Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Keller Iván és Németh Ákos is örömmel hosszabbított a ZTE-vel

A ZTE honlapjának nyilatkoztak.:

:

A Zalaegerszeg korábban sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Keller Iván és Németh Ákos is marad a csapatnál. A csapat honlapján rövid interjú került ki a két hosszabbítóval:

-Igazából egyből igent mondtam, amikor a klub felajánlotta az újabb szerződést – árulta el Németh Ákos, aki körmendiként lett szurkolók egyik kedvence. Jó közösség alakult ki a csapaton belül és szeretek Egerszegen játszani. Tulajdonképpen ez az a két dolog, ami miatt nem kellett gondolkodnom sokat az aláíráson. Szeretnénk hasonlóan jó eredményt elérni, mint a nemrég zárult bajnokságban, csak egy valamit nem szeretnék… Hogy sérüléssel bajlódjak. A mostanit megelőző szezonban az orrom tört el, amiatt hagytam ki meccseket, a mostani pontvadászatban pedig az ujjam tört el, majd decemberben bokaszalag-szakadást szenvedtem, ami miatt gyakorlatilag három hónapra kiestem a játékból. Szóval, a következő szezonban ezekből kimaradnék. Az új edző hasonló csapatot szeretne kialakítani, mint volt a legutóbbi, engem ez is motivál.

 

– Jól érzem magam a klubnál és a csapatban is, hiszen megkaptam azt a játéklehetőséget, amire szükségem van, hogy fejlődjek – mondta a honlap megkeresésére Keller Iván. Ráadásul jó eredményt értünk el a negyedik helyezéssel. Noha mindannyiunknak nagyon fájt, hogy a bronzérem végül kicsúszott a kezünkből, de másnap azért minden szebb lett, hiszen a legjobb négy közé kerülés jó eredményt jelent.
Ivántól azt azért megkérdezték, hogy akadt-e más ajánlata, illetve azt is, hogy megismételhető-e szerinte a mostani szereplés.

Volt másik ajánlatom is, de már júniusban dönthettem a sorsomról, és örülök, hogy továbbra is a Zalakerámia ZTE KK színeiben játszhatok. A bajnokságban előbb a legjobb nyolcba, majd a rájátszásban a legjobb négy közé kerültünk. Én nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban is a bajnokság meglepetését okozzuk – válaszolta Keller Iván.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MTE1975PLBorbély LajosKovàcsIstvànZombi Recent comment authors
PL
Olvasó

Jó játékos az Iván, de könyörgöm szoktassák le arról, hogy minden faltnál szándékost mutogat! Nem lehet igy komolyan venni, pedig tényleg nem rossz képességű spíler.

Iván! Nem minden falt szándékos!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Németh máshová nem is kellett, persze, hogy örömmel igent mondott! Persze mert jól védekezik meg blablabla, de akkora fakezű, hogy támadásban – 1 ember!

heraklith
Olvasó

Aki ismeri ezt a játékot az tisztában van vele, hogy ő milyen fontos láncszem és látja, hogy kb 8. emberként a padról abban a 10-15 percben (zongora cipelőként) milyen brutál munkát végez.
Akik inkább csak nézik a meccset, ők azt látják, hogy a minden második meccsen eldobott 1 db harompontosát kevésbé jól (“csak” 34%-kal) értékesíti.
A fakézhez még annyit, hogy a közeliket jobb hatékonysággal dobta, mint pl. Trice, a középtávoliakat meg jobban, mint O’Reilly vagy Ostojic.

PL
Olvasó

Ezzel nagyon is egyetértek.

Zombi
Olvasó

Én örülök, hogy maradt. Jó játékos Ő, mellette nagyon normális.

MTE1975
Olvasó

Te nagyszerű vagy !! Biztosa Te egy géniusz vagy az életben,mit sem tudva erről a játékról.
Gondolm csak egy néző vagy a sok közül akit ilyen dolgokért tartanak ,talán mondhatnám egy bérenc vagy akik IGAZI sportemberek felett probálnak pácát törni.De szerencse a nagy többség egész más véleményen van mint TE.
Én örülök , hogy maradt és Ákosnak szurkolok , hogy a következő szezonban kerüljék el a sérülések ,hogy Neked és a hozzád hasonlnó bérenceknek meg tudja mutatni , mire is képes Ő.
Hajrá Ákos !!

heraklith
Olvasó

Már csak egy jó u23-as hátvéd kellene, aztán jöhetnek a légiósok.

Zombi
Olvasó

Elviekben nem lehetetlen……

heraklith
Olvasó

Az u23 volt az előző szezonban a leggyengébb pontunk. Rengeteget változott a játékunk a 2. félidőkre (főleg védekezésben).
Meg lennék lepődve ha összejönne (nem nagyon tudunk a “nagyokkal” versenyezni, hacsak az igért jelátékpercekkel nem), de ha mégis akkor az hatalmas előrelépés lenne.

Borbély Lajos
Olvasó

Hát, igen Polster fejben és lábbal is lassú az első osztályhoz. Végső soron nem volt rossz, hogy az első félidőket igen nagy százalékban veszítette el a csapat, mert így kissé elkényelmesedve jött ki az ellenfél a második játékrészre, amikor már kevesebb gyenge pontja volt a ZTE-nek. Plussz demoralizáló, amikor az ellenfél folyamatosan jön fel, gyakran el is bizonytalanodott a még vezető másik fél. Polster pedig a lehetőséget megkapta. Az a gyanúm, hogy ugyanaz a “karrier” vár rá, mint pl. Velkeyre, vagy K. Raúlra, hacsak vmi. csoda nem történik vele. Nagy kár érte, mert a keze nem rossz (meg persze a… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés