Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két játékos aláírását jelentette be az ASE

A csapat fontos láncszemét sikerült megtartani.:

:

Eilingsfeld János és Kis Raul is piros-kék mezben kezdi a 2020/21-es szezont – jelentette be az ASE honlapja.

A paksi vezetőség egyeztetett Eilingsfeld Jánossal és az a döntés született, hogy amennyiben az egészségi állapota engedi a 2020/21-es szezont is piros-kék mezben fogja kezdeni, ráadásul opciós szerződése is van a 2021/22-es szezonra is. Ez lesz a nyolcadik idénye ASE mezben, a 2018/19-es szezonban 25 mérkőzésen 10.1 pontot, 6 lepattanót és 1.2 gólpasszt átlagolt.

– Sajnos nem alakult számomra úgy a szezon, ahogy elterveztem, hiszen először szeptemberben kiderült, hogy olyan szinten ki van szakadva a porckorongom, hogy műtéti beavatkozás szükséges, aminek a rehabilitációjához minimum 6 hónapra volt szükség. Másodszor pedig mire letelt a hat hónap sajnálatos módon lezárták a bajnokságot amivel abszolút egyetértek, hiszen az egészség a legfontosabb. Ami a rehabilitációt illeti, március első hetében már elkezdhettem futni, ugrani a második héten pedig már a kosárlabda mozgásokat is el lehetett kezdeni és nagyjából mostanra, azaz április első hetére állhattam volna a csapat rendelkezésre. Így, hogy lezárták a bajnokságot tovább tart a rehabilitációm, mivel nincs hova rohanni, ezért az előre eltervezett terhelés fokozatosabban lesz beépítve a programba. Szerencsére mostanra már nagyon jól vagyok, elég kemény volt ez a 6 hónap főleg mentálisan. Örülök, hogy a következő szezont is az ASE színeiben kezdhetem meg és ezúton is szeretném megköszönni a klubnak, hogy mindvégig mellettem álltak és egy percig sem sietették a visszatérésemet illetve, hogy minden lehetséges módon segítették-segítik a rehabilitációmat. Hatalmas köszönet még Krausz-Tyukos Anett gyógytornásznak akivel még mindig csináljuk a rehabilitációt, illetve Schmidt Bélának aki a kosárlabdában segít – nyilatkozta a játékos.

Kis Raullal is szerződést hosszabbítottak. A 23-as mezszámú játékosunk a 2019/20-as szezonban 21 mérkőzésen lépett pályára, hat találkozón kezdőként, tizenöt mérkőzésen pedig a padról beszállva segítette a csapatot. Ez idő alatt 2.5 pontot, 1.7 lepattanót és 0.4 gólpasszt átlagolt, legjobb mérkőzéét az Alba Fehérvár ellen játszotta az ASE csarnokban, akkor 12 pontot, 2 lepattanót szerzett, illetve 1 gólpasszt osztott ki.

HIRDETÉS
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Cadillac Eldorado BroughamGecse J. MárióLightbringerdonnarummaWSreborn Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Én meg egyszerűen csak örülök neki, hogy folytatni tudja a játékos-pályafutását, nem sok akkora küzdő van, mint ő.

Cadillac Eldorado Brougham
Olvasó

+1

MAFCdrukker
Olvasó

Nem csoda, őket sem fenyegeti az éhhalál… a Paksi Atomerőmű a vírus idején is termel, hogy legyen áramunk, ez sztem nagy lehetőség nekik, hogy még 1-2 nagy név leigazolásával amúgy is bombaerős keretük a vasiakra is veszélyes legyen. Én jövőre elődöntőbe tippelem őket.

SárgaPárna
Olvasó

Eilingsfeldet nagyon akarta az Okorn is, de a sérülése miatt túl nagy lett volna a kockázat, főleg így, hogy a legújabb hírek szerint biztosan Bajnokok Ligája csoportkörösök vagyunk.

Downtown
Vendég
Downtown

a Falco lehet, te panelkörökre mehetsz, egy zacskóval ?

SárgaPárna
Olvasó

te nagyon vicces vagy, jah nem….

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Ádika, megint feszkót keltünk? 🙂

Redbid
Olvasó

Nem is csoda, hogy ennyire menekültetek a további megmérettetésektől, mert a tavasszal jól el lett volna kenve a szátok, és akkor nem így lenne!
Mondjuk a tied így is állandóan el van kenve

SárgaPárna
Olvasó

Álmodj királylány…..

WSreborn
Olvasó

A Falcoról valahogy mindig a franciák világháborús történelmi szerepe jut eszembe, ők is mindig vesztesek voltak, mégis a győztes oldalon tárgyaltak és kib@szottul nagyra vannak magukkal…..

donnarumma
Olvasó

Gondolom ezt azért írtad,hogy valaki elküldjön a francba..
Mennnnnj a francba

Lightbringer
Olvasó

Szép lassan kiderítik, hogy a Falconak kedvezett a liga befejezése. 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés