Connect with us

Bajnokság

Képernyőre kerül a Olajbányász – DEAC

A Falco meccs egy órával később kezdődik.:

:

Az Olajbányász – DEAC bajnoki elődöntő harmadik mérkőzése a televíziós közvetítés miatt pénteken, azaz május 7-én 17 órától kezdődik a Tiszaligeti Sportcsarnokban – írja a piros-feketék Facebook-oldala. A találkozót az m! Sport közvetíti.

A BB1.hu úgy tudja, a Falco – Szeged párgarc harmadik mérkőzése 17 óra helyett, 18 órakor kezdődik az Arena Savariában.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
GézukaChikán SándorrusselalbavoldemortDallas Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

némítva kell nézni vagy át kell rakni angol sávra és nem kell hallgatni (K)Nézy Jencike hülyeségeit..

Chikán Sándor
Olvasó

Csoda csoda csoda!!!!!!!Már ez is óriási eredmény hogy az egyiket közvetíti az M4.Lehetett volna korábban is ébredni és az előzőkből is közvetíteni!!!!!!!Nem tudom a szövetség miért van???? Talán reménykedjünk mindkét helyen semlegesen csalás mentesen fognak fújni!!!!!!!Ez sajnos ritkaságszámba megy nálunk Hajrá kosárcsapatok!!!!!!

russelalba
Olvasó

M! Sport 😀 legalább nézné át amit ír. Kicsit hamar sikerült megnyomni a shiftet.

voldemort
Olvasó

Így most élőben élvezheti végig mindenki Benczúr Tomika újabb ámokfutását…. élvezzétek a műsort! ! Nem mintha. Kapitány-Praksch páros jobb lenne.. 🤣🤣

Vulcano
Olvasó

Gondolom hatalmas megterhelés lenne, neadjisten mindkét elődöntő meccset adni. Mindegy, már ennek is örülni kell. Vagy pénteken valami halaszthatatlan pápua új-guineai curling mérkőzést közvetítenek vagy a Fradi Tv miatt nincs helye holmi kosárlabdának?

Lebronz dzsemsz
Olvasó

20.00 mtk mezőkövwesd, ne adj isten egy hosszabítás keresztbe húzna azegészet és nem maradna idő érdemben szakkommentálni, hogy mire számíthatunk!

Dallas
Olvasó

A lófaszt, rosszul tudod,Dubai-ból lesz óriás műlesiklás teveháton Szaud-arábia vs Irán, a mérközést a biztonság kedvéért a 7. Csendes-óceáni flotta biztosítja, a Nimitzen lesz a stúdió 🙂 Amugy meg a Galaktikus Mindiggo rajongói klub nevében SZERETNÉK TILTAKOZNI a normális közvetités ellen ! az erö legyen veletek ,de föleg a sávszél a mindiggoval….

Dallas
Olvasó

Ne is haragduj Vulcano de az eggyik – én nyomtam,én speciel kifejezetten szeretem a Pápua új-guineai curlinget ott még a “hagyományos” verziot játszák, a legyözött szomszédos törsz férfitagjainak fejével xD Csak mire ideért Europába egy kicsit szolidab lett a játék,eltévedt Norvég hajósok látták elöször,ezért van itt jég lábszárcsont helyett meg seprünyél xD

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés