Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Keretet szűkített Sztojan Ivkovics

Körmendi, szolnoki és pécsi játékos is kimaradt a magyar válogatott keretéből.:

:

Öt játékossal szűkítette az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő férfi kosárlabda-válogatott keretét Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány. A döntés értelmében Hanga Ádám, Tóth Norbert, Juhos Levente, Ruják András, valamint Hendlein Roland valószínűleg nem lesz az utazó keretben.

– Ez most egy elméleti szűkítés, addig, amíg nem lesznek meg az első teszteredmények, még változhat a keret összetétele – mondta a kapitány. – A csapatból most hat embernek nincs kellő mennyiségű antitest a szervezetében, így figyelnünk kell, nehogy ismét olyan nehézségekkel kelljen a tesztelések során szembe néznünk, mint Szlovéniában. Most azok élveznek elsőbbséget, akiknek van antitest a vérében, szerencsére a keretünk jelentős részére ez igaz.

Sztojan Ivkovics hozzátette: a kerettel vasárnap találkozunk, akkor átbeszélünk mindent, s ezután véglegesítjük majd a szűkítés első körét. Az utazók névsorát pedig közvetlenül az indulás előtt jelölöm majd ki. Hallottam arról, hogy néhány embert hiányolnak egyesek, a válogatási elveimen nem változtatok ezután sem, de bővebben erről a jövő heti sajtótájékoztatón beszélek.

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Cibuláre BucimbungabányászMagyarFerencWilliehopehely Recent comment authors
Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Én bízok a mesterben, az eredmények őt igazolják! Hendlein Roli sokat bajlódott a sérülésével, gondoltam, hogy ő nem megy. Lehet kritizálni (én is szoktam) Ivkó beválogatási elveit, a játékosok személyét, stb., de az biztos, hogy a lehető legoptimálisabban próbál sakkozni a lehetőségekkel. Azért akárhogy is, mi csak a partvonalon kívülről látjuk és buzdítjuk a csapatot. A karmesteri pálca szakavatott kézben van! Bízzunk benne és a csapatban! HAJRÁ MAGYAROK!!!

bányász
Vendég
bányász

Fogadtam egy ismerőssel, hogy Hendlein addig lesz a keretben, amíg el nem halasszák az Ose elleni mérkőzést rá hivatkozva. Megnyertem a fogadást…:)

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Bocs, de ezt nem nagyon értem.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Miert amúgy a Hanga itt lett volna? Barátok közt meg maradt. ?

hopehely
Olvasó

Mócsánt ne kérdezze senki, mert Ivkovics “csakazértse” hívja be!

Marillion
Olvasó

Sajnos igen csak vissza kell tekerni az idő kerekét ahhoz hogy magasságban és tömgében is használható jó centert láthattunk a válogatottunk mezében….

wiley
Olvasó

Karahodzic, Horti? ?‍♂️ Hívd be az egész Kecskemétet te bohóc! Ennél a kettőnél a Hendlein egyedül többet ér… Akkor már miért nem ő marad a keretben…

Artur Doki
Olvasó

Kecskeméti válogatott centerpáros szerdán:

Kemál 21 perc 2 pont 1 dobás,4 fault,3 eladott labda 1 kiharcolt fault 7 VAL

Horti 18 perc 4 pont 1 pattanó,5fault,O kiharcolt fault 3 VAL

Ellenfeleink retteghetnek.

Willie
Olvasó

Szerintem Karahodzic azért van a keretben mert o az egyik 210 feletti magyar kosaras es szükség van ra az edzéseken, hogy szimulálják az ellenfelek felallasat. Nem lesz benne az utazó keretben, mert a “légiós” helyet Govens fogja elvinni. Horti meg egyértelműen “enforcer” szerepkörbe fog pályára lepni (ha utazik). Azért a szlovének elleni meccsen az ellenfel ket durva faultja utan (amit mellesleg nem fújtak be a birok) jól jött, hogy helyretette valamelyik szlovént, es megmutatta, hogy mi is tudunk verekedni. A pontszerzés nem lesz a feladata, mert arra ott van/lesz (remelhetoleg) Vojvoda, Filipovity, Goloman, Allen, Govens…

SárgaPárna
Olvasó

Csináld csak kapitány, ahogy jónak látod! Zseni vagy!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, ez is vicczes volt ! Még a végén kiderül, van poénos oldalad is ! 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kabaré

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Kemal!!! ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés