Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kerpel-Fronius Balázs: Bevetésre készen állunk és várunk

Sikeres felkészülés áll mögöttünk.:

:

A Naturtex-SZTE-Szedeák játékosa Kerpel-Fronius Balázs nyilatkozott arról a BB1-hu-nak, hogy miként élik meg a csapattal a sorozatban elmaradó meccseket.

Miként élték meg, hogy eddig egyetlen meccset sem játszottak, ráadásul az utolsó pillanatban mondták le mindkét mérkőzéseteket? 

Úgy gondolom, hogy emocionálisan ez egy nagyon nehéz időszak a csapat életében, hiszen most már lassan hét hónapja nem játszottunk tétmeccset. Végigcsináltunk egy alapozást is, mégsem tudtunk pályára lépni az első fordulókban. Különösen fájó az utolsó pillanatban – a meccs napjának délelőttjén –  megtudni, hogy a mérkőzések el lettek halasztva, ilyenkor már maximálisan a meccs tölti ki a játékosok gondolatait. Nehéz szituáció ez a hétvégi forduló előtt is,  folyamatosan ott motoszkál a fejekben, hogy mi lesz ha ez a forduló is elmarad, de  élesnek kell maradnunk.

Hol tart a Szeged most a felkészülésben? A csapat jó légiósokat igazolt, mennyire van ez hatással a magyarok munkájára? Milyen együtt dolgozni a csapat sztárjával Govensel? 

A felkészülésünk szerintem jól sikerült és szerencsére sikerült jó csapatok ellen pályára lépnünk felkészülési meccseken, a Paks, a Kecskemét ellen és háromszor játszottunk a DEAC csapatával, úgy érzem készen állunk a bajnokságra.

Az új légiósok hamar beilleszkedtek, ezzel nem volt probléma, az amerikaiaknak pedig nagyon sokat segít Govens jelenléte, ő sok mindenben tud nekik segíteni. Mi már játszottunk együtt Zalaegerszegen, számomra nem ismeretlen a mentalitása, ezért is örültem, amikor megtudtam, hogy ide igazol. Ő abszolút vezér tud lenni a pályán és azon kívül is, a rutinjával pedig rengeteget tud segíteni a fiatal játékosoknak is.

Mennyi idő kellett hogy összeszokjatok a csapattal? Egyáltalán sikerült összeszokni? 

Nem kellett sok idő, szerintem mindenki hamar megtalálta a helyét az öltözőben, jó hangulatban, de céltudatosan dolgozunk. Most konkrét csapatépítő programokat nehéz szervezni, de sok időt töltünk még edzések után együtt, gyakoriak a közös kávézások is. Az karanténban töltött időszak alatt sokan online videojátékokkal is töltötték az időt, itt is csapatban dolgozva, így ekkor sem szakadtunk el nagyon egymástól.

Mit szól az eddigi eredményekhez a bajnokságban?  Hol állhat majd a Szeged az alapszakasz végén?  

Az eddigi eredményekből is az látszik, hogy négy-öt csapat kiemelkedik a mezőnyből, mögöttük viszont már sokféle sorrendet el lehet képzelni, főleg azért mert a vírus miatt ez az utóbbi évek egyik legszokatlanabb bajnoksága lesz. Azt is nehéz megmondani, hogy mi hol fogunk állni az alapszakasz végén, de minél jobb eredmény elérésére törekszünk.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
hp12RedbidOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
hp12
Olvasó

Korrekt játékos, korrekt nyilatkozat !

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“Az eddigi eredményekből is az látszik, hogy négy-öt csapat kiemelkedik a mezőnyből,”

Balázs, eddig nyolc csapat játszott bajnokit, ebből hatnak van már veresége nem egészen két forduló után. Melyik az 4-5 csapat az EDDIGI EREDMÉNYEK alapján, amelyik kiemelkedik a mezőnyből? 😀

Redbid
Olvasó

Jó hát kellett mondania valamit, és mondott olyat amit szinte mindenki, bár igaz, nem ilyen verzióban 🙂

Egyébként én azon a véleményen vagyok, hogy idén az “élcsapatoknak” is vért kell izzadnia majd egy idegenbeli győzelemért!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Minden idők legfurább bajnoksága elé nézünk. Az előző szezon ehhez képest kutyafasza, az csak egy szimpla csonka idény lett.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés