Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kerpel-Fronius Gáspár szerint sokat tanultak a Pécs elleni vereségből

Jó eredményt érne el a Szedeák a bajnok ellen.:

:

A Falco ellen mutatkozik be hazai közönség előtt Naturtex-SZTE-Szedeák együttese. A szegediek az első fordulóban nagy vereségbe szaladtak bele Pécsen, így érhető módon javítani szeretnének. A csapat Facebook-oldalának Kerpel-Fronius Gáspár nyilatkozott, aki a pécsi meccsen 22 percet töltött a parketten, amely alatt 1 pontot dobott, leszedett 5 lepattanót és kiosztott 1 gólpasszt.

Nagyon várjuk már ezt a mérkőzést, hiszen az első hazai találkozónk lesz. Idegenben játszottunk a legtöbb felkészülési meccsünket, szóval jó lesz otthon debütálni. Reméljük, hogy minél több szurkoló fog minket támogatni. Egy nagyon erős csapat ellen fogunk kezdeni, amely már idén is megmutatta, hogy egy erős együttesről van szó. Reméljük, hogy jól tudunk majd játszani.

Majd kitért a Pécs elleni nagyarányú vereségre is.

– Sajnos nagyon beragadtunk a mérkőzés elején, de utána voltak pozitív momentumok. Ezekre próbálunk építeni és a hibáinkat kijavítani. Edzésről-edzésre lépegetünk előre és most már a Falco elleni meccsre koncentrálunk. Készülünk belőlük, videóztunk is, valamit a saját mérkőzésünket is megtekintettük, abból is próbálunk tanulni. Reméljük, hogy pénteken minél jobb eredményt sikerül elérni.

🗣Kerpel-Fronius Gáspár nyilatkozata a Falco elleni meccs előtt!#csakaszedeak #tippmix

Közzétette: Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat – 2019. október 3., csütörtök

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés