Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kerpel-Fronius szerint nem kell hatalmas javulás az egyenlítéshez

A védekezés lesz a kulcs, Hortira külön készülnek, 83-78-as hazai győzelmet tippel.:

:

Rövid időn belül harmadszor találkozik egymással a Pécs és a Jászberény, a negyeddöntők során második alkalommal. Az állás 1-0 a baranyaiaknak, Kerpel-Fronius Balázs a klub Facebook oldalával osztotta meg várakozásait a visszavágóról.

– Mindenképpen a védekezésünk lesz a kulcs. Én úgy éreztem, hogy az utolsó középszakasz meccsünkön nem működött annyira a védekezésünk, legutóbb Pécsen viszont már sokat javultunk. Nagyon szoros volt mind a két mérkőzés, úgyhogy én úgy gondolom, hogy nem kell hatalmas javulás, elég koncentráltan játszanunk, és azokat a dolgokat tökéletesen végrehajtanunk védekezésben, amiket gyakoroltunk.

Az utolsó felsőházi mérkőzésen Taylor és Pongó, az első negyeddöntőn Taylor és Horti voltak a nyerőemberek a pécsieknél. Kerpel-Fronius elmondta, készülnek-e külön is valamelyik játékos kikapcsolására.

– Horti Bálint külső dobásaira innentől jobban kell figyelni. Taylor nagyon jó képességű játékos, ő valószínűleg minden mérkőzésen hozzá tudja tenni azt az extrát, amit az utóbbi két találkozón is hozott. Nyilván próbáljuk őt is megfogni, de fontos lesz, hogy a kiegészítő játékosoknak minél kevesebb területet kell engednünk.

Legutóbb nem dobott jól egyik csapat sem, Kerpel-Fronius viszont elég jó tripladobó hírében áll. Vajon dönthetnek-e a hárompontosok a második mérkőzésen?

– A pécsi meccs végjátékában egyik csapat sem tudott betalálni, ha esetleg tudtunk volna néhány könnyű kosarat szerezni távolról, akkor eldönthettük volna azt a mérkőzést a javunkra. Nem így lett. Sokat fog számítani a dobóforma, ebben is javulni kell, javulni is fogunk.

Eddig nem volt szerencséjük a tévés meccseken a jászberényieknek, rendre nagyon tartalékosan játszottak nagyon erős csapatok ellen. Most már Alekszandrov is rendelkezésre áll. Sikerülhet az első tévés-győzelem?

– A tévés meccsek mindig különlegesek, ezekre azért minden játékos külön készül. Most ez egy szerencsés dolog, és nagyon örülünk, hogy Jászberénybe is lejön az M4 Sport. Orlando Coleman és Cseh Gyuri holnap sem lesz, de rajtuk kívül teljes kerettel leszünk, most végre meg tudjuk mutatni az egész országnak, hogy mire vagyunk képesek – zárta szavait a klub Facebook oldalának Kerpel-Fronius, aki azt is hozzá tette, hogy 83-78-as hazai győzelmet tippel.

Kerpel-Fronius Balázs nyilatkozik a keddi JP Auto-JKSE – Pécsi VSK-Veolia playoff negyeddöntő 2. mérkőzése előtt

Kerpel-Fronius Balázs nyilatkozik a keddi JP Auto-JKSE – Pécsi VSK-Veolia playoff negyeddöntő 2. mérkőzése előtt#jaszberenyikse #basketball #jaszbereny #tippmix #jpautojkse #jksepvsk #rajatszas #kerpi Balázs Kerpel-Fronius

Közzétette: Jászberényi Kse – 2019. május 20., hétfő

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés