Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Keller hazajött az utolsó géppel Szicíliából

“Egyelőre április harmadikáig biztosan szünetel a bajnokság, én úgy készültem, hogy visszamegyek, a cuccaimat sem hoztam haza.”:

:

Keller Ákos, a férfi kosárlabda-válogatott csapatkapitánya február 7-én szerződött a horvát élvonalbeli KK Zadar együttesétől az olasz másodosztályban szereplő Orlandina Basket csapatához. A szicíliai Capo d’Orlando klubjával mindössze három bajnokit játszhatott azóta, a római Leonis Eurobasket 75–74-es múlt szombati legyőzése után a klubvezetőség őt is „kényszerpihenőre” küldte, miután felfüggesztették az olasz bajnokság menetét.

„Szombaton zárt kapus meccset játszottunk, aztán a vezetők mondták, aki akar, hazamehet. Miért maradtam volna? Az utolsó Ryanair-járattal még épphogy haza tudtam jönni – mondta a Nemzeti Sportnak Keller Ákos. – De talán mégsem volt jó döntés, mert az itthon bevezetett intézkedések nyomán ugyanúgy nem tudok mit csinálni. Legalább az elmúlt napokban kialudtam magam – itthon, Székesfehérváron sokkal jobb ágyam van. Szicíliában egyébként nem tapasztaltam pánikot, amikor az egész országra kiterjesztették a legmagasabb fokozatú vészhelyzetet, szigorítottak a biztonsági intézkedéseken, a boltokban gumikesztyűben és maszkban szolgáltak ki az eladók, de az éttermek és a kávézók is nyitva tartottak. Egyelőre április harmadikáig biztosan szünetel a bajnokság, én úgy készültem, hogy visszamegyek, a cuccaimat sem hoztam haza. Ha mégsem folytatódna, most éppen úgy áll a tabellán az Orlandina, hogy benn maradna a másodosztályban. Mivel én három hónapra szóló szerződést írtam alá februárban, fogalmam sincs, mi lesz a továbbiakban.”

Fotó: Orlandina Basket Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés