Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két légiósa nélkül folytatja a Kaposvár

Elsősorban a magyar játékosok szerepeltetését helyeznék előtérbe.:

:

A bajnokságból hátralevő négy mérkőzésen elsősorban magyar játékosai szerepeltetését előtérbe helyezve megköszönte a Kaposvári KK-ért a 2020/2021-es idényben nyújtott teljesítményüket és elköszönt Morris Currytől és Jeff Allentől – írja a somogyiak honlapja.

Curry az alapszakaszban 26 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 16.5 pontot és 7.3 gólpasszt átlagolt, míg a play-outban 5 meccsen 10.6 pontot és 8 gólpasszt hozott össze.

Allen az alapszakaszban 5 mérkőzésen 16.8 pontot és 8.4 lepattanót, míg a play-outban 3 meccsen 19.7 pontot és 7.7 lepattanót átlagolt.

Fotó: delfinek.hu

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Zségulyasszabolcs00Kareem Abdul-JabbarKaposbasketRubik75 Recent comment authors
Zsé
Olvasó

Na,pont ennyi értelme van ennek a play-out lebonyolításnak. Akinek már nincs tét, az elküldi a légiósokat spórolás miatt. (Meg persze, hogy a fiatalokat beépítsék. Na,persze…) Most oké, hogy a lényegi kérdések már eldőltek, de ha még kérdéses lenne adott esetben a kieső kiléte, akkor felmerülhetne a kérdés, hogy ez mennyire fair a még “versenyben lévő” csapatokkal szemben.

Kaposbasket
Olvasó

Jó lenne valami információt kapni a vezetőségtől, hogy Mo és Allen kapott-e tőlünk ajánlatot a következő szezonra vagy sem! És persze, hogy Laziccsal képzeljük-e el a jövőt vagy sem.

A tegnapi itteni Révész, Milisalvjevic, Csorvási pletykákat nem gondolom, hogy kommentálnia kellene a Klubnak, jól is nézne ki, ha a bb1-es fórum beírásra reagálnának.

Persze a kommunikációja Puskának megint csak nulla, egy általános pár mondattal elejét lehetett volna régen venni a találgatásoknak, megtisztelve ezzel a szurkolókat is.

Pl., hogy folynak a jövőre vonatkozó egyeztetések Nikola Lazics vezetőedzővel, és jelenlegi légiósainkkal, illetve magyar játékosainkkal.

Vagy bármi más, ami az igazság.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“a kommunikációja Puskának megint csak nulla”
Sajnos, ő csak egy béna kacsa.
De, ha már puskát említünk, azt csiripelik a madarak,
egy fegyvergyár építését tervezik Kaposváron,
sok a migráns, ugyebár.
Ezért az fontosabb, mint a kosárlabda.
Úgyhogy … a fejétől bűzlik a hal.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Csodálkozom is, meg nem is. Már gyanús volt ez a hirtelen sérüléshullám, meg a “nem-edzek-de- játszok” figurák. Nem tudom mi van a háttérben, de ésszerű az is, hogy minek fizetni most már a légiósokat, hisz se további cél, se motiváció, se közönség és -tán- se elég pénz nincs már erre a számunkra tulajdonképpen véget ért bajnokságra. Végre a fiatalok is játszhatnak! Abban csak reménykedni tudok, hogy nem örökre léptek le, nagy szükségünk lenne ezekre a srácokra a jövő szezonban is! Sajnos pesszimizmusra ad okot a szűkszavú közlemény a klub részéről. Ennél talán jobban kellene tisztelni a szurkolókat és a közvéleményt!

crazybasket
Olvasó

Szerintem csak annyi van ennek a hátterében, hogy a májusi fizut nem akarják már kifizetni és inkább maradt ez az opció, hogy szélnek eresztik a légiósokat!

ldd
Olvasó

Meghalt Mátyás, oda az igazság …
Meghalt Kása, oda a csapat …

Mivanmivan
Olvasó

Nyilván nem tudom, mi zajlik nálatok a háttérben, de nem tudhatjuk, hogy kit próbálnak/tak megtartani. Elköszönni úgy is lehet, hogy jövőre visszajön valaki. Azért szurkolok nektek, mert egy jó kaposvár mindig kell a bajnokságba.

Gyarfas70
Olvasó

Régebben írtam, hogy nem szívlelem Lazicot, ez most sincs másképp. A kaposvári sikeres meccsekhez kétség kívül sok köze volt ezt el kell ismernem. Az is tény viszont, hogy sorozatban meccseket nyerő csapat összeállításában, csak annyit tett, hogy beállította a hadrafogható játékosokat, nem többet. Ez bejött, köszönhető – a légiósokon kívül – Révésznek, Bogdánnak, Bakinak. A nevezett játékosok soha nem kaptak volna ennyi lehetőséget az edzőtől,hogyha nincs sérüléshullám. Persze a sikerek a mennybe emelték. Szerintem ezek után szabad kezet kapott a vezetőségtől és minden ami jelen pillanatban a klubban zajlik és fog annak egyedüli mozgatója Lazic lesz- véleményem szerint.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ne legyél ennyire paranoiás! Lazic-al jön 1-2 jó év Kaposvárra!! ?

Rubik75
Olvasó

Az tuti,hogy Lazicot nem szereted.És az is,hogy nem ismered a csapatot.Baki egy nagy 0 volt egész évben,Beni kb.annyi percet játszott Ádámnál mint ahány pontot dobott Baki egész évben kb.az is 0.Mikor jött Lazic ő adott neki játék lehetőséget,de azért az túlzás,hogy húzó ember volt.Révész mikor ide került mindenki lesajnált minket.Őt Lazic hozta fel erre a szintre.A légiósok csak szenvedtek amíg nem jött ide edzőnek.Meglépte azt,hogy Rolit kihagyta a kezdőből,így meglepő módon még ő is többet rakott hozzá a csapat játékához.

KPSVRKK
Olvasó

Az, hogy a fiatalok játszanak ok.
De.
Allen minőségű légiós nem sok volt Kaposváron. Simán elengedtük egy kis spórolás jegyében? Vagy nem tudjuk megtartani? Mi lesz Laziccsal?
Révész Ádám?
Jó lenne valami kommunikáció az elképzelésekről.

Thanks Mo, Jeff!

Pbask
Olvasó

Végre úgy nézett ki, hogy Lazics össze tudta szedni a társaságot, akikre Fekete nem volt képes, erre kihúzzák alóla a talajt, Révészt se tartják meg, légiósokra se tartanak igényt, meg se próbálják. Mintha Kaposváron szándékosan a 12-13.környékére hajtanának, és ha nem így történik, vagy van lehetőség jobb szereplésre, gyorsan rántanak rajta egyet..

HajraKapos
Olvasó

Kabaré ami már itt több éve folyik. Mindig azt hiszi az ember, hogy majd jövőre, de semmi sem változik. Idén Lazic mentett meg minket a kieséstől, tavaly a COVID. A következő szezonban nem tudom miben bízhatunk.

Bezse
Olvasó

Révész, Allan és Rivers megtartása KÖTELEZŐ ( lenne ).

HajraKapos
Olvasó

Lenne, ha más lenne a vezetőség. De úgy tűnik, hogy megint az olcsóbb megoldások felé hajtunk. Hátha megint marad a zsebben, és nem is esik ki a csapat.

MKE181
Olvasó

a sirásót nem hozzák vissza? neki való feladat a 10 -13 hely

HajraKapos
Olvasó

Lesz bőven helyette más, aki már most gondoskodik arról.

HajraKapos
Olvasó

Végleg? Egyik játékost sem próbáljuk megtartani? Ilyen kaliberű játékost, mint Allen nehéz találni. Curry meg amikor alárendelte magát a csapatnak, akkor csodákra volt képes, és nehéz helyzetekben is felvállalta a döntést. Hiányozni fog mind a két játékos.

Ez a mai nap egy tragédia a hírek terén.
Révész és Milos is távozik (már ha lehet hinni a pletykáknak).

Az biztos, hogy a vezetőség megint a helyzet magaslatán áll. Ja, mégsem.

Nem baj, nem kell itt hosszabb távba gondolkodni. Stabilan maradjon meg a 10-12-ig hely és mindenki hátradölhet, hogy jó munkát végzett. Undorító!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Hova megy az a 2 játékos ???

HajraKapos
Olvasó

KovàcsIstvàn felhasználó szerint ZTE.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Milos ő maga se tud arról, hogy a Zetébe menne ?

Dallas
Olvasó

Haza .)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés