Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

“Két játékost elvesztett a Szolnok, erre nem lehet felkészülni”

Csirke Ferenc a saját csapatának is gratulált.:

:

Csak a végjátékban dőlt el a Szolnok és a Pécs csatája a Magyar Kupában. Arról már írtunk, hogy az Olaj két kulcsjátékosát is elveszítette a hétvégére, Dragan Alekszics szerint erre nem lehet felkészülni.

– Nem lehet felkészülni arra, hogy két játékosodat is elveszíted. Erre reagálni kellett, nehéz is lett a végjáték. Igazi kupa mérkőzés volt, annak minden “szépségével”.  Újabb két hiányzónk van, így most az a legfontosabb, hogy regenerálódjunk. Milosevics és Kovács biztosan nem lép többet pályára ezen a hétvégén, reméljük az egész szezonra nem veszítettük el őket. Várjuk, hogy ki lesz az ellenfelünk – mondta a szolnoki vezetőedző.

Csirke Ferenc a vereség ellenére talált pozitívumokat.

– Nagy utat jártunk be szombaton este nyolc órától, és jó, hogy egy ilyen mérkőzéssel a hátunk mögött készülhetünk az egyébként nehéz folytatásra. Gratulálok a csapatomnak. Én nem szeretek arra hivatkozni, hogy kevesen vagyunk, de tudom, mivel jár az, amit Pongó csinál, hogy hetek óta egyedül viszi a csapatot. Én is irányító voltam, ez nagyon nehéz. Most is azt gondolom, hogy sok van ebben a csapatban. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy a TF elleni vereség után is eljöttek Győrbe, és buzdították a csapatot – nyilatkozta az edző.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
derrylB0nyiMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem tudom elképzelni, hogy Alekszics valóban azt nyilatkozta, ami a czikkben áll, kedveskéim. “…reméljük, hogy az egész szezonra nem veszítettük el őket!” Mármint kiket? A bokatörést vagy az achilles-szakadást szenvedett játékost kívánja még ebben a szezonban pályán látni?

Ha ezek helytálló diagnózisok, akkor kb. 8 hónapig elfelejtheti őket.

Kedveskéim, az egész ország nektek szorít, hogy leverjétek a sárgák parasztlázadását!

Persze csak akkor, ha egyáltalán a Debrecen ellen továbbmentek. 🙁

Nagyon SZERETLEK benneteket, kedveskéim!

B0nyi
Olvasó

Tegnap este 20:40-kor siman lehetett, hogy nem tudta pontosan, milyen foku a jatekosainak (foleg Milosevic) serulese. Ma 08:15-kor mar lehet, hogy o is mast nyilatkozna.
Nem egy agysebeszet ez, de parasztozz batran.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Láttál már achilles-szakadás utáni bokát szerelmem? Csak azért kérdem, hogy tudod-e, miről is van szó.

B0nyi
Olvasó

Maga vagyok a tudatlansag…
Hallottal mar olyanrol, hogy az elso diagnozist cafolta a vegleges?

Bar lehet, hogy igazad van, es a bb1 direkt mast hozott le, mint amit Alekszics mondott. Te pedig, a legelesebb kes a fiokban, kiszurtad.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nos, ha az achilles (nem részlegesen) elszakadt, az olyan látvány, hogy arról egy totál laikus is megállapítja, hogy nagy a baj. Aki meg már legalább egyszer látott oLyat életében, soha nem keveri össze semmivel. Ott SAJNOS nincs szükség 2. és 3. diagnózisra, kincsem. Csak ezért és emiatt mertelek kérdezni, de látom, te ÉRINTHETETLEN vagy.
Pedig én téged SZERETLEK!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A másik esetnél pedig – amiről te szándékosan és szemérmesen hallgatsz- tök valószínű, hogy egy TÖRÉSNÉL, szünetben a mentővel való kórházba szállítás után, a meccs után fél órával abban reménykedik az edző (február 2. felében járunk), hogy a bajniban még segítség lehet a (HORROR!)sérülést szenvedett játékos. Sztem egyáltalán nem BONYI belátni azt, hogy tévedtél. 😉

derryl
Olvasó

Picinyem! Az achilles innek mi köze van a bokaszalaghoz, vagy a bokához? Homályosíts már fel bennünket tudatlanokat légyszi, úgy szeretném!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Én ilyet írtam volna, bocikám?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Én csak azt kérdeztem volna, szerényen: látott-e már bokát, achilles-szakadás után. Én még véletlenül sem írtam bokaszalagot, kis turbékoló galambom!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

ilyenkor nagy a csend…

derryl
Olvasó

Akkor ismét megkérdezem, igazad van, érthetőbben: mi köze az Achillesnek a bokához? Egyébként azt a kupacot turbékold körbe amire gondoltam!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés