Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Későn ébredt a Falco, nagyot küzdött a magyar bajnok, de kikapott a Peristeritől

Az elképesztő hajrá ezúttal nem volt elég.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Peristeri bwin 87-90 (18-25, 20-29, 20-18, 29-18).

Bajnokok Ligája, 4. forduló.
Szombathely, Arena Savaria
V.: Geert Jacobs (belga), Gintaras Maciulis (litván), Fernando Calatrava (spanyol)

Falco: Pongó 8/6, Pot 3, Jordano 8/6, Tiby 10, Keller Á. 5 Csere: Benke 5/3, Barac 17/3, Kovács -, Krivacevic -, Tanoh Dez -, Perl 31/6.

Peristeri: Ragland 16/9, Williams 8/3, Poulianitis -, Chougkaz 13/6, Thompson 12. Csere: Dangubic 11/6, Hands 15, Kaselakis 5/3, Mitrou-Long -, Renfro 10, Xanthopoulos -, Zougris -.

Thompson zsákolásával vette kezdetét a találkozó, Stefan Pot kettőből egy büntetőt dobott be, Chougkaz ziccerezett. Jordano büntetőivel zárkózott a Falco, Thompson fejezett be egy 2-2-t, Keller pedig egy alley-oopot. Williams tört be két pontért, Tiby a vonalról szerzett ugyanennyit, Renfro sem hibázott (7-10). Tiby két pontjára Chougkaz hárommal válaszolt, Pot egy pontot a vonalon hagyott, Chougkaz aztán megint betlált kintről, végül Ragland ziccere után kért időt Milos Konakov (10-18). Barac értékesített két büntetőt, Tiby a Falco második mezőnykosarát szerezte, Hands első pontjait dobta. Barac hozta fel a hazaiakat négy pontra, Ranfro zsákolt hatalmasat, Hands csinált 2+1-et, Perl fejezett be egy gyorsindítást. 18-25

Kaselakis hármasával 10 ponttal vezetett a Peristeri, Dangubic is pontos volt távolról, erre Perl válaszolt. Kaselakis tempója ért célt, Ranfro zsákolt, megint Perl lépett előre de Handsnek volt válasza (23-37). Perl tett fel könnyű ziccert, Hands háromból két büntetőt értékesített, Perl továbbra is egyszemélyes támadóegységként funkcionált. Ragland kintről volt eredményes, Tiby bentről, de a Falcónak továbbra is gondot okozott a védekezés és a lepattanózás (31-44). Tiby oldott meg egy nehéz szituációt, Thompson zsákolt, majd egy ziccert is feltett, a Szombathley pedig időt kért. A negyed végéig jelentősen azonban nem változott a differencia, 16 pontos előnnyel vonult félidőre a Peristeri. 38-54

Vendég triplával folytatódott a játék, erre két hazai volt a válasz, de Ragland is pontos volt távolról. Williams és Pongó folytatta a triplafesztivált, Benke tett fel egy ziccert, Chougkaz egy pontot a vonalon hagyott (49-64). Ranfro zsákolt, majd egy ziccert is feltett, Barac szerzett szép kosarat, Dangubic zsákolása után kért időt Milos Konakov (51-70). Chougkaz már 21 pontos előnyhöz juttatta a Peristerit, Jordano szórt egy triplát, Perl pedig két büntetővel válaszolt egy vendég tempóra. A negyedet Barac büntetői zárták, így ezt a negyedet megnyerte a Falco, de így is 14 pontos hátrányban volt. 58-72

Konakov technikai faultja után Williams bedobta a büntetőt, Ragland pedig ziccert tett fel, Thompson pofozott vissza egy rontott dobást. Barac szerezte a negyed első hazai pontjait, aztán egy ziccert is feltett. Vasilis Spanoulis kiállításával 5 büntetőt dobhatott a Falco, ezzel fejöttek 9 pontra, Pongó ziccerezett, a Peristeri időt kért. Hands törte meg a hazai futást, Barac szórt egy triplát, Hands egy pontot a vonalon hagyott, Chougkaz viszont nem hibázott. Perl tört be nagyszerűen, Hands megint elrontott egy büntetőt, Tiby kipontozódott, de Dangubic is 50%-kal dolgozott a vonalról. Keller szerzett egy kettest, egy hatalmas védekezés után Jordano szórt triplát (80-84). Williams bravúr kosarat dobott, Hands szórta be két büntetőjét, Perl felelt a túloldalon. A magyar válogatott húzóembere 4-re csökkentette a hátrányt, Ragland borzasztóan nehéz dobást értékesített. Pongó triplájával 12 másodperccel a vége előtt már csak 3 pont volt a két csapat között, Williams pedig kihagyta mind a két büntetőt, az egyelítésért pedig nem jött össze a hármas, így a Peristeri nyert.  87-90

Fotó: Bálizs Zsuzsa

115 hozzászólás

115
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
33 Comment threads
82 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
milanka487HeindrichParus majorGaborZMarillion Recent comment authors
milanka487
Olvasó

Kár ezért a vereségért, ha sikerült volna nyerni, a ti kezetekben lenne a sorsotok, így izgulni kell hogy a franciák ma ne okozzanak meglepetést, itthon meg elkell kapni őket! Sok sikert a folytatásban!

Vulcano
Olvasó

Köszi, korrekt.

Heindrich
Olvasó

100. komment az enyém!!!!

SzhelY
Olvasó

gratulálok magam és a családom nevében

Marillion
Olvasó

Hangsúlyozom,hogy csak továbbra is saját vélemény, ameddig a Palánk alá csak “nyújtózkodó” tipusú játékosaink lesznek leigazolva addig gondban is leszünk a lepattanókkal ahogy nagyjából eddig is! Meglehetett nézni hogy náluk például a szinesbőrű légiósaik ezeken a magas posztokon olyan kaliberek akikből legalább 1 hasonlót múszáj lenne végre leigazolni ahhoz hogy nemzetköziben is hatékonyabbak legyünk! Értem én hogy mi akar lenne a falco állandó koncepciója…mezönyben dominálni de ez sem tudja megállni a valót hiszen Perl Zozó tudja csak szinten tartani magát bárki/k ellen is a többiek epizódisták csak mellette! Kicsit végig is mehetünk akár a többieken…de minek…a statisztikák mindent elárulnak! Jordano… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Alapvetően szinte teljesen egyetértek. Mezőny: Pongó és Benke magyarban nagyon jók, de nemzetköziben sajnos ketten együtt sem pótolnak egy Cowelst. Én már szezon előtt is mondtam, hogy a legfontosabb az ő pótlása. Jordano…hát nem tudom…pedig szerintem alapvetően rosszabbul nem dob(na), mint Cowels, talán az önbizalmával lehet gond, vagy passz. Vagy több játékperc kellene neki? Az, hogy statikusabb, az is gond, ezen nem biztos, hogy sokat lehet segíteni. Egyelőre az a biztos, hogy nem jön ki az a teljesítmény közel sem, ami kellene. Center: ugye akármit mondanak az ellenszurkolók a Falco pénzügyeiről, egész biztosan nem feneketlen az a kassza és a… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

ION…Azért örülök hogy vannak még olyan szintén falcosok mint PL. Te akik “látják a fától az erdőt is”…Végül is ugyanazt szedted össze az értékelésedben mint amit én! Ui. Csak annyit a magas posztra még hogy persze biztos hogy nem feneketlen az a bizonyos kút de ha lépni akarunk egyet még azon ami eddig is megvolt akkor nem gondolnám hogy mezönybe kell ennyi játékost összevásároni hanem mondjuk ott spórolva a palánk alá hozni olyas valakit aki fel is tud ugrani és repked ott a lepattanókért mint például egy sólyom! Ebből a kaliberből láthatóan minden csapat legalább egyet igazol akik nemzetköziben is… Olvass tovább »

olajos001
Olvasó

Benke visszatért…..vereség! Vajon ez csak véletlen?
Sajnos a Pot, Pongó páros a nemzetközihez kevés! Normális irányítóval, azt gondolom, sima továbbjutás lett volna ebből a csoportból! Ez volt az a meccs, amit mindenképp nyerni kellett volna. Perl mellé senki nem nőtt fel, neki grat, a többiek meg….hát na!

Csakajót
Olvasó
Madison
Olvasó

Ej, de kár ezért… Azért hajrá tovább!

Evandro
Olvasó

Gratulálok a zsűris pöcsnek hogy így beszél egy ikonhoz. Ismét bemutatkozott Európának a hazai sportközösség.

Jon
Olvasó

Ja, csak ez az ostoba fajankó nem Európa. Attól még hogy eredményes sportoló volt, az nem jogosítja fel, hogy lenézzen másokat, fenyegetőzzön, hazudozzon, kivetkőzzön magából. Ellenkezőleg! Neki kellene legjobban példát mutatni minden helyzetben.

GaborZ
Olvasó

Honnan tudod, hogy az történt amit Ő mondott? Ugyan már egy nagyképű seggfej.
Már az első félidőben is kellett volna kapnia egy technikait olyan hevesen reklamált.

Amúgy meg ha az elsőnél abbahagyja nem állítják ki, de rátett még egy lapáttal.

Mendez
Olvasó

Én meghallgatnám a másik fél véleményét is, mert annyira azért ne legyünk naívak, hogy elhiggyük a görögnek, hogy ő teljesen ártatlan és az illető a semmiért kezdett fákjúzni neki.
Szóval kíváncsi lennék a másik oldal szemszögéből is a sztorira, ha lehet akkor ennek tessék utánajárni tisztelt szerkesztő urak!

Jon
Olvasó

Azért feladni továbbra sem kellene szerintem, bár a továbbjutásra csekély az esély, de akkor is a becsületért és a tisztes helytállásért lehet harcolni és közben 1-1 szép eredmény is összejöhet, mint az előző meccsen, ami öregbíti a Falco és a magyar kosárlabda hírnevét. Mert hergelő-uszító ellenszurkolók ide, vagy oda, a Falconak ezt a törekvését az európai szövetség is elismeri és tiszteli. A sportemberi mivoltát levetkőző fajankónak is inkább a saját háza táján kellene sepregetni, mert neki kell(ene) minden helyzetben sportemberként viselkedni és példát mutatni! Nem pedig ostoba, erőszakos volt sportolóként viselkedni, aki elvárja hogy az ő szekerét tolják a bírók… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“..This is a shame, first of all, for himself, after, for basketball, and for Falco organization….”

https://m.basketnews.com/news-197731-vassilis-spanoulis-ejected-in-bcl-after-fk-you-remark-by-table-official.html

Majomként ugráló, huhogó nézők,
most meg Fuck you…

Meddig égetitek még ezt az országot?

Kovari Andras
Olvasó

te kis galamblelku…
ilyenkor mindig megjelensz. Bohoc vagy!

WestChampi
Olvasó

Ahogy érzed az esélyt, egyből megjelensz..Gáz vagy esszékirály.
Ha vicces lennék, mondhatnám, tradició, amire te is büszke szoktál lenni. Halott gyalázás, buzdtás játékosok ellen, kőhajigálás, fenyegetés üzenetben játékos feleségét, meg ilyenek. Szóval tök beleillik a képbe.
Nálam nem. az első esetednél szurkoló volt hülye, itt viszont a Falconak kell eljárnia a saját hatáskörén belül és elhatárolódni tőle.

Jon
Olvasó

Neked kellene legkevésbé álszentnek lenned.
+ Mindenki a viselkedésével harcolja ki a tiszteletet (vagy nem). Aki csak elvárja, cserébe meg lenézi a másik felet, lekezeli, az is jobb lenne, ha hallgatna. A belinkelt véleménynek annyi értéke van, mint amennyi egészségi értéke a falra hányt borsónak.

Lacataylor
Olvasó

Igazi Szarvas*tagja….

Lacataylor
Olvasó

Na már csak te hiányoztál, írd meg esszéidet, csak arra vigyázz, hogy ne legyen bent sok Szarvas”hiba, tudod a 10-meg a 11 SZarvasbőgés szezonálisan, hajrá katalánok!

KD
Olvasó

Inkább arról mesélj, mi az NHSZ rövidités az új nevetekben? Nem Hajígálom kövel a Szombathelyieket? Vagy lehet, hogy ez valami katalán függetlenségi mozgalomra utal, ami Baszkföldön tört ki? Mindenesetre egy esszét megérne…..

donnarumma
Olvasó

Melyik országotokra gondolsz kolompár?
Annyi helyen ott vagytok már, szaporodtok ha kell ha nem…

apafibeni
Olvasó

Annyira irigy vagy, hogy belekapaszkodsz egy nagy ordas hazugságba!
Ennek az edzőnek már az elő félidőben meg lehetett volna a 2 technikai, ha a bírók nem a görögöket védték volna.

Lacataylor
Olvasó

Én csendes nézőként megjegyezném,hogy ÁKOST a második faultja után rögtög le kellett volna venni,a második negyed legelején ,a pad végére ültetni ,hogy kitisztuljon, a Barac sokkal jobb lett volna már akkor,mert ÁKOS nem volt képben fejben!,+,védekezésben,+támadásban,!Van ilyen csak észre kéne tudni venni..ezért a Milost 65%.ban hibáztatom ,az ÁKOST,35% ben,azért hazaiban 50 pontot kapni félidőben meleg,lepattanó nincs, hármas nincs,talán 1, a második félidőben látott védekezés kellett volna előbb!!!!!!

Milo
Olvasó
Kissadam91
Olvasó

Mi volt ez a Spanoulis sztori?

Vulcano
Olvasó

Konkrétan elkezdte fenyegetni a zsűriasztalt először verbálisan, majd odasétált és már ilyen fegyelmező stílussal a mutatóujjával hevesen mutogatott is nekik.
Szóval nagy meglepetésre kizavarták.
Minden tiszteletem az övé, mert tényleg a valaha volt egyik legnagyobb játékos, de ez a viselkedés akkor is elfogadhatatlan volt.

Kissadam91
Olvasó

Akkor a fuck you-t csak kitalálta?

Joker
Olvasó

superbasket.gr
Képpel az ominózus pillanat amikor az asztal nyomdafestéket nem bíró szavakkal illette a nagy múlttal rendelkező ex Euroleague játékost.

KD
Olvasó

Sajnos egy félidönyi elönyt adtunk a Peristerinek. Az elsö félidöben nagyon puhán védekeztünk, elöbb rá kellett volna jönnünk, hogy a spanyol, litván ligából érkezett bíróknál nem ugyanaz a faulthatár, mint a magyar bajnokikon. A görögök nem engedtek könnyü kosarat, a faultokat jól használták. A perimétert keményen védték, az elsö félidöben mindössze két triplakisérletünk és egy bedobott triplánk volt. Nagyon sok támadólepattanót engedtünk nekik, az egész meccsen 13-at, amiböl sok második esélyböl szerzett kosarat kaptunk. A második félidöben Barac révén feljavult a palánk alatti játékunk, Zozo pedig végig extra volt. A görögök a végére támadásban már csak az 1-1-ezésre építettek, sajnos… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Sajnos nagyon gyengén jàtszottunk a meccs 2/3 ában..az ellenfél jobban küzdött jobban akart és ez szomorú….
Egy verhető csapatott hagytunk ma nyerni, kár érte

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok Zozónak! Ő ismét jól játszott. Apropó. Mi volt az az 5 plusz dobás? 2 technikai? Vagy mi? Nem derült ki számomra.

Praenoricum
Olvasó

Egy technikai az edzőnek, egy kiállítás neki, miután majdnem neki ment a játékvezetőnek, plusz a két büntető a fault miatt.

fanaticfantastic
Olvasó

Köszi!

Joker
Olvasó

Miért ment neki? Az asztaltól jött egy Fuck you a görög mester felé.Tele a külföldi szakportál a nyilatkozatával.Ez Szombathely .

Jon
Olvasó

Egy ostoba fajankó, aki kivetkőzött magából és megkapta érte, ami jár. A saját minősíthetetlen viselkedését akarja ezzel a hadjárattal tiszteletlenül áttolni a Falcora (rátesz még egy lapáttal). Vagy már a nemzetközi bírók is hülyék? Már itt is a Falcot segítik?

KD
Olvasó

1 dobás a technikaiért, 2 a kiállításért+ kettö dobás a Pot elleni faultért, ami már az ötödik csapatfault volt+ labdabirtoklás a Falconak!

fanaticfantastic
Olvasó

Köszi!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Peristerinek a győzelméhez. Az első három negyedben úgy játszottak, úgy védekeztek, hogy még a labda nélküli mozgás is nehéz volt, nem hogy tiszta dobóhelyzetek lettek volna. Ilyen védekezés mellett itthon a sporik kipontozták volna félidőre a görögöket. Erre a hazai bajnokság egyáltalán nem készít fel. A lepattanókról, a kihagyott ziccerekről, ami az első félidei bosszúságot okozta sikerült megszabadulni a másodikra, de a jobb csapat volt az ellenfél annál, hogy ezt a hátrányt le lehessen dolgozni. Az, hogy ez mégis majdnem sikerült, az igazolja, hogy van a csapatban tartás és ha nincs az a dekoncentrált első félidő, akkor ez… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

De legalább Tanohdez ma is extra volt. Megérte a váltás, komoly fejlődésen megy keresztül.
Tiszteletre méltó dolog, hogy ilyen komoly utánpótlás bázis mellett még más fiatalok törölköző pörgetéséért is vagyonokat fizetnek.

2lee14
Olvasó

Ment volna Egerszegre. Akkor talán nyertek volna hétvégén a tök utolsó ellen.

Soós Sándor
Olvasó

Blbe annyit ér mint nektek Csuti a bajnokságba. 3 Valt kb

apafibeni
Olvasó

“Kár, hogy ezen a fórumon olyanok osztják a nem létező eszüket,akiknek a csapata évek óta vagy épp soha nem szagolt hasonló atmoszférát, mint a mi csapatunk a BL-ben.Lehet okoskodni,de ez így van,savanyú a szőlő.
Kár,hogy néhány fóbiás pöts idejár levezetni az otthoni/munkahelyi feszkót,de ha jobb nekik ettől és nem verik a családot,már megérte….”
Ezt nem én írtam, alább találtam. Erre a beteglelkű hererákra nagyon igaz!

WestChampi
Olvasó

Én nem bántalak, láthatóan keresd a fényt mint Goethe halála előtt.

Csakajót
Olvasó

Kevés pénzt teszel bele barom.. Lehet az a baj…

Vulcano
Olvasó

Ment volna abba a játékostemetőbe, amit ti kosárcsapatnak csúfoltok?
Ezzel szemben tőlünk az utóbbi 5 évben minden magyar játékos vagy bajnoki és kuparannyal, és/vagy nívós külföldi szerződéssel a zsebében távozott.

SzhelY
Olvasó

tdz andrás a jövő embere az új szabályok miatt jövőre lesz jó és arra megszokna az új csapatát

Parus major
Olvasó

Mert mi megtehetjük.:) Nálunk a kerítés is zalafelvágottból van, tudod. 😀

Soós Sándor
Olvasó

Hulladék fos csapatoddal foglalkozz ne a mi csapatunkkal. Mi jól megvagyunk ne aggódj miattunk! Köszi! Szia!

Csakajót
Olvasó

De összességében komoly, harcos kemény meccs volt, a görög játékosok egyénileg is nagyon képzettek.
A görög kb. 56-60 fő szurkoló pedig jól tolta végig. A végén a kölcsönös taps nagyon korrekt, európai volt.
Perl Zozo ma is fantasztikus volt.
Eszméletlen teljesítmény. Újra és újra.

Aranyalba
Olvasó

Könyörgöm BB1, legalább akkor tegyetek le egy normális tudósítást amikor a csapatotok játszik. Vagy ezt is statból írtátok? Az, hogy a kiállítást egy l-lel írjátok, már szót sem érdemel. De többek között azt, hogy miért került sor Spanoulis kiállítására és miért dobhatott ötöt a Falco, igazán leírhattátok volna.

SzhelY
Olvasó

lehet a cikkeket már a pál t sem olvassa át? amúgy meg megmondta nembaj ,hogy szar csak elsőnek jöjjön ki

p.borisz
Olvasó

Kár, hogy az első félidőt átaludtuk. Kár, hogy Perl Zoli mellé nem vagy csak nehezen érkeznek meg a többiek. Kár, hogy ezen a fórumon olyanok osztják a nem létező eszüket,akiknek a csapata évek óta vagy épp soha nem szagolt hasonló atmoszférát, mint a mi csapatunk a BL-ben.Lehet okoskodni,de ez így van,savanyú a szőlő. Kár,hogy néhány fóbiás pöts idejár levezetni az otthoni/munkahelyi feszkót,de ha jobb nekik ettől és nem verik a családot,már megérte…. Gratulálok,mert a második félidőre feljavultunk,a negyedik negyedben felmostuk a Peristerivel a padlót. Gratulálok Perl Zolinak,mert amit a pályán művel, az elképesztő.Lehet fanyalogni,de eddig a BL-ben csak a Malaga… Olvass tovább »

Csakajót
Olvasó

A bírók pedig… Ahhh. A hajrában – 4 és – 6 pontnál háromszor is rossz dobás görögöknél, és jött a megmentő síp. Ajándék 6 büntető.
Nálunk jobban már csak a görögök lepődtek meg azon, hogy befújták ezeket hibának. Komoly bírói segítség volt.

Xero
Olvasó

A végén ezek nagyon bosszantók voltak, de sajnos mind olyan volt, hogy lehetett fújni.
Szerintem kifejezetten jól vezették a meccset, nem féltek kiküldeni a görög edzőt se, amikor minősíthetetlenül viselkedett és jól el tudták határolni mikor ért a védekezés kezet és mikor nem..
Bárcsak mindig ilyen játékvezetés lenne minden meccsünkön..

albc
Olvasó

Hát külföldi bírókat még nem tudjátok, hogy melyik benzinkúton lehet megtalálni.

Vulcano
Olvasó

Szóval az éjszaka közepén a Falco szurkolóknak nem szabadott volna bemenni a legkézenfekvőbb benzinkútra útravalóért, csak azért mert ott állt a
játékvezetők autója is.
Egyébként tételesen leírhatnád, hogy mi alapján gondolod, hogy azután a döntő után lett volna bármit megköszönnünk a sporiknak.

albc
Olvasó

Te nem voltál ott, nem tudsz semmit, te hazai pályán se jársz meccsre, és az index fórum alapján még a sajátjaid is utálnak. Mondjuk semmi meglepő persze.

Vulcano
Olvasó

Ezt amúgy ki mondta, hogy nem voltam meccsen? A szokás szerint a hangok a fejedben?

albc
Olvasó

Többször próbáltam veled találkozni. Idén háromszor. Egyszer sem voltál meccsen. Hébe hóba jársz. Személyeskedést élőben kellene, de hát mivel divat vagy, így ezt nehéz lesz.

Vulcano
Olvasó

“Személyeskedést élőben”
És ezt pont tőled…Óriási
Meccsen amúgy van jobb dolgom is mint ilyen sárgapárna szintű egyénekkel találkozni bocsánat.

albc
Olvasó

Igen. Én itt is személyeskedem, mert én élőben is vállalom a mondataim, ellentétben veled.

SzhelY
Olvasó

nem kellet volna odamenni hozzá

Csakajót
Olvasó

Pot mai teljesítménye is katasztrófa volt. Nagyjából 14 pont mínusz volt a mai meccsen. Az hogy elején elmentek a görögök az is nagyrészt neki köszönhető.
Változatlanul nem értem ő mit keres a Falcoban?

Rózsabimbó
Olvasó

A túlsúly az oka!

Csakajót
Olvasó

Kár érte. Az első 3 negyedben nem tudom mit csináltunk. Ennyi hiba…És ennyi kihagyott ziccer… Kb. 14-16 pont kimaradt üres ziccerekből.
A 4.negyed már olyan volt amilyennek egész meccsen kellett volna lennünk.

Milivoj
Olvasó

Gratulálok a Peristerinek és köszönöm nekik, hogy szürke, középszerű csapatként nem alázták szarrá, a milliárdos költségvetésű csooodálatos zászlóshajót

Lightbringer
Olvasó

Játszottak veletek is?

Vulcano
Olvasó

Nem, az másik görög csapat volt.
Az AEK ezeket valami 40 körül küldte haza anno.

2lee14
Olvasó

Felfelé nem érdeklődünk!

Kosaras
Olvasó

Ne légy kishitű! Nyugodtan érdeklődj felfelé te is. Szerintem bármelyik fehérvári válaszol neked.

Csakajót
Olvasó

A tavalyi döntőről kérdezzük? Vagy hogy mit csináltak ma?

Kosaras
Olvasó

Ne. A mai, aktuális tabelláról. Ma mit csináltak? Mosolyogtak az egyszemélyes csapatodon.

Vulcano
Olvasó

Nem is tudtam, hogy az érmeket 8 forduló után osztják.

Mendez
Olvasó

Tényleg van min mosolyognotok, mikor egy bolgár csapat odavissza cumiztat benneteket.
Mi lenne egy BL-ben veletek, túlszárnyalnátok a szolnok -48-as rekordját valszeg.

Rózsabimbó
Olvasó

Jó reggelt!!

Sárgarabszolga
Olvasó

Bohócok, papirforma????????

Soós Sándor
Olvasó

Mi egy top görög csapattól kaptunk ki a Zte meg egy nyeretlen Pakstól. Nekünk olyan a Zoli mint válogatottnak Szoboszlai…

Kosaras
Olvasó

Hogy jön ide a ZTE?

Born2Ball
Olvasó

Szoboszlait hasonlítani Perlhez olyan, mint Curryt Pongóhoz.
Az egyik a klasszis teljesítményt a világ legerősebb bajnokságában, a világ egyik legjobb csapatában teszi le az asztalra.
Nem pedig az ország kirakatcsapatának a sztárja, amely csapat még egy harmadik számú nemzetközi sorozatban is csak a részvételért van ott.

Mendez
Olvasó

Az lehet.
Viszont a csapatodat szanaszét szopatja 4 éve. 🙂

Csakajót
Olvasó

Huuu.. Ennyire barom ostoba primitív hogy lehetsz? Jaj, sajnálom, hogy ilyen szar lények is vannak. Elég a te bajod….

Rózsabimbó
Olvasó

Hozzátok képest valóban top csapat a Peristeri!

Vulcano
Olvasó

Ja értem, a görög bajnokság tabelláján a jelenlegi 5. helyezett az nem számít top csapatnak.
Minden világos.

Rózsabimbó
Olvasó

Így van!

Soós Sándor
Olvasó

3 játékosuk annyit keres mint az egész csapatotok. Tudom, hogy fájnak a tények de ne aggódj idén is bajnokok leszünk 😉

Pojaca
Olvasó

Valamelyik nagy tudású írta itt még szezon elején, hogy a görög bajnokságban a Pana meg az Olympiakoszon kívűl a többi csapat nem számottevő, vagy valami hasonló dumával jött. Azért az 5.-6. helyezett is láthatóan az.

albc
Olvasó

Hát nem is top.

Born2Ball
Olvasó

Hát világ viszonylatban? Nagyon nem top csapat, sőt.
Ha annyira Szoboszlai szintjéhez akarjátok hasonlítani, akkor kizárólak NBA csapatok jöhetnek szóba (nagyon max 1-2 európai sztárcsapat). Mert a Liverpool fociban ezen a polcon van.
Na most, ettől a szinttől Perl olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
De ha Dibusz vagy Varga lett volna a példa, akkor egy szót sem szólnék. Az sokkal életképesebb lett volna, mint a csapat működése, mint a játékosok tudásához mérten.

Kosaras
Olvasó

Perl a csapat. Nélküle laposra verték volna a Falcót. Ezt ismerjük be. Gyenge. Jobb az Alba.

Mendez
Olvasó

Az az alba egy bolgár és portugál csapat ellen 1 győzelemre volt képes.
Ugyanannyira, mint a Falco görög, francia, spanyol csapatok ellen.
Várjuk ki a végét.

Xero
Olvasó

Szerintem azért annyit várjunk már ezzel az Alba a jobb kijelentéssel, hogy legalább egy egymás elleni meccset lejátszanak.. 😀

Vulcano
Olvasó

Minek várni?
Professzor úr megmondta.
Jobb az Alba, kész és punktum.

Vulcano
Olvasó

Igen tavaly is jobb volt az Alba.
Most azért ők indultak a bajnokok li…

albc
Olvasó

Mindig a jelen számít, de hát te meccsre jársz….

Vulcano
Olvasó

Jelen állás szerint az Alba a bajnok? Nem értelek. Jelenleg a Falco a bajnoki és kupa címvédő is.
Szóval mi a jelennel foglalkozunk.
Vagy manapság azért jár a kredit ha valaki
8 forduló után vezet?

Cannibal
Olvasó

Te amennyire nagyképű vagy, legalább olyan buta is. Azt mondod, hogy a jelennel foglalkozol, aztán visszamész a múltba, hogy tavaly nyertetek bajnokságot, meg kupát? Neked amúgy külön bejáratot szoktak nyitni ha meccsre mész, mert az arcod nemigen fér be egy ajtón?

albc
Olvasó

Nem jár meccsre.

Mendez
Olvasó

Ne zavarjon, hogy idén nyertünk bajnokságot és kupát.
De azt is megsúgom bucka, hogy a következő bajnoki és kupadöntő utolsó meccsének lefújásáig a bajnoki és kupa címvédőjét Falco KC Szombathelynek hívják.

Cannibal
Olvasó

A tavalyi keret,a tavalyi csapat nyert, az idei keret semmit nem nyert te buta labanc. Inkább kussolj te is,mert beszaladsz a faszerdőbe vulkánnal kézenfogva. Vagy te láttál aranyérmet Pongó nyakában?

albc
Olvasó

Mindig a jelen számít. Nem az hogy mi volt, és mi lesz. Bár engem a kurvakomp se izgat. A jelen pedig az, hogy ma is szoptatok.

Vulcano
Olvasó

Voltam meccsen, de ne zavarjon.
Most már annyira kiváncsi lennék te melyik csapat szekértolója vagy amúgy.
Bár gondolom az igazság, hogy egyiké sem, hanem csak egy sunyi kis provokátor, olyan mint sárgapárna vagy motoros.
Mondjuk azon se lepődnék meg ha egy azon ember kezelné ezeket a fiókokat.

albc
Olvasó

Nem voltál. Te magad írod a Konakovos cikk alatt, illetve a tegnapi meccs közvetítés alatt is itt kommenteltél. Miért hazudsz?
Azt el se tudod képzelni, hogy senkinek nem szurkolok, csupán a válogatottnak?
Provokátor? Ha az lennék, akkor mindig magát a falcot szidnám.
Nekem egyszerűen a személyeddel van gondom.
Ezt akartam élőben megbeszélni, de mivel hébe hóba jársz meccsre, így nehéz.
Semmi baj nincs azzal, hogy divat vagy, csak akkor ne legyen akkora arcod a semmire. ( És itt nem a filcó eredmênyeiről beszélek. ) Ennyi.

Vulcano
Olvasó

Mit írok a Konakovos cikk alatt?
Meccsen egy negyedbeli szünetben amúgy nem lehet felnézni ide?
Az Aréna blokkolja a wifi jelét vagy mire gondolsz?
Minden hazain ott vagyok és ha tehetem idegenben is.
Nagyon valószínű, hogy senkinek nem szurkolsz, a Falcot meg követed az egész országban.

albc
Olvasó

Elképesztő méretű az arcod divatként.

Vulcano
Olvasó

Szóval mit írtam a konakovos cikk alatt a tegnapi meccsel kapcsolatban?

albc
Olvasó

Hát bevallottad, hogy itt kommenteltél.

Vulcano
Olvasó

És az mit bizonyít?
Szóval valaki félidőben előveszi a telefonját írni egy kommentet az kizárja a lehetőségét hogy ott legyen a meccsen.
Bámulatos logikád van.

albc
Olvasó

Szövegértésed IS egyes. Egy divat kommentel csak amikor meccs van. Egy normális szurkoló a meccsel foglalkozik.
Magyarazhatod, ahogy akarod, remélem egyszer leszel meccsen, és kíváncsi leszek, hogy élőben is ekkora arcod lesz e.

Vulcano
Olvasó

Végére a becsületünket sikerült megőrizni. Sajna csak a 4. negyedben játszottunk csapatként.
Nem sokon múlt a hosszabbítás.
Zozó neked pedig hatalmas gratula.

Laposvár
Olvasó

Hozom a popcornt 😀

Xero
Olvasó

A csoda végül nem jött össze, de közel voltunk. Ki hitte ezt még a félidőben? 😀
Amikor megoldjuk a jó lepattanózást, akkor tudunk érvényesülni a nemzetköziben, de ez ma nem sikerült..
Sajnos így már nem a mi kezünkben van a sorsunk. Szurkolhatunk a Le Mans ellenfeleinek nagy erőkkel..
Hajrá Falco!!

IstiPisti
Olvasó

Ilyen bírói hátszéllel itthon 90 pontot kapni és veszíteni …….
gratula!!!!!!!

Twin Peaks
Olvasó

Hát sajnos bevettétek a Hellas-falloszt…
Perl előtt le a kalappal, elképesztő spiler, nem is tudom mi lenne a falcoval nélküle!
Fel a fejjel, itthon a bajnokságba, úgyis agyonvertek mindenkit!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés