Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két magyar játékost igazolt a ZTE

Egy bedobót és egy magas poszton bevethető fiatalt szerződtetett a csapat.:

:

HIRDETÉS

Völgyi Marcell és Plézer Gábor személyében egy bedobót és egy magas poszton bevethető fiatalt igazolt a Zalakerámia ZTE KK – adta hírül a klub honlapja.

Plézer Gábor a fiatalabb, aki 1999-ben született és Kecskemétről teszi át a székhelyét Zalaegerszegre. A 197 cm magas játékos 3 mérkőzésen szerepelt a KTE felnőtt csapatában, ahol a Kaposvár ellen megszerezte első felnőtt bajnoki pontjait is. A fiatal bedobó az U20-as korosztályos válogatottban meghatározó szerepet töltött be. Plézer Gáborral kettő szezonra szóló szerződést kötött a klub.

A másik fiatal, a nagykanizsai születésű Völgyi Marcell szerződtetéséről a BB1.hu számolt be elsőként, az NB I/B piros csoportjának meghatározó együttesétől a Veszprémtől érkezik a kék-fehérekhez. A 1998-as születésű, 201 cm magas játékos az elmúlt két szezont a Veszprém megyei megyeszékhelyen töltötte és magas poszton remekül teljesített: 19 mérkőzésen 11 pont, 4.7 lepattanó, 1.2 gólpassz és 17.1 VAL volt az átlaga. Völgyi Marcellel egy szezonra szóló szerződést kötött a klub.

Stárics Kornél ügyvezető elmondta, hogy további szerződések vannak folyamatban, terveik szerint hamarosan újabb játékosok érkezéséről számolhatnak be.

HIRDETÉS
45 hozzászólás

45
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
35 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
BuborkaRedbidMendezcrazybasketmindegycsaknesárga Recent comment authors
crazybasket
Olvasó

Szerintem olyan kasszasiker lenne egy szappanoperát forgatni a Bebőről meg a kis szektájáról az elmúlt éveket alapul véve, egy 4-5 évadra simán jólenne! Ha valaki dolgozik ilyen területen és van rá ambíciója simán aratna vele! Rémálom a Rába parton vagy Pista, a kis hamis vagy valami ilyen címmel! Óriási lenne! 🤣

Redbid
Olvasó

Annyira ne éld bele magad, mert még nehogy a nagy orcádról és a taknyos bandátokról készüljön felvétel 🙂

KovàcsIstvàn
Olvasó

Martinez nem megy a Zte-be de nem is marad Körmenden (pedig mindkét helyre aláirt)!! Leszivatott mindenkit,hogy felverje az árát!! …hát szegedi-ként mondom,ne sirjon ilyen bohócért egyik fellegvár sem!!

Pbask
Olvasó

Egyre érdekesebb a sztori 😀

balldontlie
Olvasó

Te meg úgy rábuksz minden egyes részletére, mint vak ponty a gumikukacra. Istenem, lassan úgy csináltok, mintha Doncicot trade-elnénk el titokban, Bebő meg minimum az illuminátusok vezetője lenne 😀 Egy 20 éves srácról van szó, akik kb 10 percet játszott az egész szezonban, aztán úgy fel vagytok izgulva, mint az állat.

Pbask
Olvasó

Ilyen ez az uborkaszezon látod… 🙂

balldontlie
Olvasó

Kicsit lassíts 🙂 Szegény Benkét is elmondtad mindennek, mire aztán aláírt, lehet a negyede sem volt igaz a pletykáknak körülötte. Lesznek még itt bőven hírek, azokra reflektálj és ne az alaptalan hozzászólásokra. Jön pl hamarosan az új edzőnk, ott majd lesz miről beszélgetni.

Bozic
Olvasó

Mint kiderult, a Benkes sztoribol semmi sem volt igaz. (khm…:)
Iden teljesen korrekt volt mindenben. Igaz, mi nem csak hitegettuk, hanem papiron is szerzodest adtunk neki:)

Mendez
Olvasó

Ez egy olyan sztori, ahol a főszereplő valójában csak egy mellékszereplő.
Itt a legnagyobb kérdés az, hogy a körmendi kommunikációs csatorna igazat mondott-e, vagy akkora lesre futott, hogy azt megint évekig emlegetni fogják.

balldontlie
Olvasó

Igen, majd az unokáimmal: “Papa, papa, meséld el megint, hogy hogy volt, mikor a Martinez eligazolt!”

Mendez
Olvasó

Ezt tényleg ne meséld el neki, hogy mekkora hintába ültetett benneteket a körmendi vezetőség.

Ronaldinho
Vendég
Ronaldinho

Ha ez a Plézer gyerek úgy kosarazik ahogy nőzik, akkor nem lesz vele gond!
Hajrá ZTE!

SárgaPárna
Olvasó

Azért az kemény, hogy a Sárics csicska, fontosabbnak tartja Hajba B. István kérését, vagy hisztijét, mint amennyire a saját szurkolóit tiszteli…
A két hónapja aláíró Ralf Martinezt elfelejtette bejelenteni az egész magyar mezőny második legviccebb ügyvezetője..

Pbask
Olvasó

Gondolom Bebesnek húha kényelmetlen lenne,félti a presztízsét,főleg a kiadott közleményük után.
Szvsz tök mindegy,így is ugy is égni fog a feje.

FabianMcbardosch
Vendég
FabianMcbardosch

Ha ez a két ember jelentkezne a Richter cirkuszba telt házas előadások lennének!Ehelyett két fellegvár ügyvezető igazgatója…

bányász
Olvasó

Szerintetek hány fô u23-at kell a 12-be tenni? 1 fő kevés, mi van ha csak 2 játékos és mondjuk (ne legyen így) mindkettő lesérül? Akkor hogyan folytatódik a játék? Van erre szabály? Az 1 kötelező u23 játékos miatt 2-3 fő lesz nevezve, így rövidebb lesz a pad a 2. félidőre. Simán el tudom képzelni, hogy nagyobb keretek lesznek, de nem mindenki lesz nevezve. Gondolom ezeken kívül sok más dilemma is van. Az tudom, hogy hasonló szabályt ahol bevezették sehol sem lett sikeres, esetleg már visszavonták, volt ahol szezon közben. Nálunk meddig marad meg?:)

Jericho23
Olvasó

Úgy tudom, hogy ha az összes U23-as játékos aki nevezve volt lesérül/kipontozódik, akkor helyette játszhat felnőtt játékos.

mindegycsaknesárga
Olvasó

Ezt a kérdést én is felvetettem már. A nagy keretbe is kell 4-5, meccsre nevezve meg 3 legalább. Bár sok csapatnál eddig is ott ultek a padon, de ritkán léptek pályára. Meg pl taktika az egész, hogy ki kin védekezik, támad (légiós-u23as, rutinos center-u23as).
Érdekes, mi van ha elfogy a csapatból a fiatal, akár fault, akár sérülés. Azért a fiatalok könnyebben is gyűjtik a faultot a jv felfogás miatt. Azt nem gondolom, hogy kovetkezmenyek nelkül játszhat felnőtt, ha elfogy a fiatal.

Buborka
Olvasó

Idézet a szabályzatból:

“12.4 Az Alapszakasz mérkőzések első félidejének teljes időtartamában egy hazai nevelésű
1998. január 1-én vagy utána született játékosnak a pályán kell tartózkodnia, kivéve, ha a
kipontozódás vagy kizáró hibák miatt ez nem végrehajtható.”

Kendeffy Botond
Olvasó

Komolyan “értem én a viccet, de nem szeretem” alapon elfogadom, hogy kommunikáció szempontjából nem lesz túl kellemes, ha Martinez Egerszegre igazol. De egyrészt, Durázit mi is pont Zegről vásároltuk ki -és jól is jártunk vele – másrészt most sokkal, de sokkal fontosabb, hogy ki lesz nálunk az edző és milyen kerettel/koncepcióval futunk neki a következő idénynek.

Pbask
Olvasó

Ez így rendben is van, de Stárics nem cáfolta az elhangzottakat,nem adott ki false kommunikációs közleményt a szurkolók és a közvélemény megvezetésére,és sorolhatnám. Itt csak a Gumival való viszálya előbbre való volt,mint a klub.
Remélem jó edzőt hoztok,annak örülök,hogy Benczét már nem kell látnom hétről-hétre,szerencsére meghiúsult a tarnszfer.

Pbask
Olvasó

comment image

gulyasszabolcs00
Olvasó

Hogy lehet képet beszúrni, Kolléga? Elég vakon vagyok ezzel kapcsolatosan.

Pbask
Olvasó

A kép teljes elérési utvonala kell, és fontos kikötés hogy csak https-el kezdődjön a kép elérési oldala,sima http nem játszik. Példáulcomment image)
Nem is jeleniti meg,mert ez egy kitalált cím általam. Ezt írtam:
http(s)://www.akarmi.hu/varjukamusort.jpg) így talán nem dobja fel.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Köszi, majd megpróbálkozok vele ezek alapján! 🙏

Redhair
Olvasó

Ennyire uborkaszezon van, hogy már vagy 2 hónapja egy 20 éves – eddig senki által nem ismert – srác csaknem 200 hozzászólást generál egy kosárlabdafórumon? Miért van ennyire mindenki a körmendi kommunikációra koncentrálva? Máshol nem történik semmi, hogy ennyire ez a fókusz? Én körmendi vagyok, van probléma a körmendi kommunikációval, nem is kevés, ez tény.. De megmondom őszintén, hogy egy másodpercig sem fogom magam rosszul érezni amiatt, ha kiderül, hogy ez a srác elmegy..Akkor sem, ha ki lett kommunikálva, hogy tutibiztos marad. Ennek biztos megvan az oka, feltételezem felhívta a vezetés előtte, hogy ez wtf..és borítékolható, hogy mi volt a… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

nem zavar, hogy két hónapja, pár nappal azután, hogy már aláírt zalaegerszegre, azt hszudta a klub egy hivatalos közleményben, hogy marad Körmenden, vele építik a jövőt, különben is 3 éves szerződése van??? 😀😀😀😀
nem zavar, hogy bármit olvasol a klubod hivatalos honlapján az nem igaz, hogy a pofátokba hazudnak? 😀😀😀

Redhair
Olvasó

Ha most igazán frappáns akarnék lenni, akkor megkérdezném, hogy éS téged nem zavar-e, hogy már fél éve senki sem kíváncsi Rád, mégis ide írogatsz?! Amúgy válaszolva a kérdésedre én a csapatot szeretem, a vezetőség vele jár, nem választhatom meg..nem gondolod ugye Te sem komolyan, hogy mi itt Körmenden elfordulunk azért a csapattól, mert nem szimpatizálunk xy-nal? De amíg egy Martinezről van szó, addig totál nem érdekel, hogy ki mit hogyan és mikor kommunikál, mert teljesen lényegtelen ő a mi eredményességünk szempontjából. Volt kb 10 játékperce, nem körmendi, semmi kötődése ide és plusz 50e Ft-ért sztem bhova eligazolna. Arról meg ténylegesen… Olvass tovább »

FabianMcbardosch
Vendég
FabianMcbardosch

Másfél hónapja a Halászcsárdába megkötetett üzletnek most lesz nagy hírértéke!Pedig itt egy Noname játékosról van szó, de mennyi mindenki palira vett véve… Lekommunikálni azt hogy a mi játékosunk 3 évig és kedves szurkolóik nekünk higyjetek… Ja nem…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Már megvettem a popcornt a következő egerszegi bejelentéshez. 😀

Hidegzuhany
Olvasó

Arra én is befizetek 😂😂😂 Bebessel lenne jó olvasgatni a hozzászólásokat 😂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Én bőven beérem majd a Sárgapárna vs. Downtown szócsatával is. 😀 A Falcosok dörzsölhetik a tenyerüket… 😀

Kendeffy Botond
Olvasó

Kedves Szabolcs! Miért jó a Falcosoknak, hogy Martinez Egerszegre igazol?

Pbask
Olvasó

Szerintem csak arra gondol,hogy Bebes megint hadovál jobbra-balra, ti meg elhisztek neki mindent,közben mindenkit aki él és mozog,hülyének néz,mikor semmi köze nem kéne hogy legyen a klubhoz.

balldontlie
Olvasó

“ti meg elhisztek neki mindent”

És ezt Te elhiszed?

Rougenoil
Olvasó

De mégis miért örülnék annak,hogy elmegy egy játékos a szomszédból és gyengül Vas?

MAFCdrukker
Olvasó

Ezt úgy írod, mintha Vas megye 2 profi kosárlabdacsapata mindig is szoros és kölcsönös barátságot ápolt volna egymással. Szerintem csak azért nem lesz teljes a falcósok öröme, mert a ZTE sem a kedvencük, aki jól jár ezzel.

Rougenoil
Olvasó

Látom jobban tisztában vagy a vasi viszonyokkal mint a helyiek.
A családom egyik fele Falcos, a másik MTE szimpatizáns, szóval had döntsem el, hogy hogyan viszonyulok hozzájuk

Bozic
Olvasó

Tavaly nyaron azert Te jobban erezted magad, nem? 😀

MAFCdrukker
Olvasó

Bocsánat! Engem ezek szerint félreinformáltak… vasi kosárdrukker ismerősöm mondta, hogy a Falco-Körmend még mindig háború.

wiley
Olvasó

Miért dörzsölnénk a tenyerünket? Pista kamuzása az ő gondjuk…
Sárgapárnának köze nincs Szombathelyhez, ezt maga Downtown írta nem is egyszer…

Bozic
Olvasó

Egyebkent szerintem Szabi itt arra gondolt, hogy max azon rohognek majd a Falcosok, hogy a sajat vezetoseguk megint becsapta/atverte oket.
Egyebkent ha nalunk lenne ez sorozatban, nekem se tetszene ez.

Pbask
Olvasó

De nem is értem , nem lenne egyszerűbb az egyenesség? Ezt a kavargatást sosem értettem.

wiley
Olvasó

Ez Pista…

egismte1
Olvasó

Ebben az országban ez nem divat!

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook