Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Keller Ákos: még bennem is van hiányérzet azzal kapcsolatban, amit elértem

A magyar válogatott centere elmondta, hogy nem amiatt igazolt a Wroclawhoz, mert mindenáron erre vágyott.:

:

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar válogatott centere, Keller Ákos a lengyel Slask Wroclaw csapatánál folytatja a pályafutását. A kosaras a Nemzeti Sportnak adott interjút, amelyben többek között a váltás okairól is beszélt.

– A megkeresés váratlanul jött és úgy a klub menedzsmentje, mint az edző éreztette, hogy engem akarnak. Őszintén: nem amiatt igazoltam oda, mert mindenáron erre vágytam. Ők normális ajánlatot tettek, amit én jónak tartottam. Így lesz lehetőségem bizonyítani: nem csak a magyar bajnokságban tudok jól kosarazni. És végre zöld mezben is játszhatok, amire eddig nem volt esélyem!

A játékos arra a kérdésre is válaszolt, hogy bejött-e neki a légiósélet:

– Tény, amit mindig is hangoztattam, hogy külföldön szerettem volna folytatni. Az ok egyszerű, külföldön nincsenek olyan, számomra bizarr dolgok, mint az U23-as szabály vagy a mostanra értelmetlen középszakasz. A fiatalszabállyal a jó vagy közepes magyarokat kiveszik az első félidőből, mert ugye a légiósnak játszani kell. No de visszatérve hozzám, amikor elindultam külföldre két éve, akkor az volt a célom, hogy minden évben előrelépek, de ez nem sikerült. A Pau-nál a vakbélműtétem miatt kerültem hátrányba, a Zadarnál konkrétan szórakozott velem az edző, az Orlandinánál pedig hiába kezdtem jól és éreztem remekül magam a jó játék mellett, jött a vírus és vége lett a szezonnak. Vagyis még bennem is van hiányérzet azzal kapcsolatban, amit elértem.

Keller Ákos arról is beszélt, hogy Magyarországról a Falco és az ASE adott neki ajánlatot, és lehetősége lesz rá ott lesz a 3X3-as válogatottban az olimpiai selejtezőn.

Fotó: Zsu

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
wileybaltazarCsakAzImitNeO1Gmakelovenotwar69 Recent comment authors
CsakAzImitNe
Olvasó

Amúgy a Kellernek van érettségije ? Nem hiszem amúgy ! Na azt megcsinálhatná a kosarazás helyett !

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

És mire menne az érettségivel, ha megcsinálná? Mehetne gyári melósnak minimálbérért. Tán irigyled tőle, hogy érettségi nélkül (ha valóban nincs neki) sokszorosát keresi annak, mint amit te hazaviszel?
Amúgy te is kereshetsz milliókat kosarazással. Kellernek is ugyanúgy 2 lába és 2 keze van, mint neked. Ja, és neked még lehet érettségid is van.

CsakAzImitNe
Olvasó

Figyelj én úgy gondolom hogy akinek nincs érettségije az ne kosarazzon ! Rossz képet fest a sportról … most komolyan a vizilabdázók doktorok lesznek a kosarasoknak meg még érettségijük sincs :/ minden esetre nagyon felhúztad magad lehet neked sincs érettségid . (nekem van)

makelovenotwar69
Olvasó

Na tessék, most elmondta hogy miért választotta a lengyel csapatot, mindenki megnyugodhat…
Én szurkolok neki, hogy jól menjen a játék, fejlődjön, legyen érettebb játékos.
Ki tudja, lehet hogy Pakson vagy Szombathelyen az edzővel volt a baja…
Ákosnál könnyen szakad a cérna, egy-egy ítélet után képes eltorzult fejjel dühöngeni – mondjuk azt hogy óriási lelke van 🙂
Mivel Magyarországon az aktuális csapata kivételével általában kapja az ívet a nézőtérről – persze profiként meg sem kellene hallania – lehet, hogy zavarja és ezért is akar inkább külföldre menni… De ha ez sem, akkor marad a zseton, mint hajtóerő!
Sok sikert neki!
Hajrá magyar kosárlabda!!

piros710321
Olvasó

Ákos nem akarta a Falcot és az ASE-t sem! Mit nem lehet ezen érteni? Van egy összeg amit elképzel magának, ezt a pénzt az említett két csapat megadta volna, de Ő nem akarta őket!
Mondta volna azt, hogy ide meg ide nem megyek még dupla pénzért sem? Akkor azért nyüszögne mindenki!
Igy döntött, ez van. El kell fogadni!
Persze most Szombathelyen majd fikázzák, hogy így meg úgy, meg jobb is, ha nem jön ide, stb.
De, ha oda írt volna alá, akkor körbe csókolná mindenki!

Pbask
Olvasó

Francokat. Nekem nem hiányzik,nem is kellett volna ide, Márkót ellenben sajnálom.

WSreborn
Olvasó

Még nem biztos hogy elmegy Filipovics……

Pbask
Olvasó

Már szezon végeztével hallani lehetett,hogy nagyon menni akar barátnője miatt. Hidd el,ha van esély,főleg ilyen nivós csapatba,el fog menni.

crazybasket
Olvasó

Jelenleg az van hogy marad, nem kapott hivatalos ajánlatot az Olaszoktól, csak az edző szeretné. Jövő péntekig minden eldől, de a mai álláspontok alapján 80-20, hogy végül marad! Persze óráról órára változhat a helyzet!

baltazar
Olvasó

Így van. További 3 óra elteltével ez már 81,6% – 18,4%.

wiley
Olvasó

Pbask! A barátnője Ausztriába igazolt…

Henry14
Vendég
Henry14

Egy kommunikációs zsákutca ez a pali…

Buborka
Olvasó

Igazság szerint a déli fekvésű öltözőszekrény miatt választotta a lengyeleket.

KPSVRKK
Olvasó

Ákos!
Alkalmazz egy sajtószóvivőt, meséld el neki a gondolataidat és az rendet tesz bennük, normálisan továbbitja.
Inkább ne nyilatkozz. A Ryanair vezérét is letiltották a részvényesei. 😉

Falcobb
Olvasó

Legyünk őszinték, a fiatal szabály Ákos posztját, és őt nem sok csapatnál érintette volna. A középszakaszban igaza van, de nehogy már ez legyen az elsődleges. 😀

Nem azért bosszant ez a dolog, mert Ő ezt az igazolási időszakot elszúrta, hanem mert nálunk lett volna egy plusz légiós hely ha idejön. Nem kellene Márkó esetleges eligazolásán aggódni.

Rekettyés
Olvasó

“Őszintén: nem amiatt igazoltam oda, mert mindenáron erre vágytam. “ Hát ha esetleg a lengyel csapat edzője megtudja, hogy ezt nyilatkoztad, ne csodálkozz majd, ha ő is “szórakozni” fog veled. Óriási gondok vannak a fejedben, öregem…

crazybasket
Olvasó

Ebben a cikkben akkor milyen színű mezben játszik a kedves Ákosunk? ? Persze a zöld árnyalatain lehet vitatkozni meg hogy mi a pontos neve az adott színnek, de nekem ez akárhogy nézem is zöld..?
https://bball1.hu/keller-csere-volt-de-a-pontok-igy-sem-maradtak-el/

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

A zöld mez nyilván mindennél fontosabb, de azért eléggé frankó véleményt fogalmazott meg Ákos a fiatalszabályról is. Konkrétan bizarrnak nevezte, és ebben teljesen igaza van. Olyan fakezű, képzetlen és testigyenge fiatalok fognak pályára kerülni, akik az A csoport közelébe se kerülnének, ha nem lenne kötelező a szerepeltetésük.
Ha egy magyar válogatott játékos így gondolkodik, mit gondolhat a mi drága jó bajnokságunkról egy légiós, amikor innen ajánlatot kap?

AlbaCsávók
Olvasó

Butaságot fogalmazott meg (valószínűleg az öccse miatt). A jó magyar játékosok játszani fognak. Ez a szabály az olyan 24+os játékosoknak rossz, akik kiegészítő emberkék vagy még mindig nem robbantak be. Azokért pedig nem kár.

O1G
Olvasó

Így van. Egyszerre csak 1 U23-as játékosnak kell a pályán lennie és neki is csak az első félidőben. Ez a csapat 200 percéből 20 perc!! Ákosnak ez sem a szerepkörét sem a posztját nem érinti végigtekintve az utánpótlásunkon.
Valószínüleg bárhol szívesebben játszana, mint Magyarországon, amivel nincs is probléma, saját döntése, csak akkor ezt kell mondani és nem ilyen idióta indokokkal jönni, hogy milyen színű a mez meg kevesebb perce lesz 19 éves antikosárlabda gyerekek miatt..

basketbull
Olvasó

Azért az általános magyar mentalitás megjelenik. Ő mindent jól csinált, de minden és mindenki ellene volt, ezért nem jöttek össze a dolgok.
Sajnos ez nem csak Ákosnál megfigyelhető, a legtöbb sportolónk, aki megég külföldön általában ezzel takarózik… 🙁

Pbask
Olvasó

Már mindent értek,a tegnapit visszaszívom.
A zöld mez mindent megmagyaráz.

gulyasszabolcs00
Olvasó

“És végre zöld mezben is játszhatok, amire eddig nem volt esélyem!” ???

szurkolo01
Olvasó

nyilván sosem derül ki a teljes igazság, de… ha kerek egészet nézzük, a Falco szakmailag sztem fényévekkel jobb lehetőség kínált neki, jelenben is és ugródeszkaként is.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés