Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Keller Ákost bejelentette új csapata – Hivatalos

Eldőlt a válogatott center sorsa.

  •   :

:

Keller Ákos Lengyelországba igazolt – tudta meg a Nemzeti Sport.

A magyar válogatott centere a Slask Wroclaw játékosa lett.

  •   
81 hozzászólás

81
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
60 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
*Z*T*E*DowntownKendeffy BotondegyforintotseerBozic Recent comment authors
*Z*T*E*
Olvasó

Én nem szeretem Kellert és nem is igazán tartom jó játékosnak, de nekem ez a lépése pozitív! Ő Vojvoda helyett aki hazajött mert “az edző nem találta a helyét” inkább megpróbálja megállni a helyét külföldön. Ő is kapott pár pofont az előző szezonban de nem mutogat nem kullog haza hanem megy tovább és meg akarja mutatni h meg tudja állni a helyét egy erősebb bajnokságban is. Nem szeretem Kellert, de ezért Respect, és örülök neki hogy egy ilyen mentalitású ember a válogatott CSK-ja!
Sok sikert Ákos! Mutasd meg!
Mindent bele!

Downtown
Vendég
Downtown

na, nagyszerszam törzsfőnök tegnap még lefostad a bokadat, mert Gulyas Szabolcs belengette, hogy kiirja a nevedet 😀 1 azaz egy darab KORMENDI se gyalazott semmi szombathelyi lanyt, mint ahogy lent írod, hogy a motoros kormendi tarsaival… Talan inkabb szombathelyen kellene keresni, akik irtak rola, nem a kormendiek bennfentesek bizonyos holgyek bizonyos dolgaiban. Utalhatod a Kormendi Kosarlabdat, a Kormendi Embereket (igen, nagybetuvel), ahogy bizonyitottad a Gulyas Szabolcsnak írt “legalabb nem kormendi vagy” megnyilatkozasoddal, de mihelyt belengette, hogy leleplez, egy szaros csokispapirrá változtal. Gyáva szar. Sose fogom védeni motorost, meg a hulye verseit, én már tobbszor osszeszólalkoztam vele. Ki lett írva ezerszer… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Ne haragudj de ezt nem értem… Ittál reggel?
Azért attól messze vagyunk, hogy szépszeműtől befossak…
Nincs semmi dolgod a városházán?

Downtown
Vendég
Downtown

Varoshaza? 😀😂 ha tudnad ki vagyok, nem irnal ekkora ostobasagot 😀 Nekem normalis szakmam van, munkahellyel, nem az aktualis, megvalasztott polgarmester fúrása a mestersegem, es nem ebből élek 😀 ne,neee, ne nyalj tövig a Gulyas Szabolcsnak, kicsit lejjebb gorgetve latszik, olvasható, es nem eltuntetheto, hogy minek nevezted! latta mindenki, most meg Szepszeműzöd? lepufiztad, miegymas…most Szepszemu? Naaa, keress egy tukrot…. csokis a gatyesz mi, becsokiztál tőle…. Nem szégyen ám, csak mindossze 30-40 forumozo latja, hogy nemcsak piti hazudozo vagy, hanem egy gyáva szar is… 😀😀😀 köpj fel és allj alá….na meg a helyedben kuldenek egy csinos kis boros es gyumolcskosarat a… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Downtown!
Ne igyál napközben! Tényleg ne!
Azért szépszeműztem le, mert egy haverja azt írta, hogy jászság összes 20 év alatti modell alkatú lánya így hívta a kis Diego Maradonát…
Szerintem továbbra is egy pufi, okoskodó manusz, de a kedvedért mostantól odateszek zárójelbe egy “i” betűt, hogy tudd mi az irónia!!!
Tehát Gulyás Szabolcs szépszemű (i).
Downtown egy gazdája hülyeségeit szajkózó hurka.
Ugye látod, hogy a rád vonatkozó résznél nincs i betű.

Kendeffy Botond
Olvasó

Lehet persze okoskodni, hogy miért éppen Wroclaw-ba ment Keller vagy, hogy nincs is dűne ott. De azért az tény, hogy a lengyel bajnokság erősebb mint a magyar. Ha itt mondjuk Keller stabilan hoz egy dupla-duplát, akkor bizonyított. Kiderül.

WSreborn
Olvasó

Áki Áki, esküszöm azt hittem hazamész Fehérvárra, meg is értette volna mindenki, de ez nekem kissé érthetetlen…..

Magdi anyus
Olvasó

Ákosom! Gyere inkább Pestre a Mátyás király térre! Itt ingyen szállásod lenne, Magdi anyus pedig főzne rád. A férjem, Vili bácsi nagyon nagy kosárrajongó, minden csütörtökön és pénteken szokta nézni az Euroligát, vele jól kijönnél!
És nem utolsósorban: Pesten nagyon sok jó csapat van!

MAFCdrukker
Olvasó

Ezt jól mondja, asszonyom, bár lenne egy kis probléma. Legutóbb, amikor Pesten láttam (egy MAFC-Albán a Gabányiban), a kisgyerekek megijedtek tőle a kinézete miatt. És mivel az itteni -ahogy ön is írta, nagy számú és jó- csapatok szurkolótábora jobbára kiskorúakból áll, félek, nem lenne népszerű. Azt pedig nagyon zokon tudja venni szegény. Vagy csak szurkolónak várja a néni Kellert a pesti csapatokhoz, leülnének Vili bácsival a lelátóra, és meginnának egy sört? Ebben nem látok semmi kivetnivalót.

Magdi anyus
Olvasó

Én úgy gondoltam, hogy játszani jöjjön Pestre. 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Rendben, akkor majd felkészítem a MAFC-os gyerekeket, hogyha látnak egy ronda, hosszú hajú, 2 méteres embert, ne féljenek tőle, csak az új centerünk. Persze nem ragaszkodom hozzá, hogy idejöjjön, tőlem mehet akárhova.

Magdi anyus
Olvasó

Csak nehogy Ivko mackó is ott kössön ki nálatok egyszer!

MAFCdrukker
Olvasó

Annak nem örülnék, mert akkor tényleg a szövetség csapata lennénk. Úgyhogy légy szíves, ha kérdezi tőled Ivko, hogy jöjjön-e ide, legyen szíves, mondja azt, hogy ő nagyobb csapatot érdemel!

Soros György
Olvasó

Ákoska eligazolt Lengyelbe,
Ott ver majd mindenkit kengyelbe.
Ő lehet az új Hanga,
ha meg nem, akkor csak hangya.
😂😂😂😂

🏍️🏍️🏍️🏍️

caseyjones
Olvasó

Ne gondoljátok, hogy a lengyel bajnokság olyan gyenge… A magyarnál valamivel erősebb. Bár azt aláírom, hogy egy nk-i kupában induló lengyel csapat jobb lenne. Mondjuk a VTB League-es Zielona Gora vagy a BL-es Anwil.

Motoros
Olvasó

George like this🤣🤣🤣🤣

Ta(h)óCitySilverhely🐒🐒🐒🐒

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

wiley
Olvasó

Defektes! Ákoska eddig csak titeket szopatott. 🤡 Nem is olyan rég… Emlékszel? 😂

SárgaPárna
Olvasó

Idézést megkaptad? Ott leszünk a tárgyaláson nyugi, ahol vádlottként állsz, mert fiatal nőt gyaláztál pár körmendi társaddal együtt…

calamites
Olvasó

Keller Ákos lett a kosárlabda dzsudzsija.

SárgaPárna
Olvasó

Remélem a magyar csapatok összefognak, és az MKOSZ-el karöltve egyetlen magyar kosáreseményre sem engedik be az embert, akit úgy hívnak: Vinkó Lázló, kamumenedzser…
Nagyon kiváncsi leszek rá, hogy bosszúból, mert nem várt a Falco augusztus végéig Kellerre, sikerül-e Filipovityot is egy hasonló menő helyre kiszerveznie, mint Kellert…
Vinkó, meg ne lássunk az Arénában!

Pbask
Olvasó

Tóth Ádámra is nagyobb összeget mondott a Szolnoknak, mint amennyit Deac licitált érte,aztán ez miatt hiusult meg a transfer,miután napvilágra került. Kókler.

WSreborn
Olvasó

Ez bizony így volt, tanusítom

Rouge
Olvasó

Vinkó nekünk Milóra is lényegesen nagyobb összeget mondott (2.5 M/hó),
mint amennyiért végülis ti elvihettétek.

Vinkó Nyergessel jóban volt,
a mostani vezetésünket viszont nem kedveli;
úgyhogy összességében a seggemet
en bloc kinyalhatja.

Pbask
Olvasó

Ez egyébként mennyire korrekt,hogy csapatszinpátia alapján nyög be egy összeget,amiből ha összejön x százalékot legombol,ugy hogy átbassza a másikat? Csoda,hogy még van nála magyar játékos..

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

És nemcsak hogy legombol X százalékot, hanem az ő játékosaira fokozottan jellemző, hogy 2-3 havonta csapatot váltanak, mert így kifizettet minden csapattal 2-3 hónap munkaidőt plusz 2-3 hónapot (grátisz) a szerződésfelbontás miatt, de eközben egy másik csapattal már új szerződést köt, és már cseng onnan is a zseton.
Ne legyen igazam, de Áki a telet nem Lengyelo.ban fogja tölteni.

CSAK AZ MTE
Olvasó

🙂 Ne szenvedj! Ákos lesz–taneki a Falcot! Komolyan azt gondoljátok, hogyha valaki meghallja, hogy a Falco ajánlatot tesz neki, akkor egyszerre rohan és aláírja a szerződést! Ne álmodozzatok már!
Amúgy téged meg mit zavar, te nem vagy igazi Falco szurkoló, te egy senkiházi lúzer vagy! Tudod, még mindig várlak Körmenden!

milanka487
Olvasó

Kivételesen egyetértek veled!

Kovari Andras
Olvasó

Tengerpart, napsutes es a lanyok….
ja nem…
Egyebkent Okorn amikor idehozta a center sracot mar akkor kijelentette, hogy nem kell neki Keller! Tavaly megszivatott minket most kapott egy eselyt bl-be szerepelni de egyszeruen arra vart leesik valami kulfoldi szerzodes! Gasper megelegelte es lemondott rola! Ha Akosnak ez a lengyel szerzodes elorelepes akkor tenyleg nagy gondok vannak nyaktol felfele es ez fuggetlen attol hanyszor akasztottak az aranyermet a nyakaba.

Mendez
Olvasó

Az már tavalyelőtt volt, hogy az utolsó pillanatban aláírt a franciákhoz.
Utólag viszont a legkevésbé volt szívatás a részéről, Reddic személyében hoztunk helyette egy olyan centert akinek a cipőjét nem köthetné be.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Amikor Ákos januárban inkább elment 4000 euróért az olasz másodosztály kiesőjelöltjéhez csak azért, mert nem szeretett volna visszakullogni kis hazánkba pár hónap után, akkor tudtam meg, hogy mekkora bohóc. Azóta minden döntésével megerősíti, hogy csörgősipkás.
Kár érted, Ákos.

SárgaPárna
Olvasó

Legálabb annyira durva, mint, hogy egy tesiből felmentett ducipofi lett a kosárlabda baszdszájbája… 😀😀
de ne sértődj meg lécci, még mindig jobb, mintha körmendi lennél…

Hidegzuhany
Olvasó

A “tesiből felmentett” barátom egy sokszoros utánpótlás válogatott labdarúgó, korosztálya egyik legtehetségesebb játékosa volt, jelenleg pedig egy NB1-es klub utánpótlásában dolgozik vezetőedzőként és scoutként. A “pofijáról” meg elég , ha a Jászság összes 20 alatti női modelljét megkérdezed… Mind ismeri Szépszeműt elég közelről…

redmiller
Olvasó

Azta!😲 Magyar foci utánpótlásra büszke lenni…. 🤣🤣🤣 2009 óta mit is ért el az utánpótlás? 🤔 Előtte is csak az a generáció válogatott ért el valamit… Bár igaz eredményt jóval régebben 1984-ben született… Azért erős lebohócozni egy olyan játékost, aki EB résztvevő csapatban is meghatározó, ráadásul bármelyik magyar csapat legszívesebben a csapatában látná… Golomán, vagy Rosco Allen nem pénzért játszik??? Keller lassan pályája végén, miért ne biztosíthatná be a jövőjét? Miért nem próbálhatná ki máshol is magát, mint a megszokott magyar közeg??? Sokaknak meg Vojvodával volt baja, hogy ő meg sokáig nem akarta magát kipróbálni külföldön… Egyik világot akar látni,… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Most, hogy jelezted milyen fos a focink, már nem is vagyok büszke rá, hogy Jászberényből eljutottam a válogatottságig. Kifejezetten szégyenlem magam emiatt, miattam szar az utánpótlás. 😀 Komolyra fordítva a szót : nem gondolod, hogy az utánpótlás helyzetéért nem a játékosok a felelősek? Az up. válogatottak teljesítményéért /legyen szó akármelyik sportról / sok mindenkit meg lehet vetni, csak a játékosokat nem. Nem ők a hibásak azért, mert ők az ország legjobbjai. Megjegyzem : megvertük a cseheket, a norvégokat, a dánokat, angolokat, franciákat. Pár név közülük : Haaland, Sancho, Brunn Larsen, Foden, Sessegnon, Aarons, Camavinga. Sorolhatnám tovább, mind több tíz millió… Olvass tovább »

crazybasket
Olvasó

Azt a kurva dobot viszont tudja ütni megállás nélkül úgy ahogy senki más az országban! Ez is karrier valahol..🤣 Fú de borzalmas mikor szól az az egy dob mint az állat és a ritmusok közt kb nulla hang woow😅 De másokba beleszállni is nagyon jól megy neki úgylátom..

redmiller
Olvasó

Látom felfogtad a lényeget… Lebohócozol egy olyan játékost, aki a felnőttek közt ért el eredményt!!!! Milyen alapon???? Egy olyan játékost, aki a képességeihez képest messze jobb eredményeket ért el, mint ami elvárható lett volna, pusztán kemény munka árán! Amúgy meg miért nem mehet valaki olyan városba játszani, ahol élni szeretne???? Tudtommal vágya volt az olasz tengerpart! Többet ért el, mint TE, vagy bármelyik mocskolódó! Röhög a vakbelem, hogy nektek nem adták meg a lehetőséget… Úgy kellett volna csinálni, mint Szoboszlai, keményen beleállni és megdolgozni érte! Könnyebb feladni, mint beverekedni magad a csapatba! Kecskeméten fiatalon Bertus is helyet követelt magának a… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Van baj rendesen az értelmezéseddel! Fospárnárna reagált ezzel a mondandójával!

redmiller
Olvasó

Tudom kire reagált!
Viszont milyen jogon bohócozza le a válogatott alapemberét, aki képességeihez képest sokat le tett az asztalra?!?!?

Hidegzuhany
Olvasó

Verjed a dobot inkább redmiller az a te szinted… a kosár után mostmár a focihoz is hülye vagy 😂😂😂 de legalább minden héten megtudjuk tőled , hogy Kecskeméten mindenki minimálbérért vagy egy rekesz sörért játszik 😂😂

MAFCdrukker
Olvasó

A magyar foci utánpótlás válogatottba bekerülni azt jelenti, hogy a veled egykorú, kb. 100.000 gyerek közül a legjobb 25-30 közt vagy. Ez azért nem rossz szerintem.

gulyasszabolcs00
Olvasó

A leírtakra nem reagálnék, megtette helyettem egy barátom, amit ezúton köszönök neki. Erre szokták mondani, hogy a tények makacs dolgok, az igazság pedig önálló életet él.

Ellenben ha nem szeretnéd, hogy ide kiírjam a becsületes neved, akkor jobb, ha nem állsz belém többször. Az én nevem itt van, s semmi bajom. Ha a tiéd kikerül, abból viszont neked még eshet bántódásod, elég sok “jóakarót” szedtél össze itt rövid idő alatt.

SárgaPárna
Olvasó

A te beceneved szépszemű, az enyém nagyszerszám…
Azt hiszem ezt megbeszéltük..
Miért nem lett belőled focista, elvonták a figyelmed a 20 éves lányok?

Mtefan11
Olvasó

Savanyú a Big Mac, Párnesz?

Dávid
Olvasó

Nagyszerszám… Autószerelő vagy?

CSAK AZ MTE
Olvasó

Szabi ne fogd vissza Magad! Ez a kis lúzer megérdemli, ha mindenki tudja a nevét! 🙂

Redbid
Olvasó

Nem akarja lebuktatni, egyrészt mert “kolléga” másrészt mert kiderülne, állítólag a “nagyszerszám” becenév nem a bökőre utal hanem a furulyára 🙂

egismte1
Olvasó

Nem érte, mitől fostok, ha megmondjátok, hogy kiről van szó! Legalább abbahagyná ez az egysejtű

Magdi anyus
Olvasó

Ne is foglalkozz ezzel a csirkefogóval, Szabcuskám! Tudod, hogy Magdi anyus ott van neked mindig. ☺️ Ha tovább bántalmaz, eltöröm a derekát!

Magdi anyus
Olvasó

Kedves Sárga Párna fiacskám! Kérlek, ne bántalmazd Szabikát, ő egy áldott jó gyermek. Kevés ilyen cukipofa van manapság. Én őrá úgy tekintek, mintha az unokám lenne.
Szóval ha őt bántod, velem húzol ujjat. 😠

gulyasszabolcs00
Olvasó

Jól esik, hogy mellettem van, Anyus! Amikor ilyen komoly emberek támadnak, akkor mindig eszembe jut az ősrégi dakotai közmondás: ember barát nélkül olyan, mint bal kar jobb kar nélkül.
Holnap megyek a Mátyás tér felé, megisszuk a pertut Vili bával, amíg Anyus készíti a rakott krumplit.

Magdi anyus
Olvasó

Holnap töltött káposztát csinálok. Ne csak mindig a rakott krumpli legyen. 🙂

Magdi anyus
Olvasó

De gyere csak, szívesen látunk! A Vilikémnek hozhatnál esetleg valami jó sört, szereti az öreg a különleges, kézműves söröket. 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Falco sört viszek. 😀

Bozic
Olvasó

Ja, ilyeneket iszol aztán ezért vagy tesiből felmentett te cukipofi! 😀

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mondtam már, hogy hova kapod, ha ezt folytatod… 😂😂❤️

Bozic
Olvasó

😂😂😂😂😂😂😂😂

Magdi anyus
Olvasó

Olyat még nem ivott! Bár ha tudsz, hozz inkább Barcelona, Panathinaikosz vagy Crvena Zvezda sört, mert az öreg jobban szereti az Euroligát!

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Többre becsülte a lengyel csapatot, mint a filkót, és jól tette. Bohóckodni nem akart, szegény filkó. Most mehet a -jobb is, hogy nem jött ide- vergődés 😀 😀

Pbask
Olvasó

Mi már rég letettünk róla,épp Paksot szívatta. 😀

crazybasket
Olvasó

BL főtáblás csapat a “filkód”, ő egy Lengyel középcsapatott becsült többre a te elmondásod szerint! Ez mindent elmond egyrészt rólad, másrészt hogy mennyire lenézed az Ákos szellemi képességeit(sokak szerint jogosan),hogy ezt a gondolkodásmódot feltételezed róla!🤣

Jagerman
Olvasó

Odament Incsucsuna 🔥 melegíteni a kispadot… 😊

Mendez
Olvasó

Gyogyóegér ne zavarjon, hogy hetek óta eldőlt már ez az ügy a Falco részéről.

2lee14
Olvasó

Mit vársz tőle? Full vakvágányon van😂

Setback
Vendég
Setback

Nem egyszer volt magyar bajnok,stabil magyar válogatott.Egyedül többre vitte,mint ti együtt.Rosszindulatú fotelhuszárok vagytok.Tiszteletben tartani mások döntéseit..na ez sem megy nektek.

crazybasket
Olvasó

🤣🤣jó kutya

Leklibajsza
Olvasó

Igazad van! Akkor teljesen jó döntés volt.

Setback
Vendég
Setback

Lelkibajsza!ha az időd meg az értelmi képességed engedik,akkor olvasd el újra amit írtam.nem a döntés helyességét firtattam,hanem a ti hozzáállásotokat.az, hogy jó döntés volt majd az idő meg Ákos eldöntik.

Leklibajsza
Olvasó

Setback! Ha időd és értelmi képességed engedi, próbáld meg elolvasni újra, amit írtál!

Master1
Olvasó

Mindent elárul a szellemi képességéről ez a döntése.
A fix BL csoportkörös Falco helyett aláír a lengyel 7. helyezetthez, csak azért hogy elmondhassa, ő külföldön játszik… Pedig még tengerpart sincs a közelben. 🙂
Bármilyen is lesz Searcy, örülök hogy nem vártunk rá többet, és hogy egy ilyen ,top’ csapathoz sikerült aláírnia.

Pbask
Olvasó

Figyelj, mikor ki akartunk rá várni, aztán benyögte augot,már akkor mondtam nem kell ez ide,gyogyós. Körmendben is pattogtatott pár meccset,aztán teljes marhaságot csinálva elment beütögetni a faultokat.

Dávid
Olvasó

Lengyelországnak is van tengerpartja, csak kicsit kevesebb napsütéssel és pálmafával 😀

Master1
Olvasó

Nyilván én is direkt úgy írtam, hogy a közelben nincs… Szombathelyről autóval hamarabb eljutna pl. Triesztbe,mint Wroclawból a lengyel tengerpartra.😃

Leklibajsza
Olvasó

Ákos 30 évesen eldöntötte, hogy akkor ő most légiós lesz.
Az a baj, hogy nem tudja, hogy nem attól lesz erősebb egy csapat vagy bajnokság, mert nem magyar…
2 év múlva gondolom az Oberwart Gunnersbe fog igazolni, csak mert az nem magyar csapat, tehát ő továbbra is légiós.

Pbask
Olvasó

Lol xD Vicces,de ki tudja..
Viccet félretéve,nem tudom mi az agybaja van,de ezt 25 körül kellett volna megpróbálni legrosszabb esetben. Ennyi évesen más már levezetni jön haza,ő sem olyan mint fiatalon az Albában vagy Olajban.

crazybasket
Olvasó

Nem volt elég a BL főtábla, és küzdelem az aranyért itthon, jobb a Lengyel liga közepe…sosem fogom megérteni ezt a faszit! De ő tudja..jobban jártunk mi is így!

Pbask
Olvasó

Szerintem már bánta,mikor lemondtunk róla, nem várunk rá augig,aztán próbált valami jót húzni. De látom a Paksot is felültette a szopórolerre. Van beütése,nem is kevés.

Üvegtigris
Olvasó

Pálmafa?

Kasib Powell
Olvasó

Loooooooooooool
Ez karrier
Ákikám

Pbask
Olvasó

Lengyel hetedik helyezett. 😂😂

Pbask
Olvasó

Ez ám a karrier 😀 Kapuzárási pánik,vagy mi a tök?
Ákikám, nem 30+ évesen kéne erölködni.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés