Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Két osztállyal lejjebb folytatja Lajsz Gergely

“A kosárlabdát továbbra is szeretem, de nagyon elfáradtam az utóbbi években, így már nem akartam magas szinten, első osztályban folytatni a játékot.”:

:

Egészen szeptember 20-ig úgy tűnt, hogy a Jászberényi KSE játékosa lesz Lajsz Gergely. A 203 centis center az előző szezonban megnyerte a Körmenddel az Alpok Adria Kupát, a magyar bajnokságban pedig ezüstérmesként zárt. A kék-fehérek a bajnoki rajt előtt közös megegyezéssel szerződést bontottak a kosarassal.

Azóta eldőlt, hogy Lajsz visszatért korábbi csapatához, a zöld csoportban szereplő Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klubhoz.

– Erre az erős váltásra családi okok miatt volt szükség, illetve azért, mert visszaköltöztem Debrecenbe. A nyár folyamán megházasodtam, és feleségemet munkája ehhez a városhoz köti. Távkapcsolatban élni ugye nem lenne szerencsés. A váltás első és legfontosabb oka ez volt. A kosárlabdát továbbra is szeretem, de nagyon elfáradtam az utóbbi években, így már nem akartam magas szinten, első osztályban folytatni a játékot. Nem tudom azonban egyik napról a másikra befejezni a kosarazást, ezért elfogadtam a Tiszaújváros meghívását, és így jöttem vissza – nyilatkozta a klubváltásról régi-új csapata honlapjának Lajsz.

A Tiszaújváros jelenleg 1 győzelemmel és 4 vereséggel tizenegyedik a tizenöt fős mezőnyben. A csapat tegnap a KTE-Duna Aszfalt II. ellen szerezte meg első győzelmét a szezonban, a 90-52-es sikerből Lajsz 19 perc alatt 6 ponttal, 5 lepattanóval és 1 blokkal vette ki a részét. Egyébként 21.2 perc alatt 7.8-es pont- és 4.6-os lepattanó-átlaggal rendelkezik.

fotó: Zsu

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Artur DokiHorváth SándorKendeffy Botondpbaskgyurobin776 Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Eddig semmi bajom nem volt ezzel a nímanddal,de ez most kiverte a biztosítékot nálam.
27 évesen mi a tökömben fáradtál el,báttya?
Szambázzál el dolgozni napi 10 órában mondjuk valami jó melós helyre,aztán utána beszélhetünk fáradtságról…lehet 3 nap után zokogva csattogna vissza az első kosárcsapathoz.
Nem lehet,hogy inkább az van a háttérben,hogy a kutyának nem kellettél az élvonalban az elmúlt évek parádés statjai és teljesítménye alapján?
Hagyjuk már…

Horváth Sándor
Olvasó

Oda is csak pöttyös labdát dobálni vittek meccsek után 😀

gyurobin776
Olvasó

madarlajsz nala marcsak a kekfekete volt csapata nagyonn retek nemis ertem mit hitt h majd a szepfiu marad mb1ben tavaly is 5 percee allt be h rogojenek rajt madar lajsz madar mte

pbask
Vendég
pbask

kifelejtetted hogy diplomád van tesa

Kendeffy Botond
Olvasó

Több diploma. Rosszul emlékszel:-)))))

Alexx1977
Olvasó

Még mindig nem a megfelelő helyen, a ripacskodásával egy strandon lenne a helye vizimentőként. Sajnálom a tiszaújvárosi tehetséges fiatalokat, hogy elveszi a perceiket, mert Ő megjárta az “A” csoportot és “sikereket” ért el.

Sedmakfun
Olvasó

Helyesírás b+

Mandula
Olvasó

Ja, elfáradtam….🤣🤣🤣

hp12
Olvasó

Miben fáradt el ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés