Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kész a DEAC kerete, magasember az ötödik légiós

Rakeem Buckles érkezik.:

:

Rakeem Buckles személyében megtalálta ötödik légiósát is a DEAC kosárlabdacsapata, ezzel teljessé vált Andjelko Mandics együttesének külföldi kontingense. A 201 centiméterre nőtt amerikai játékos egyetemi éveit követően az osztrák Oberwart gárdájában kezdte meg európai karrierjét, majd megfordult Olaszországban, Finnországban, Németországban, Franciaországban és Izraelben is, míg a legutóbbi másfél szezont a török másodosztályban töltötte. Buckles elsősorban négyes poszton bevethető, de fizikai paramétereinek köszönhetően a kiscsatár és a center poszt sem idegen tőle – írja a klub honlapja.

Sajnos nehézségekbe ütköztünk az idei keret kialakításánál, így kénytelenek voltunk kicsit változtatni az eredeti elképzeléseinken. Mindenképpen szükségünk volt még egy magasemberre a rotációba, Rakeem pedig egy olyan játékos, aki több poszton is bevethető, rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Sokoldalú és jó fizikumú játékos, és amellett, hogy a képességeit kiválóan használja a lepattanók és a védekezés során, támadásban is jól dolgozik a leosztásokból, illetve a kinti dobásaival is a segítségünkre lehet

– vélekedett az új szerzeményről Andjelko Mandics vezetőedző.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BaszketbollBlizzardskarpskytt Recent comment authors
skarpskytt
Olvasó

Lehet tudni mik voltak a nehézségek?

Blizzard
Olvasó

Pénz. Már tavaly is kevesebb volt, azért volt csak 4 légiós.

Baszketboll
Olvasó

Az eredetileg tervezett keretből egy magas ember nem lesz a szezonban, egy pedig ideiglenesen, vagy szintén végleg kiesik.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés