Connect with us
Hirdetés

MKOSZ

Kerekesszékes kosárlabda: Újabb edzőtábor, közeleg az Európa-bajnokság

Szeptember 17-24. között rendezik az Eb-t.:

:

Közel egy hónappal a C csoportos Európa-bajnokság előtt második edzőtáborát tartotta a kerekesszékes kosárlabda válogatott Kecskeméten.

Mogyorósi András szövetségi kapitány az augusztus 11-13. közötti edzőtáborban elsősorban a létszámfölényes helyzetek kialakítására helyezte a hangsúlyt, a szakvezető ebben jelentős előrelépést vár a közelgő Eb előtt.

Ezúttal is részt vett az edzőtáborban a válogatott legfiatalabb tagja, Boda Ferenc. Egy újonc is bekapcsolódott a felkészülésbe a pécsi Gálosi László személyében, akit ezúton is szeretettel köszöntünk a kerekesszékes kosarasok családjában!

Két hét múlva, augusztus végén újabb edzőtábor szerepel a válogatott programjában, ezúttal is Kecskeméten. Ennek keretében a három nap alatt két edzőmérkőzést játszanak legjobbjaink egy horvát klubcsapat ellen.

Szeptember elején, Nagyváradon négycsapatos tornán szerepelnek legjobbjaink, majd szeptember 17-24. között a C csoportos Európa-bajnokságon vesznek részt Szarajevóban. A csapat gerincét ezúttal a budapesti Törekvés SE gárdája adja, a fővárosiak mellett pécsi, miskolci és nyíregyházi játékosok is szerepelnek a válogatottban.

Köszönet a játékosoknak a kiváló munkáért, a szövetségi kapitánynak és segédedzőjének a jó hangulatú, színvonalas edzésekért és a technikai vezetőnek a szervezésért!

Szöveg és kép: MKOSZ

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
hajramagyarkosarlabdaCenterMivanmivan Recent comment authors
hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Sok sikert!

Center
Olvasó

Sok sikert fiúk, különösen Mogyorósi Andrásnak, akit Pécsről még nagyon-nagyon régről ismerek! HAJRÁ!

Mivanmivan
Olvasó

Nagy hajrá Nektek!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés