Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Két fiatalt is igazolt a Zalaegerszeg

Mindketten 1+1 éves szerződést írtak alá.:

:

Nem sokkal első légiósa bejelentése után két fiatalt is szerződtetett a Zalakerámia ZTE KK csapata – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A 24 éves, 193 cm magas Antóni Csanád ismerős lehet a szurkolók számára, hiszen már számos szezont lehúzott a magyar élvonalban, ahol 16 évesen mutatkozott be az Atomerőmű SE csapatában. Három paksi idényt követően a PVSK-Veolia csapatához távozott, ahol egyre több lehetőséget kapott. A 2017/18-as szezon sikerült neki a legjobban, ahol 30 mérkőzésen lépett pályára és 23.2 percet játszva 8.7 pontot átlagolt. Antóni szinte az összes felnőtt szezonjában 35%-al értékesítette a távoli dobásait.

– Csanád wing pozícióban játszik, kiváló dobó, erős, fiatal játékos. Olyan csapatba érkezik, ahol minden adott ahhoz, hogy fejlődjön – jellemezte az új szerzeményt Ante Nazor, a gárda vezetőedzője. A bedobó 1+1 éves szerződést kötött a klubbal.

A gárda másik igazolása Bonifert Bendegúz, aki egy év amerikai kitérő után tér vissza Magyarországra. A 21 éves fiatal Szegeden nevelkedett és 18 évesen, a 2016/17-es szezonban mutatkozott be az élvonalban, ahol következő szezontól vált az aktív rotáció részesévé.

Tehetségére a 2018/19-es szezon végén több amerikai egyetemnél is felfigyeltek, így a kosarasnak több ajánlata is volt az egyetemi bajnokság első divíziójából, végül a Colorado State University Pueblo (CSU-Pueblo) együttesét választva utazott Amerikába és a 2019/20-as szezonban a második divízióban szerepelt és folytatta tanulmányait. A múlt heti zalaegerszegi próbajátékon meggyőzte teljesítményével Ante Nazor edzőt. Bonifert Bendegúzra az U23-as szabály miatt is fontos szerep fog hárulni a következő szezonban. A fiatal kosaras szintén 1+1 éves szerződést kötött.

Fotó: pvsk-panthers.hu

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Artur DokimrfoxGoldsunhopehelylujo Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Csaszinak sok sikert,jól jár(hat) Vele a Zte.
persze,ha elkerülik a sérülések…

mrfox
Olvasó

Reméljük a legjobbakat. Csak A ZTE!!!

Goldsun
Vendég
Goldsun

Üdv a fedélzeten fiúk!!Sok sikert nálunk.Hajrá ZTE!!

hopehely
Olvasó

Stáricsék felpörögtek, sorra jelentik be a játékosokat!
Jó lesz a ZTE is.

lujo
Olvasó

Üdv nálunk srácok, sok sikert ZTE mezben!

nick19
Olvasó

Azt nem értem, miért hagyja ott az amerikai egyetemet 1 év után.

Whitesupra8
Olvasó

Egy pillanatra se szeretném ezeknek a magyar, fiatal játékosoknak az érdemeit elvenni, bizonyára jó játékosok,azért is választották őket, és igazolták le, DE…Hány ilyen és/vagy jobb SAJÁT utánpótlásjátékost engedtettek el az utóbbi 8-10 évben? Mindenki tátott szájjal néz, hogy “fhuuu a Váradi Beni, meg a Perl Zoli fhuuu Falco fhuu válogatott!” Szombathelyen hisznek a saját up játékosaikban és szépen be lett építve a többség a felnőtt csapatba : Váradi, Perl, Bazsó, Simon Kristóf (most ZTE), Bognár Kristóf(DEAC) stb stb…itt meg mi történt? Az elmúlt 8-10 évben sikerült a 93-as korosztályból elengedni 3 tehetséges játékost, a 94-esből 1-t, a 95-ből 1-t,…értem én… Olvass tovább »

KovàcsIstvàn
Olvasó

Eddig is tudtuk,hogy a légiós kiválasztáson múlik majd nagyon sok minden,de így már a magyar magunk szerintem semmivel nem lesz gyengébb a tavalyinál! A Horvát srác nagyon szinpatikus,igazi megszállott,harcosnak tűnik!! Persze jöttek már a Zte-hez mindenféle extra videóval is semmirevaló játékosok,ugyhogy majd a pályán nyujtott teljesítmény alapján kell őket is megítélni!! Üdv. a fedélzeten mindenkinek!! Hajrá. Zte és maradj bent Szeged!!

royalka
Olvasó

Szégyen amit műveltek. Szégyen amit műveltek itt a fórumon, és szégyen amit műveltek a klub facebook oldalán. Alig várjátok, hogy bármilyen hír megjelenjen,rögtön megy a köpködés. Eddig az volt a baj, hogy miért nincs még légiósunk. Most van, de már ez sem jó, hisz miért nem az NBA- ből hozunk játékosokat. A horvát srác még a labdát nem pattintotta le, de már megy az oltás.Szégyen, amit műveltek,a klubot és a szurkolókat alázzátok ezzel. Igen, a szurkolókat. Mert ti nem vagytok azok. Azok, aki 1 éve köpködik a saját csapatukat,klubjukat, azok nem szurkolók. Azok, aki 2010- ben amikor bajnokok lettünk, még… Olvass tovább »

LaBe
Olvasó

Nálad a pont. Én sem értem, hogy miért kell a játékosokat már az első labdaérintés előtt kritizálni. Még az sem támpont, hogy eddig hogyan játszottak. Tavaly láthattuk, hogy az agyon szidott ember(ek) játéka mennyit változott az edzőváltás után. Várjunk az ítélkezéssel legalább decemberig. Addig meg, Hajrá ZTE!

*Z*T*E*
Olvasó

Antóni szerintem nekünk nagyon jó igazolás azok a “fiatalok” akik elmentek talán összesen nem hoztak annyi pontot átlagban mint Antóni ráadásul én a játék minden elemében komolyabb játékosnak tartom mint azokat akik elmentek. A horvát srác meg majd meglátjuk előre nehéz megmondani még akkor is ha nem a legerősebb bajnokságból érkezik..

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

…és ezek az igazolások véget tettek a Ralf-komédiának a végére. Őszintén szólva kezdett elfajulni mások rágalmazása, ami simán rendőrségi ügy lehetett volna. Amúgy kedves BB1, nem tudnátok tenni végre, hmm, hogy eltűnjenek innen az olyan hozzászólások, amelyek egyes klubok, azok játékosait, vezetőit, szurkolóit nagyon rossz fényben tüntetik fel? Ha már szombathelyi oldal vagytok, miért engeditek, hogy például a Falcot folyamatosan mocskolják a témához oda nem illő gondolatmenetekkel? Meg úgy umblock miért engeditek, hogy a magyar kosárlabdázást itt némelyek rossz színben tüntessék fel, hogy másoknak elmenjen ennek a sportágtól a kedve? Ha már Magyarország legolvasottabb kosárlabda oldala vagytok, adjatok a minőségre… Olvass tovább »

k212
Olvasó

Pécsen lassan már csapat se lesz, mindenkit is elengednek.

Torcida
Olvasó

ŐKET IS KIPÉCÉZITEK MAGATOKNAK!?

KovàcsIstvàn
Olvasó

Őket nem,de téged elég sokan!!!

Goldsun
Vendég
Goldsun

Torcida felesleges hangulatkeltés,amit csinálsz.Ne haragudj,hogy ezt írom,de ugyanazt csinálod Rohácékkal szemben,mint a körmendi fórumozó Sárgapárnával.Meglátod a szart,körbejárod,megszagolod és megeszed.Ez honnan jött,hogy a ZTE szurkolók játékosokat pécéznek ki?Kovács László elkezdte ezt,te pedig folytatod.Ez egy baromság.Csak az ellendrukkereknek és a rivális szurkolóknak adsz egy ziccert,hogy ezt a hülyeséget hajtogatod.Lehet ezt te valaki(k)nek szánod,de ezzel minden ZTE szimpatizánst minősítesz…és az még gázabb,hogy ezzel a névvel teszed.Remélem nem a Torcidás szurkolóközeghez tartozol,mert ha igen az hatalmas csalódás lenne.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés