Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Keller Iván kék-fehérben is szeretne sikereket elérni

Épp a ZTE ellen szerezte első élvonalbeli pontjait az újdonsült csapatkapitány.:

:

Keller Iván Szegedről tette át székhelyét Zalaegerszegre. A 2-es és 3-as poszton bevethető játékos nevelőegyesületével, az Alba Fehérvárral a 2017-es „all in” szezonban bajnoki aranyat és Magyar Kupát is nyert, az elmúlt két év meglepetéscsapatával, a Szedeákkal pedig bajnoki bronzot, majd kupaezüstöt.

De harmadik állomáshelye, a Kecskemét színeiben is jutott neki egy bajnoki- és egy kupaezüst. Érmek számában tehát nem áll rosszul Iván, ám játéklehetőségben többre vágyott, ezért is fogadta el a ZTE mindenkinél korábban érkező ajánlatát. A hátvéddel a zalamedia.hu készített interjút, ahol szóba kerültek a szurkolók és az is, hogy mit vár az idei szezontól.

– Sokszor játszottam a ZTE ellen olyan meccseket, amikor az utolsó pillanatban nyertek ellenünk és emlékszem a hatalmas zalai ünneplésekre. Fehérváron Szabó Zsolt utolsó másodperces, palánkos triplája vagy Mohácsi Máté közeli zicceres egerszegi meccsnyerője eléggé megmaradtak bennem a 2017-es szezonból; szóval remélem most majd nekem is lesz lehetőségem fordított verzióban ünnepelni, akár az Alba ellen is. Egyébként a ZTE ellen, még 2014-ben, kecskeméti színekben szereztem első NB1-es kosaramat. Jó lenne, ha sokan mellénk állnának már a szezon elején és újra sokan lennének a csarnokban – igyekszünk erre rászolgálni majd. Már több szurkolóval is találkoztam, aki azt fogalmazta meg, hogy annak örülne, ha szerethető csapattá válnánk a szezon során. Én azért gyorsan hozzátettem, hogy nem bánnám, ha jó csapat lennénk; de kiemelték nekem, hogy ha küzd és hajt a csapat és úgy kap ki, itt Egerszegen azt is elismerik. Szóval az lenne jó, ha a kettő együtt járna, ezen dolgozunk.

A teljes beszélgetést itt lehet elolvasni.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés