Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két játékos is távozik Fehérvárról

Szerződést bontott velük a klub.:

:

Az Alba Fehérvár szerződést bontott két játékosával, távozik a szlovén bedobó, Mirko Mulalic és az amerikai magasember, Baylee Steele. Mint a klub honlapja írja, mindketten nyáron érkeztek, az elmúlt hónapokban erősítették az együttest. Steele a tavalyi szezont a PGE Spojnia Stargard együttesében töltötte, ahova most visszatér. Mindkét játékos további karrierjéhez sok sikert kíván a klub.

Fotó: Alba Fehérvár Facebook

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
HeindrichdonnarummaMilotörrögszultánNoname Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Steele jó volt, támogatom hogy menjen külföldre. 🔴⚫

donnarumma
Olvasó

A fehérvár döntőzni fog, figyeljétek meg!

törrögszultán
Olvasó

Bizonyára a mikulás hozott egy kis pénzt… Mulalic elküldése már időszerű volt. Steele az picit meglepő. Ha igaz hogy Matthias Zollner (elmondása alapján hosszú távra tervez)nem egy évadot tervez itt tölteni, az ő felelősége a csapat összeállítása. Így, lehetőség van 2 fő cserére – reméljük minöségi – . Jó lenne már ismét olyan Albát látni a bajnokságban, amelyik eredményes, és végre 2017 után a bajnoki címért játszik, nem pedig a futottak még kategóriás csapatokat erősíti… Reméljük, a vezetés hagyja majd dolgozni… Kis keménység pedig nem árt a kispadon, ha azzal feltüzeli a csapatot. A kettő fő távozása a szombati meccsre… Olvass tovább »

Noname
Olvasó

Brutál pénz van a folyamatos cserékre.

Nixi13
Olvasó

Felkészül Lenzelle Smith ha jól értesült vagyok!!!

andrás
Olvasó

Steele nem volt rossz, esetleg az új edzőnek nem kell. Mulalic meg gondolom taxizni fog Ljubljanábam, kosarazni aligha 😁😁

Milo
Olvasó

Steele nem volt rossz?🤣 Csavókám azt sem tudta merre forogjon védekezésben. Persze jó keze van, meg magas is, de emellé még a lepattanózás sem nagyon ment neki, mert nem tudta hova kellene helyezkedni. Persze 24éves fiatal még, ha megtanul védekezni jó kis játékos lehet belőle később, de jelenleg nem jó légiós szint. Ha találnak egy jó 4-5kombót meg érkezik Smith, akkor veszélyes csapat lehet az Alba, ha összerakja őket Zollner. A három fék kikerült a csapatból.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés