Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Két nap alatt tizenöt szenzációs előadás vár a hallgatóságra a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián

Már csak két hét van hátra.:

:

Már csak két hét van hátra a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciáig, amelyre január 16–17-én kerül sor Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. „A regeneráció és rehabilitáció tudományos gyakorlata: sérüléstől a visszatérésig” címet viselő konferencia programja elkészült, a két nap alatt tizenöt szenzációs előadás, továbbá kerekasztal-beszélgetés és két interjú szekció vár a hallgatóságra!

A legkiválóbb sporttudományos szakemberek fogadták el Rátgéber László meghívását a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára is, amelyre a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében január 16–17-én kerül sor a megszokott helyszínen, Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. A magyar és nemzetközi szaktekintélyek névsora ismét pazar! A teljesség igénye nélkül: itt lesz például a horvát kosárlabda edzőóriása, Neven Spahija, aki két NBA-franchise-nál, a Memphis Grizzlies és az Atlanta Hawks együttesénél is ült a kispadon másodedzőként; dr. Francesco Cuzzolin, aki vezető erőnléti edző pozíciót töltött be a Toronto Raptorsnál; prof. dr. sc. Igor Jukic, aki a teljesítményhatékonyság-növelés szakértője; a kiváló szerb erőnléti szakember, Vladimir Bankovic; a nemzetközileg elismert Jámbor László, a teljesítménynövelés szakértője, kiváló erőnléti edző; dr. Knoll Zsolt ortopéd specialista, sportsebész; prof. dr. Cziráki Attila kardiológus szakorvos, klinikaigazgató, a Nemzeti Kosárlabda Akadémia orvostudományi szakembere; prof. dr. Julio Calleja González, a kiváló spanyol erőnléti szaktekintély; Fabio Fossati, a Virtus Segafredo Bologna mentáltrénere; dr. Klemencsics Zoltán ortopéd szakorvos.

A fenti névsorból látható, hogy szenzációs előadások várnak a két nap során a hallgatóságra. A program ezúttal is rendkívül tartalmas lesz: január 16-án, hétfőn összesen hét előadásra kerül sor, majd egy kerekasztal beszélgetéssel zárul a nap. Január 17-én, kedden további nyolc előadást és két interjú szekciót élvezhetnek végig a résztvevők.

Fontos információ, hogy a konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ hivatalos honlapján (https://ksmk.hu/) egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet: ITT!

Az esemény mindkét napján jelenlévő magyar edzők 3 kreditpontot kaphatnak abban az esetben, ha az online regisztrációnál a megjegyzés rovatban, vagy aki ezt kihagyta, a helyszíni beléptetésnél jelzik erre vonatkozó igényüket, valamint mindkét nap kezdetén és végén aláírják a jelenléti ívet. A kötelező online tesztet (3 kreditpont) és a 2023. nyarán tartandó utánpótlás és felnőtt továbbképzőket (3 kreditpont) a konferencián szerzett 3 kreditpont nem helyettesíti, a 2023/2024-es szezonra vonatkozóan a publikáció (3 kreditpont) által szerezhető kreditpontokat lehet vele kiváltani!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés