Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Keller nagyon hiányzott a válogatott összetartásról

Sérülésmentesen zajlott az elmúlt egy hét.:

:

Augusztus 2. és 9. között összetartáson vett részt az U20-as és a felnőtt válogatott is. A nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics értékelte a BB1.hu-nak az elmúlt hetet.

– A legfontosabb, hogy az U20-as és a felnőtt válogatott összetartásán sem sérült meg senki. Mindkettő keretnél nagyjából a munka 80%-a volt fizikális, ami funkcionális edzésekből, súlyzós tréningekből és a futásból állt össze. A maradék 20%-ban pedig labdás gyakorlatokat végeztünk. Ezen felül a felnőtt csapattal videón elemeztük az osztrákokat is, készülvén a következő Európa-bajnoki selejtezőnkre. Nekem személyesen hiányzott Keller Ákos az összetartásról, akinek ez volt az első alkalom az elmúlt nyolc évben, hogy nem tudott eljönni, ő a csapat szíve-motorja. Rajta kívül Rosco Allen, Eilingsfeld János és Filipovity Márkó sem csatlakozhatott hozzánk, objektív okok miatt.

A játékosoknak az állapota eltérő volt, Vojvoda Dávidon hatalmas előrelépés volt látható fizikumban, látszik, hogy ez az egy év olaszországi kitérő pozitív hatással volt rá. Már egyébként a februári Eb-selejtezőn is lehetett látni az előrelépést a védekezésén. Örülünk, hogy Hanga Ádám is velünk tudott lenni pár napot. Az U20-as válogatott és a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémián pallérozódó gyerekek számára ez mindenképpen nagy élmény volt. Nagyon fontos volt, hogy a fiatalok napi szinten látták a felnőtt válogatott tagjainak a hozzáállását, viselkedését. Ők remek példát mutattak, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki magára öltse a címeres mezt a későbbiekben. Kecskemét – mint mindig – kiválóan helytállt házigazdaként, ezúttal is köszönjük a lehetőséget.

Fotó: Magyar férfi-kosárlabda válogatott Facebook

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
derryl Recent comment authors
derryl
Olvasó

Ugye Sztojan a fiatalok azt is tudják, mi kell ahhoz,hogy bármilyen jó kosaras legyen valaki, a büdös életben ne ölthesse magára a címeres mezt! Legalább is míg te vagy a kapitány.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés