunk. Ezt a Sopron remekül kihasználta és egy pillanatra sem adták fel! Így hát megérdemelték a győzelmet, gratulálok nekik!
Nekünk meg le kell vonnunk a temérdek tanulságot és haladni tovább…

Vulcano
Olvasó

Na én meg otthagytam mert eldőltnek tűnt a meccs?

SopronKCfan
Olvasó

Ha nem soproni lennék, én is otthagytam volna?

nemKalman
Olvasó

Én soproniként is ott akartam hagyni??‍♂️

magister_officiorum
Olvasó

Bravúr a javából! Szép volt, Fiúk! Ismét jár a gratuláció, csak így tovább! Nagyon fontos hazai meccsek következnek, jó lenne mindkettőt behúzni! Hajrá, Sopron! Hajrá, SKC!

SopronKCfan
Olvasó

2 perccel a vége előtt, -10-nél a radai rosseb se hitte, hogy ezt megnyerjük. Banyardot azonnal takarítsuk el, amikor nem volt a pályán ment a csapatnak. Akartuk ezt a győzelmet és nem adtuk fel! Nagy győzelem a mai, adjon erőt ez mindenkinek!!
Hajrá Sopron!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés