Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kenéz Csaba a Körmend második ajánlatára már nem mondhatott nemet

A 17 éves kosaras először az U20-as csapatban szeretne alapemberré válni.:

:

HIRDETÉS

Mint ismert, az Egis Körmend csapatában folytatja a pályafutását a 17 éves korosztályos válogatott Kenéz Csaba. A 191 centiméter magas játékos az utanpotlassport.hu-nak adott interjút, melyben többek között arra is kitért, hogy miért a piros-feketéket választotta.

– Már tavaly is megkeresett az Egis Körmend, de akkor tértem haza Floridából, a Montverde Akadémiából. A fejlődésem szempontjából azt tartottam ideálisnak, ha a Falco KC Szombathely juniorcsapatában játszom még egy évadot. Nem szerettem volna túlterhelni magam, így azt sem vállaltam, hogy az U20-as mezőnyben bizonyítsak. Azt tartottam szem előtt, hogy vezér szerepet töltsek be a korosztályomban, és úgy vélem, ez sikerült. Meglepetésemre ismét ajánlatot kaptam a Körmendtől, és erre már nem mondhattam nemet; nagyon jól esett.

Az egyes és kettes poszton bevethető kosaras 2+1 éves szerződést írt alá Körmenden, és mint elmondta, először az U20-as csapatban szeretne alapemberré válni.

– Sok fiatal küzdhet Körmenden a következő évadban életbe lépő fiatalszabály által adódott pályára lépési lehetőségért. Az első szezonban az lesz a legfőbb célom, hogy kemény munkával alapemberré váljak az U20-as alakulatban, és néha a felnőttbajnokságban is pályára lépjek. Fokozatosan szeretnék eljutni odáig, hogy én legyek az első számú U23-as kosaras az együttesben, úgy vélem, ez akár három éven belül sikerülhet.

Fotó: fiba.com

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Kendeffy BotondegyforintotseernagyapátokGatei Recent comment authors
egyforintotseer
Olvasó

Nagy lehetőséget kaptak a fiatalok a “fiatalszabály” bevezetésével. Kívánom, hogy tudjanak élni vele!

nagyapátok
Olvasó

Kenézt volt szerencsém több ízben látni élőben játszani.. az egyik, ha nem a legtehetségesebb magyar “alacsony” játékos. Reméljük nem ragad meg a bajnokság szintjén és legkésőbb szerződése kitöltése után komolyabb kihívások felé orientálódik.

Nagyapa

Kendeffy Botond
Olvasó

Egyetértek. Nagy a potenciál, és a fizikai felépítés is erős. Jól jártunk vele. A kérdés az, hogy ki tudjuk-e hozni a képességet. Az U20-ban 18 évesen lehet bizonyítani.

Gatei
Olvasó

Alakuljon minden a terveid szerint Csabi! Remélem láthatunk még Falco mezben…

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook