Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Két játékos távozását jelentette be a PVSK

Bíró Olivér és Halász Ákos is máshol folytatja.:

:

A Pécsi VSK-VEOLIA hivatalos oldalán jelentette be, hogy Halász Ákos és Bíró Olivér is távozik a frissen feljutó csapattól.

Bíró Olivér és Halász Ákos nem nálunk folytatja pályafutását.

Csapatunk előző két, B csoportos szezonjában húzóembereink közé tartozott Bíró Olivér és Halász Ákos, a feljutásból, a többiekhez hasonlóan ők is kivették a részüket. Ezt sosem fogjuk nekik elfelejteni, azonban most eljött a búcsú ideje. Mindkettejük szerződése lejárt a szezon zárultával, amit nem hosszabbítottunk meg, így Olivér és Ákos sem a PVSK-Veoliában folytatja pályafutását.

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
SchwarzkopfNemmindegy?PvskpanthersBorgulyaKPSVRKK Recent comment authors
Schwarzkopf
Olvasó

Kometa KKK……felkészül Peca? ????

Mexx92
Olvasó

Köszönjük srácok amit a csapatért tettetek ebben a szezonban és segítettek abban hogy visszajusson az Nb1be ahova tartozik a csapatunk! Nektek további sok sikert kívánok a pályafutásotokhoz! Hajrá PVSK, Hajrá Vasút gyerünk!

Bubika
Olvasó

Na mivan lúzer? Még se az Olivér akarja abbahagyni? Tudod, szar a térde. Ja az nem ide….

Mexx92
Olvasó

Mi van öcsém erre vered a faszod hogy egyszer az életedben igazad lett? Te kis senkiházi Nkas takony. Itt vagy nagy legény? Tavaly hol voltál amikor odakellett állni? Akkor ment a sírás. Gyere majd a B szektor elé a városi rangadókor ha van merszed tanítok pár leckét 😉

Mexx92
Olvasó

A te fajtád csak itt kemény de való életben veszélyes szituációba kerül akkor menekül mint egy gyáva nyúl. Én már akkor meccsre jártam kisgyerek, mikor te még tervben sem voltál anyádéknál 😉

Pvskpanthers
Olvasó

Ember nem volt igazad soha nem is lesz az nem kirúgtak hanem lejár a szerződése ami egyáltalán nem ugyan azt jelenti

KisArany
Olvasó

Körmend!

Kendeffy Botond
Olvasó

Melyikük? Halászon nagyon meglepődnék.

PécsiVesztes
Olvasó

Köszönjük fiúk a sok évet amit nálunk töltötteket!

Laposvár
Olvasó

Miután egyikük sem A csoport szintű játékos, ezért Ákos szerintem “hazamegy” kaposvárra. Olivérnek is ez lenne a logikus, kérdés vállal-e még aktív játékot.

higgadjle
Olvasó

Szerintem Ákos (akármennyire is sérülékeny és néha öntörvényű) a jelenlegi A csoportos csapatok játékosállományát elnézve bőven beférne még 10-15 perces kiegészítő embernek bármelyik csapatba.

KPSVRKK
Olvasó

Egyetértek.
Nála a gond, hogy az asszisztjaihoz nem mindig elég gyors a csapat.

Bubika
Olvasó

Bezzeg a Német, Frank, Radó, Mokánszki az A csoport?!?!

Mexx92
Olvasó

Még itt vagy? Segítsek eltakarodni innen?

Borgulya
Olvasó

Hmm… Ajánlom figyelmedbe a klub honlapján az utolsó mondatot. Így szól: „Mindkettőjüknek köszönjük, amit a PVSK-ért tettek a hosszú évek során, további pályafutásukhoz, civil életükhöz pedig sok sikert kívánunk. Minden jót, srácok!” Hogy Olivér mit csinál majd, úgyis hamarosan ki fog derülni 🙂 Ami meg az itteni kérdést illeti. Németből és Frankból LEHET jó kiegészítő ember A-ban. (olyan szintet biztosan képviselnek, mint pár utcával arrébb Lados, de itt valszeg még játszani is fognak egy kicsit, és nem akarnak majd elmenekülni B-be…). Meg fogjuk tudni. Mokánszki simán A szint. Lehet, hogy ez előtt a szezon előtt nem így volt, de mivel… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Hagyd rá nem olvassa a mi honlapunkat csak azt hiszi el amit Laci bácsi mond illetve diktál neki hiszen egy fizetett bérencről van szó

Nemmindegy?
Olvasó

Ladost,Benkét,Kazyt tudtommal elkülték

Koops
Olvasó

Köszönünk szépen mindent!
További Sok Sikert!
Hajrá Pvsk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés