Connect with us
Hirdetés

MKOSZ

Kedden sorsolnak a Magyar Kupában

Ekkor derül ki az is, hol lesz a férfi és női nyolcas döntő.:

:

Kialakult a férfi és a női kupadöntő nyolcas mezőnye. Mint ismert, a magyar kosárlabdában a nemzetközi trendekhez igazodva immár nyolcas döntőket rendeznek, melyeken a bajnokság első körét követően a legjobb nyolc csapat vehet részt.

A férfi kupa február 14-16. között lesz, míg a női március 1-3. között.

Résztvevők:

Férfiak: Szolnoki Olaj KK, Egis Körmend, Falco-Vulcano Energia KC, JP-Autó Jászberény KSE, Zalakerámia ZTE KK, Pécsi VSK-Veolia, Atomerőmű SE, DEAC.

Nők: Sopron Basket, Aluinvent DVTK, ZTE NKK, Atomerőmű KSC Szekszárd, PEAC-Pécs, CMB CARGO UNI Győr, NKE Csata, Vasas Akadémia.

A kupadöntők sorsolása január 8-án lesz (11 órától a női, 12 órától a férfi), az MKOSZ ekkor jelenti be hivatalosan is a helyszíneket.

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
derrylHeindrichJ.R.Benitezred-black01balldontlie Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Az Audi Aréna szabad ezen a hetvegen. Remélem megint itt rendezik ?

red-black01
Olvasó

Bocs az ismétlésért, elsőre úgy tűnt elveszett a hsz, de azt hiszem csak balfék voltam 🙂 .

derryl
Olvasó

Nem csodálom, hogy zavarban voltál egy kicsit, és nem találtad a hozzászólásod. A régi sokkal jobb volt, kronológiailag sorban voltak a kommentek, ha oda kattintottál, egyből láttad ki szól hozzá utoljára, és melyik bejegyzéshez. most rákattintasz a hozzászólásokra, kiírja a mennyiséget, de nem látod, hova, melyik kommenthez szóltak hozzá, mert visszacsatolja az eredetihez, sorrend nélkül. Így, ha kiváncsi vagy egy új hozzászólásra, végig kell görgetned az egészet, mert nem tudod, ki, hova, aztán, ha a memóriába van az összes, akkor kiszúrod, felmászol az eredeti kommenthez, majd visszagörgeted. Lehet kicsit hosszú, ahogy leírtam, de sajna ez így nem ok, pláne, ha… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Jogos! Erre kellene vmit kitalálni. 200 hsz esetén jó móka lesz

red-black01
Olvasó

Csak óvatosan, mert a nagy Ő álruhában elvegyült már köztünk ;). A roham előjátéka az itteni újraregelési probléma volt. Szakmai szemszögből aranybánya a fickó ? . Az egyetemen amikor a nárcisztikus személyiség a tananyag, akkor mutogatni kellene és elemezni az “írásait”. Annyira tipikus ? ? : az ilyennek létszükséglet felsőbbrendűség érzése és a fölényeskedés. Saját magukat mindenek felett állónak, szinte valami istennek hiszik és el is várják másoktól hogy így tekintsenek rájuk. Mindenki hülye rajtuk kívül, azt pedig mániákusan hangoztatják hogy nagyhatalmú emberek és őket csak irigyelni lehet. Önteltség, önimádat, nagyképűség, hazudozás, manipuláció, mások kihasználása saját céljaik érdekében. Aztán ha… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Aki unatkozik olvassa Falco fórumát.
Ultra gáz ismét a fórum főokosa (termésuetesen magát tartja annak).
Szerencsére a többi szombathelyi nem ezt a szintetet képviseli.
Nagyon örülök, hogy nem tartozik az Olaj szurkolók közé. Jó dolog a fórum, de azért ilyeneket nem kellene engedni.

balldontlie
Olvasó

Mikor épp nincs hír a csapatomnál, akkor szoktam rendszeresen nézni az Index fórumot, s hogy a megyén belül is tájékozódjak, a Falco fórumát. Most érdekelt a Govens, Norfleet ügy, hogy lesz, mint lesz, stb…Mikor legutóbb odatávedtem, akkor épp mindenki fikázott mindenkit, nyáron azt beszélték meg, hogy Oberwartban milyen a gyrosz, most Circo feloszlatja a szombathelyi rendőrséget 😀 A körmendi vendégkönyv is megér egy misét néha, de Circonál szórakoztatóbb egyéniség nincs nagyon az online térben jelenleg. Ha a pólós akcióra sor kerül, pls legyen fotó! 😀 Govensnek is adjatok egyet, úgysem érti. Bár Norfleethez jobban menne 😀

red-black01
Olvasó

Csak óvatosan, mert a nagy Ő álruhában elvegyült már köztünk ;). A roham előjátéka az itteni újraregelési probléma volt. Szakmai szemszögből aranybánya a fickó 🙂 . Az egyetemen amikor a nárcisztikus személyiség a tananyag, akkor mutogatni kellene és elemezni az “írásait”. Annyira tipikus 🙂 🙂 : az ilyennek létszükséglet felsőbbrendűség érzése és a fölényeskedés. Saját magukat mindenek felett állónak, szinte valami istennek hiszik és el is várják másoktól hogy így tekintsenek rájuk. Mindenki hülye rajtuk kívül, azt pedig mániákusan hangoztatják hogy nagyhatalmú emberek és őket csak irigyelni lehet. Önteltség, önimádat, nagyképűség, hazudozás, manipuláció, mások kihasználása saját céljaik érdekében. Aztán ha… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Ilyen sajnos sok helyen előfordul. Mondhatnám hogy szegénynek nincs élete, de van….. Épp ezért elszomorító ez az egész. Remélem az egyértelmű, hogy mi, a nagy többségben lévő normális FALCO szurkolók nem tudunk azonosulni egy ilyennel…. Igyekeztem finom lenni!!!! FALCO!

SárgaPárna
Olvasó

Éget minket. Szerintem körmendi…

red-black01
Olvasó

SP, ez gyenge volt.
Ez alapján te nem vagy szombathelyi. Vagy mégis? Csak neeeem? 🙂 🙂 🙂
A falco-s fórum nagy része, sőt az eddigi pálya, bocs ámokfutását ismerők nagy része konkrétan tudja ki ő és ő sem csinál belőle titkot.

Tamás
Olvasó

Körmend-Jászberény
Falco-Zete
Olaj-Paks
Pécs-Deac..megérzés, illetve a mi szemszögünkből vágy?

Apokolba
Olvasó

Olaj-Deac.
Körmend-pécs
Jászberény falco
Ase zete
Győrben..

B0nyi
Olvasó

Olaj – Bereny
DEAC – Pecs
ASE – Körmend
Falco – ZTE

Aztan:
Olaj – DEAC
Falco – Körmend

Vegul:
Falco – Olaj

Azert az elso kupagyozelmet ilyen sorozat utan megunnepelni lenne meg edesebb.

Hozzateszem, egy elso koros kieses is benne van a pakliban, de az rendkivul keseru lenne.

szurkolo01
Olvasó

Győrről hallani a férfiaknál ?!

SárgaPárna
Olvasó

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor ez bizony Szombathely, és Arena Savaria, Győr csak elterelés volt állítólag….

nyolcmegnyolc
Olvasó

Én úgy hallottam, hogy azok a városok lehetnek, ahol a Falco már nyert.
Pld:

seanmaguire
Olvasó

Az első jó poén, amit olvastam tőled.
De ezen most tényleg hangosan felröhögtem 😀

derryl
Olvasó

nem vagy egyedül, ez valóban ült.

falco2008
Vendég
falco2008

Fair play, ez nem volt rossz 😀

Muszka7909
Olvasó

Na ne röhögtess kispárna!!

bimbo
Vendég
bimbo

Arcal az ezüst felé

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés