Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kemény játék kellett a Körmend sikeréhez

Halász Ákos gratulált.:

:

– Úgy gondolom, hogy nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Keményen játszottunk, ami ehhez a nagy különbséghez vezetett. Elkényelmesedtünk ezután egy kicsit és az ellenfél elkezdett csapatként játszani és küzdeni a végletekig. Volt esélyük visszajönni és ezért kezdték el ezt a játékot. Egészen addig volt lehetőségük, amíg nem kezdtük el az apró hibákat kijavítani és amikor ezt megtettük, már minden rendben volt. Legközelebb ilyen arányú vezetésnél, jobban oda kell figyelni és úgy kell játszani, mint az elején. Összeségében a mérkőzés nagy részében jól játszottunk – nyilatkozta TJ Price miután a Körmend legyőzte a Kaposvárt a bajnokság 24. fordulójában.

A két edző nyilatkozatát itt tudják elolvasni.

A Kaposvárt Halász Ákos képviselte a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

– Először is szeretnék gratulálni a Körmend csapatának. Úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelten nyertek. 40 percen keresztül nagyon agresszív védekezést mutattak be rajtunk, aminek köszönhető a győzelmük. A statisztikát látva ez nem is volt annyira kirívó, mert ami nem jellemző rájuk, hogy mi több lepattanót szereztünk, nagyon sok támadó lepattanót. Olyan nyomást tettek ránk főleg az első 5-6 percben, amire nem volt válaszunk. 5-6 perc alatt eldöntötték a mérkőzést. Utána úgy gondolom, hogy jobban felvettük a ritmust, félidőre tartottuk ezt a 20 pontos hátrányt és a harmadik negyedben a 3-2 zónavédekezésünkkel esélyt adtunk magunknak. A negyedik negyedben, amikor volt lehetőség közelebb jönni 10 pontnál több támadást is elhibáztunk és ezeket megbosszulta a Körmend. Gratulálok a győzelmükhöz – nyilatkozta a somogyi irányító.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Csapajevpiros710321MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Most, így kicsit megkésve és utólagosan is BOLDOG NÉVANPOT KÍVÁNOK EMŐKÉNEK és sok boldogságot !
Emőke egy üde színfolt, egy állandó tag és egyik legnépszerűbb, legolvasottabb hozzászóló a fórumon. További szép életet és vidám időtöltést neki és kedves édesanyjának is!
BOLDOG NÉVNAPOT, EMŐKE!
SZERETÜNK. 😉

piros710321
Olvasó

Te ugyan olyan idióta vagy mint emlőke. A testvére vagy? Esetleg Te hajtod az egyik autóját?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Az egyik tisztelője vagyok. Nagy kosárrajongók, ő is, meg az édesanyja is. Kiváló sportbarátságot ápolnak továbbá Bebes “Fütyi” Istvánnal, a körmendi fideszes polgármesterrel (“Pista” vagy “Polgi”), valamint a hévízi rádióssal (“Dzsonni”, szintén fideszes).

Csapajev
Vendég
Csapajev

Lehet szórakozni, meg bunkót játszani, de ennek a vége úgyis az lesz, hogy előbb, vagy utóbb bírósági ügy lesz a dolgaidból Emőke, vagy ki a franc vagy.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés