Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kecskeméten nyert a MAFC

Meglepetés.

KTE-Duna Aszfalt - MAFC 88-89 (21-26, 22-25, 24-15, 21-23)

Edzőmeccs
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

KTE: Wittmann 14/9, Vukcsevics 9/6, Djeraszimovics 21/9, Djuraszovics 8/6, Karahodzsics 14. Csere: Williams 9/6, Révész 8, Molnár 5, Kucsera -.

Forrás: ktekosar.hu.

Az Alba elleni páros mérkőzések (mindkettőt elveszítették a lila-fehérek) után folytatta felkészülését Forray Gábor együttese.

A B-csoport bronzérmese, a MAFC ma este egy ponttal, 89-88-ra nyert Kecskeméten felkészülési találkozón, amelyen bemutatkozott a hazaiaknál az új légiós, Bozo Djuraszovics, aki 8 pontig jutott.

fotó: Réti Attila, archív

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BajuszkiralyGugyerás OlivérredmillerÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111 Recent comment authors
Bajuszkiraly
Olvasó

PLAY OUT

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

A dobos úrtól kérdezném ,hogy mire számit idén???

redmiller
Olvasó

Amennyiben nem találunk egy jó négyest, akkor alsóház…
Mondjuk én elgondolkodnék, hogy inkább meg kellene várni Olenka felépülését… Eddig nem láttam értelmes pótlást és a pénzünk egy részét így is, úgyis viszi…
A szezon 1-2 hónapja így is a csapat építésről szól, mivel alaposan megfiatalodtunk. Nehéz évünk lesz, ami decemberre dől el, mennyire lesz nehéz.
Lewistól sokat vártunk, de látszik, hogy akármilyen jó a Vasas Akadémia, taktikailag semmit nem ad hozzá a játékosok fejlődéséhet…. Nem véletlen, hogy alig van pályán…

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

👍

Gugyerás Olivér
Olvasó

Red, amit tegnap mutattak a légiósok, az alapján a kiesés elleni harcra kell felkészülni Kecskeméten. Williams használhatatlan támadásokban, a védekezése egy fokkal jobb, Djuraszovics shooternek gyenge, igazi fakezű, kigyúrt gyerek, nála is csak jobb légiósok voltak az utóbbi időben Kecskeméten (kivétel persze Dimics), az irányítóban esetleg lehet fantázia, de jelenleg láthatóan nincs benne a csapatban. Összegezve: ilyen szintű légiósokkal csak a kiesés ellen kell csatába indulni,sajnos!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés