Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb nagy győzelmet aratott a Kecskemét, sorozatban negyedszer kapott ki az Alba

A négy légiós összesen 21 pontig jutott a Fehérvárnál.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Arconic-Alba Fehérvár 88-77 (24-27, 26-13, 17-24, 21-13)

Bajnokság, 19. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Farkas Gábor, Pozsonyi László (Páli dr. Kálmán)

Kecskemét: Townes 14/12, Wittmann 10/6, Kucsera -, Fazekas -, Karahodzsics 15. Csere: Klobucar 13/6, Dramicsanin 10/3, Ivkovic -, Boriszov 20/12, Kiss D. 6.

Alba Fehérvár: Pongó Ma. 11, Takács Mi. 2, DeCosey 7, Ford 8/3, Philmore 2. Csere: Somogyi 15/3, Vojvoda 16, Diong 4, Szabó Zs. 12/6.

A 19. forduló nyitómérkőzésén a Szegeden bravúrt bemutató Kecskemét, a sorozatban három vereségből érkező Albát fogadta. Az őszi találkozó simára sikeredett, a Fehérvár 101-73-ra nyert.

Townes dobott be egy triplát középről, Pongó verte meg egy az egyben Kucserát, majd egy ziccerrel szerezte meg a mérkőzés első vendég pontjait. Karahodzsics forgatta meg védőjét a festékben, DeCosey válaszolt a túloldalon (5-4). Pongó rohant végig a pályán egy lepattanó után, Kiss Dávid ütött oda Fordnak, aki kettőből egy büntetőt dobott be, Kiss a másik palánk alatt egy közeli dobással javított. A mostanában padról érkező Somogyi is megszerezte első két pontját, majd ismét ez a duó volt eredményes, de a fehérvári játékos triplát dobott. Townes ziccere után Ford dobott be egy hármast, Dramicsanin nagy labdával találta meg Kisst a gyűrű alatt. Somogyi szépen lépett be egy ziccerre, Townes lemaradt róla, Dramicsanin büntetőivel ismét csak egy pont volt a differencia (16-17). Diong zsákolt nagyot egy 2-2 után, Somogyi labdalopását követően könnyű ziccert dobott, Boriszov előbb Philmore-t, majd Vojvodát dobta át kintről (22-21). Vojvoda küldött két büntetőt a helyére, Karahodzsics húzta be Klobucar passzát, aztán ismét a magyar válogatott játékos talált be kétszer. A negyedet Ford zsákolása zárta. 24-27

Nagyszerű figura végén Somogyi gólpasszából Vojvoda dobott egy ziccert, aztán egy floatert, Forray Gábor a 8-0-ás futást látva időt kért (24-31). Klobucar hármasával zárkózott a KTE, Wittmann sem maradt el csapattársától és a sarokból talált be, Boriszov ziccerével ismét a hazaiaknál volt az előny, így Matthias Zollner is egy 8-0-ás futást szakított meg időkéréssel (32-31). Diong tett fel egy nehéz ziccert Boriszov mellett, de a légiós a másik oldalon javított, nagy rohanásban sokat hibáztak a csapatok, ezért az Alba megint időt kért. Townes teljesen üresen maradt középen, és nem is rontotta el a hármast, Boriszov középtávolijával már 6 pontra nőtt a hazai előny (39-33). DeCosey kosara nagyon kellett a vendégeknek, Boriszov DeCosey arcába vágott be egy triplát. Pongó egy pontot a vonalon hagyott, Townes is bedobott egy távolit, ekkor 8/15-tel állt hármasból a KTE. Karahodzsics Diongot dobta át, ezzel a mérkőzés folyamán először kétszámjegyű lett a különbség a két csapat között (47-36). Klobucar kettőből egy büntetőt dobott be, Takács 2/2-t, ahogy Ford is, sőt most már a szlovén is. A félidőben több kosár már nem esett, így a Kecskemét 10 pontos előnnyel vonulhatott a nagyszünetre. 50-40

Pongó révén jött be 10 alá az Alba, Vojvoda a ziccert bedobta, de a plusz egyet nem, Karahodzsics viszont megcsinálta (53-44). Wittmann triplájával 12 pontra hízott a hazai vezetés, Philmore első kosarát szerezte a mérkőzésen, 17 perc játékidő után. Townesnak sikerült eladni egy oldalbedobást, Szabó ismét lehetőséget kapott Zollner mestertől, két ponttal hálálta meg (56-48). Vojvoda két büntetőt dobott be, majd még kettőt, Somogyi ziccerével pedig hosszú idő után már csak két pont volt a vendégek hátránya, Forray Gábor időt is kért (56-54). A rossz hazai sorozatot Karahodzsics zárta le, DeCosey verte simán meg Kucserát, plusz egyével egy pont volt a differencia a két csapat között. Klobucar emberről szórt be egy hármast, Pongó mindkét büntetőjét bedobta, s mivel Townes továbbra is szórta el a labdákat, Szabó triplájával az Alba átvette a vezetést, az amerikai irányító javított és azonnal visszadobta azt (64-62). Klobucar gólpasszából Dramicsanin süllyesztett el egy kísérletet kintről, Pongó tört be szépen egy kettesért. Az eredmény már nem változott a negyedben, 3 pont maradt a hazai előnyből. 67-64

A záróetapot Karahodzsics duplája kezdte meg, Boriszov Klobucart találta meg egy középtávolira, majd ő maga dobott egy hármast, (4/4-el állt ekkor kintről) megint 10 pont volt a két csapat között, Matthias Zollner időt kért (74-64). Szabó triplájával zárkózott a Fehérvár, ez Somogyi révén sikerült még jobban. Wittmann nagyszerű ziccert dobott, Dramicsanin pedig egy támadólepattanót tett vissza, Szabó pedig két büntetőt dobott be. Vojvoda fontos és nehéz középtávolit értékesített, Karahodzsics hibátlanul célzott a vonalról (80-73). Szabó kezébe esett egy támadólepattanó, amiből könnyű kosarat dobott, 2:22-vel a vége előtt Wittmann dobott ziccert, 7 pontra nőtt a KTE vezetése, az Alba így megint időt kért. Klobucar és Boriszov kosara lezárta a mérkőzést, a Kecskemét sorozatban második nagy bravúrját mutatta be, az Alba egymás után negyedszer kapott ki. 88-77

90 hozzászólás

90
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
30 Comment threads
60 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
Jessyp.boriszTom67MendezBballfan90 Recent comment authors
Jessy
Olvasó

Ilyen kerettel, mint ami az Albának van, sokkal többre lennének hivatottak. Azt hiszem Zollnernek itt van a vég(e)!!!

Tom67
Olvasó

A sokak által leírt Milos kivégezte az Albát!

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Forray Gábor: ‒ Nagyon nehéz héten vagyunk túl, amelyet szép játékkal zártunk le, végig domináltunk, ami óriási bravúr tőlünk. Ha a meccsen van egy kis hullámvölgy, akkor le akarjuk rövidíteni a játékokat, feljön az ellenfél, de a csapat erejét jelzi, hogy ha megállunk és odafigyelünk, akkor jól kosárlabdázunk. Most is volt egy-két ilyen periódus, azonban sikerült visszajönnünk. Matthias Zollner: ‒ Mindenki csalódott a vereség miatt. Rossz sorozatban vagyunk, és ahogy hétről hétre jönnek a vereségek, a játékosok egyre inkább elveszítik az önbizalmukat. Ez meglátszik a hárompontosdobásaikon is. Most azon kell dolgozni, hogy visszanyerjék az önbizalmukat. Amit kértem tőlük, hogy mutassanak… Olvass tovább »

Bballfan90
Olvasó

Zollner: “Amit kértem tőlük, hogy mutassanak karaktert, játsszanak önbizalommal, nem tudták teljesíteni.”🤦‍♂️😁

Véletlenül sem az volt a hiba, mint az elmúlt három meccsen végig, amit rajta kívül már a vak is látott, ti:
– Takács a kezdőben és túljátszatva, a borzasztó formában lévő Philmore-ral együtt
– Somogyi és Szabó padoztatása (utóbbi most 12 perc alatt 12 pont),
– védekezési rendszer impotenciaja,
– játékszervezettség hiánya
Egyszóval: Zollner teljes inkompetenciaja.
A Kecskemétnek jár a gratuláció!

AlbaCsávók
Olvasó

Ezt a baromságot melyik szombathelyi találta ki, hogy ti nem akartátok megadni Somogyinak, azt amennyit az Alba? Mert annak nagyon gyenge forrásai vannak.
A kezdeti gyenge ajánlat után jött az Alba, utána meg akartátok adni, csak akkor már késő volt.

agyas
Olvasó

Nyilván dokumentált forrásai nincsenek, ennyire senki se hülye. Somogyi ugyan akár gyereknek is tekinthető, de mögötte állt az apja, aki jól ismeri a magyar viszonyokat. Az Alba simán bajnok lehet, hiszen a rájátszásban elölről kezdődik minden.

agyas
Olvasó

Somogyi nem kellett a Falconak, miután kijelentette, hogy ő az Albában látja a jövőjét. Ezen kár rágódni. Szombathelyen többe van a városnak a kosárlabda, mint hogy egy U23-as játékosért licitbe szálljon az önkormányzat, mint tulajdonos.

Xero
Olvasó

.

Xero
Olvasó

Mekkora baromság ez..? 😀 Meg akartuk tartani, csak annyit nem ért, amennyit ő kapni szeretett volna.. Olyan meg nincs, hogy késő volt.. Mihez volt késő? Kiejteni a menedzsernek egy mondatot, hogy “oké, megadjuk”? 😀 Ha meg nem akart maradni, akkor jobb is, hogy elment és nem erőlködtünk érte.. De eddig lássuk be, hogy messzire nem jutott ezzel a döntésével.. 🙂

AlbaCsávók
Olvasó

Somogyinak egy alacsony ajánlatot tett a Falco. Ezek után az Alba ajánlott neki egy jóval komolyabbat. Eddig rendben is van a ti részetek, hogy az Alba rálicitált.
De ezek után a Falco meccselte ugyanazt az ajánlatot, csak akkor már késő volt, mert Somogyi úgy volt vele először miért nem ért nekik annyit.

Xero
Olvasó

Ezt egy kicsit városi legendának érzem. De akár igaz is lehet. Bár én úgy tudom, hogy az volt a hasfájása, hogy nem akart 2 évre aláírni, mi viszont ehhez ragaszkodtunk. Akárhogy is volt, lelke rajta.. 🙂 Amit szakított, most azt szagolja..

Soós Sándor
Olvasó

Azóta meg is bánta, hogy ilyen helyre került. Nem is kezdő meg még percei is kevesebb.

agyas
Olvasó

Kecskeméttől kikapni azért nem a világ vége, a KTE erős csapat, hiszen Szolnokon is nyerni tudott. Azt értem, hogy ennél simább menetelésre számítottak Fehérváron, és a négy vereség sorozatban nem nagy öröm. Kicsit olyannak érzem az egészet, mint a Kusturica filmben, amikor azt mondja a hazafi: “Amit nem tudsz megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel”. Aztán aki látta a filmet, tudja mi lett a folytatás…

deacfan7
Olvasó

Nem az a baj, hogy kikaptak Kecskemetol, a jatek kepe meg az elozo 3 meccs jateka, meccselese a problema

Freebulletz
Olvasó

jaj ne károgjatok már hogy nincs pénz 😀 nincs egy darab elmaradás sem. Zollnerrnek mennie kell, a játékosok szerint is. mehetne Jimmy is, mert tönkrebaszta a kézit is, máig nem értem hogy maradhatott üv. elnök a bírósái ügyei miatt, agyfasz.
a légiósok meg vicc amit előadnak. mondjuk Kecsónál a 16 magyar pont is lol.
gyanítom szombaton is arra ébredünk, hogy a fehér cipős törpe nem lett kirúgva.

Boriszov meg egy ismeretlen fiatal játékos, nem kellett belőle készülni 😀

Hebri
Olvasó

Én reménykedem benne, hogy szombaton is arra ébredünk, hogy a fehér cipős törpe nem lett kirúgva!

deacfan7
Olvasó

Somogyo 22 perc
Vojvoda 27 perc
Szabo 12 perc kivalo jatek
Takacs miert kezd???, nem ot bantva
Zollner ha nem magat szeretne megbuktatani, akkor nem tudom mit szeretne

agyas
Olvasó

Még soproniként lettem nagy tisztelője, ma is mindig szívesen nézem. Játékával, hozzáállásával, viselkedésével nagyon sok játékos előtt lehet példa Milos Boriszov.

Bencur2021
Olvasó

Valaki aki latta a meccset ( én sajnos nem ) ennyire szarul jatszott az alba vagy egyértelműen szándékosan kapnak ki? Gondolok itt edzőbuktatásra vagy fizetési gondokra amiket hallani.

Thomas650413
Olvasó

Az persze elképzelhetetlen, hogy esetleg a Kecskemét játszott jól…
És ezért nem tudta az Alba a saját jatékát játszani???

Rantotta
Olvasó

Nyugalom, nincs fizu elmaradás, csak utálják Zollnert. A csapat full kiáll Szöszi mellett, ennek láthattuk ma az eredményét, meg annak, hogy ultimátumot kapott. Ha ma is veszít a csapat, akkor nem övé a pad tovább.

kazso
Olvasó

Már a városban is azt beszélik-no pénz no győzelem!

Ktopi
Olvasó

Remek meccs volt és egy komoly győzelem. Igazi összefogás volt érezhető végig, mindenki hozzátette a saját részét, nem véletlen, hogy ilyen kiegyenlített volt a dobott pontok száma szinte minden játékosnál. Persze kellett Milos és Kemal kitűnő egyéni teljesítménye is. Az Alba nyerőnek gondolt taktukája igazi öngyilkosság lett – mi nem szoktunk egy félidő alatt 50 pontot dobni. Aztán változtattak a védekezésükön és 50-40-ről 61-62 lett oda. De itt jött elő az, hogy a mi csapatunk igazi zárt közösség , míg napnál világosabb, hogy az Alba ma nem volt az. Érdekes, hogy Vojvoda keze még a szünet előtt megsérült és simán… Olvass tovább »

Zetesziv
Olvasó

Remélem Zolner edzőt nem kūldik el.😂😂

Milivoj
Olvasó

Vojci felkötötte az utilaput a törpe talpára 😀
Vojvoda Dávid : Gratulálok a Kecskemétnek, megérdemelten nyertek. Szerettünk volna kijönni a hullámvölgyből ma, de nem sikerült. Látszik, hogy valami megtört a csapatban, nincs rend a fejekben. Össze kell kapni magunkat, VÁLTOZÁSOK KELLENEK. Úgy gondolom, hogy ez a csapat többre hivatott, hogy csak a nyolcba kerülésért küzdjünk. Nehéz négy vereség után pozitívnak maradni, de fel fogunk állni a padlóról, azért vagyunk sportemberek. Mindent megteszünk, hogy az alapszakaszt minél jobb helyen zárjuk.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Balássi Imre azonnali hatállyal meneszti Matthias Zollner vezetőedzőt, a szezon végéig megbízza Simon Balázs ügyvezetőt a szakmai munka irányításával? Jimenezt? Orsikát?
Utalja az elmaradt pénzeket, és az ALBA elkezd szárnyalni!
MONEY MAKES…

fanaticfantastic
Olvasó

Uraim! Egy ideje minden borul. Talán a Falco hozza amit gondoltam. (1 kisiklás kivételével) Mi lesz itt még?

Soós Sándor
Olvasó

Zollner nem fog menni szezon végéig hisz nincs pénz új edzőre. Asszony kórus lehet sztrájkolni fog majd meg Voja is?

redmiller
Olvasó

Szezon legjobb játékát produkáltuk! Mindegy, hogy az Alba mit játszott, mert ma legyőzte a csapat idei önmagát! Végre volt egy meccs, ami után azt monhaton, hogy nincs miért bosszankodni! Apróbb hibák voltak, főleg a 3. nymegyedben, de legalább nem hosszú percekeig csináltuk a marhaságokat!
Végre egy jó meccs! 18ból ez előtt 2 volt jó, de a Falco ellen hiába játszottunk jól, buktunk…

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula!

Bobby666
Olvasó

Szép volt KTE!

donnarumma
Olvasó

Auf Wiedersehen

Gratulálok a Kecsónak, megérdemelten nyertek.

törrögszultán
Olvasó

Hááát… Nem lett mindegy ahogyan gondoltam!
Semmi sem változott, maradt a szájkarate, a fogadkozás..
3 “oda” szóló jegyet adok: Zollnernek, Simonnak és Balássynak!
Mind, a fehérvári kosárlabda sport sírásója!! El kell zavarni őket, de a játékosokat MEG KELL BÜNTETNI, pénzmegvonásban kell őket részesíteni a lelketlen , nem sportemberhez méltó magatartásuk miatt!
EZ, BOTRÁNY EZ TŰRHETETLEN.
Ki és meddíg tűri ezt még?
És erre a szezonra lett a bérletek ára jelentősen megemelve!?
Diák 35(!!) ülő 45(!) Ezer forint…
(De jó hogy nem vettem bérletet!)

Wilson
Olvasó

Legjobb döntésed volt a szezonban, sztem jövőre se vegyél mert nem látszik, hogy bármi is változna!

kormendmindorokke
Olvasó

Ez valami elképesztő. Nagy alibit hoztak ma az alba légiósai, a szenegáli center meg nem a legélesebb kés a fiókban. Kb ugyanaz mint Kemp év elején nincsenek vele előrébb.
A mi szempontunkból nézve hihetetlen balszerencsések vagyunk a többi meccs alakulását látva, ilyenkor fáj igazán a szezon elején elvesztett idegenbeli ose meccs meg a hazai kte. 2-vel jobban állnánk. Na mindegy ez van.

Papika
Olvasó

DeCosey 7 + Ford 8/3 + Philmore 2(!!!!) + Diong 4 = 21 pont biztos,hogy nekik itt kell játszaniuk? Ennyit az ifik is összehoztak volna.

red-black01
Olvasó

Légyszi, még várja meg az Alba, hátha a Honvéd otthon beviszi nekik a kegyelemdöfést.
És remélem Zollner jó szerződést kötött, hogy csak egy zsák pénzért lehet elküldeni 😀
Aztán lesz még Falco, Szolnok (igaz otthon), DEAC, Sopron sorozatuk, ahol a Falcon kívül mindenkinek nagyon kell majd a győzelem.

Gézuka
Olvasó

Nyugdíjas Boriszov virágkorát éli. Hatalmas játékos!

kosárbáró
Olvasó

A mellett, hogy jól játszott a Kecskemét, az Alba falhoz állította az edzőjét és tarkón lőtte!!

JR.Benitez
Olvasó

Úgy néz ki a pénz ma sem dobott kosarat…. Ja és a sok Kemalt szidónak egy érdekesség: Olaj meccs után ma is a legtöbb VAL-t ő szerezte, ráadásul nagy fölénnyel! Nem vagyok feltétlen híve a pasinak, de ami igaz az igaz….

Pbask
Olvasó

Egyszerűen Ivko rendszerében nem megy annyira neki, de tényleg jó játékos. Ennyi évesen is hülyét csinált a fél Albából többiekkel együtt..

Boban
Olvasó

A pénz nem igen dob most kosarat, mert azt csiripelik, hogy két hónapja nincs fizu. Lehet van összefüggés a zakókkal.

red-black01
Olvasó

Én meg úgy tudom, nincs elmaradás.

Pbask
Olvasó

Akkor miből igazoltátok le a cenyát? Konkrétan ha fizetésre nincs lóvé, nem igazolok le még plusz egy játékost. Ez marha kettyós döntés lenne. Bár nálatok..

Vulcano
Olvasó

Jaj nincs pénz? Szegény Alba…
Kellet nektek ráígérni Ádira, meg Fordra.

Wilson
Olvasó

Tedd már magad túl rajta!

Vulcano
Olvasó

Túltettem nyugi. Egyértelműen mi jártunk jobban.
Viszont a legszebb öröm a káröröm.
Ádit azért kicsit sajnálom. De ez jó lecke lett számára, hogy nem minden a pénz.

Wilson
Olvasó

Szerintem köszöni szépen jól van.
Ha igaz amit mondasz, akkor többet keres, többet játszik, sztem fejlődött is, habár csinál sokszor faszságokat de majd kinövi. Plusz azt is mondják, hogy a barátnője közelsége is szerepet játszott a váltásban.
Ezeket összevetve nem hiszem, hogy nagyon szomorkodna ezt csak te/ti gondoljátok így. Van ám egyéb dolog is a bajnoki címen kívül, nem győzhet mindig minden épkézláb magyar játékos, és ráadásul az ideiket még ki sem osztották.

Vulcano
Olvasó

Somogyi Ádám játékideje
21/22 : 23,6 perc
22/23 : 24 perc
Tényleg hatalmas különbség. Tegyük hozzá, hogy nálunk kezdő u23-as volt, ebben a szezonban pedig kezdő irányító lett volna. Plusz ugye volt egy fix nemzetközi indulás is, szóval ne mondd, hogy nem a pénz miatt ment hozzátok.

Wilson
Olvasó

Szóval most akkor szarul járt és megtanulta a leckét, vagy a pénz miatt köszöni szépen és jól van?! Döntsd már el!

Vulcano
Olvasó

Most mit nem értesz? Ha csak a pénz fontos Ádinak, akkor nagyon jól el van Fehérváron. Viszont ha szakmai szempontokat is néz, ebbe véve a nemzetközi indulást, a szakmai vezetést, az edző személyét, akkor viszont rosszul járt és remélhetőleg tanul belőle.
Remélem így már érthető. De ha szeretnéd harmadszor is leírhatom ugyanezt.

Wilson
Olvasó

Én értem mit próbálsz kivergődni itt magadból a frusztráltságodból eredően csak tudod vicces, hogy egyes falco szurkolók mint mondjuk te is képtelenek megemészteni és elfogadni több mint fél év távlatából is, hogy Somogyi nem tőlük “megy nyugdíjba” és eligazol egy közvetlen riválishoz. Ahelyett, hogy megköszönnéd neki a bajnoki címet és sok sikert kívánnál neki ezáltal közvetve a magyar kosárlabdának is idejössz böfögni, hogy bezzeg milyen szarul járt csak azért mert edzőt akarnak buktatni és nem megy úgy a szekér mint a Nagyfalcónál. Most gondolj bele milyen frusztált és ideges lennél, ha mondjuk Perl jött volna el úgyanígy, akkor mit mondanál?… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Szerintem sosem volt arról szó, hogy kezdő irányító lesz.. Akkor is jött volna egy légiós a posztra. Csak akkor Zozónak nem kellene “kényszerből” irányítania.

KPSVRKK
Olvasó

A legrosszabb napot kifogó légióst játszatni kipontozódásig a végjátékban, atyaég.
Ez a Zollner Körmenden is ekkora hülye volt?
Kecsóra gratula!

Pojaca
Olvasó

Hm,, Herr Matthias, was ist das, bitte???

Pbask
Olvasó

Nem értem én ezt az Albát. Itt van ez a Philmore, aki Ford mellett nekem teljesen top légiósnak tűnt. (Kicsit vágytam is rá, mert Tiby ekkortájt még nem találta meg önmagát) Mi történt? Mi történik? Edzőbuktatást mondtátok többen is, de a magyarok küzdöttek ezerrel ma, tehát nem hiszem.

Csakegyfan
Olvasó

No money

Pbask
Olvasó

Én is erre gondoltam, de akkor a magyarok megkapták? Ezért ambivalens az egész szitu nekem

Wilson
Olvasó

Viszont, ha ennyire nincs pénz akkor meg a faszért hoznak 4. légióst?!

Vulcano
Olvasó

Akik tavaly azt ecsetelték, hogy Zollner jobb edző mint Konakov, azok most remélem felköpnek és alá állnak👆

Wilson
Olvasó

Azt én is remélem! Ennyire öntelt, pökhendi edzőt még nem kúrt a világ!

Motoros
Olvasó

Majd megnézzük mekkora ász a kopasz, ha nem csippanik a telója a Ray, Zach, meg Tibi fiúnak hónap elején😁.
Jah, Silverhelyen ilyen nem fordulhat elő, mivel Bandi nyomja az entert ha OnkelGeorgenak sír a szája🤭🤣😁😂

2lee14
Olvasó

Jól írtad, ha.

Xero
Olvasó

😀 Ha ez egyáltalán igaz, akkor ennél nevetségesebb a földön nincs.. 😀
Szombathelyen valószínűleg ezért nem ígértünk havi 3 millát egy u23-as játékosnak és veszünk áron felül kiegészítő magyart. Mondjuk lehet, hogy érdemes felelősen gazdálkodni és olyan szerződéseket kötni, amit tudsz teljesíteni teljes szezonban. Mondom még egyszer, ha egyáltalán ennek van bármi igazságtartalma, hogy nincs pénzt.. Mert szerintem tuti, hogy ez nem valós.

Marillion
Olvasó

Neked nem mindegy hogy mi van Szombathelyen? Nem tartozol ide! A helyesìràsodra meg figyelj oda mert pont egy iróasztalostól azért ez full ciki aki a fizikai melóst meg lenézi!

Vulcano
Olvasó

Motoros😂😂😂
Szóval már az számít a te fejedben gáznak, ha egy csapat tudja teljesíteni, amit vállalt és nincsenek elmaradások?
Csak jelzem, hogy az Alba ránk ígérve hozta el Somogyit és Fordot.

Wilson
Olvasó

Jövőre tiétek lehet mert ilyen szezon után kétlem, hogy maradni akarna Ford.

Vulcano
Olvasó

Köszi, de egyétek meg, amit főztetek🙂

Wilson
Olvasó

Meg is esszük köszi, ettől függetlenül kétlem, hogy Somogyi vagy Ford hibája lenne a menü.

Motoros
Olvasó

Nem, az a gáz hogy minden évben minuszban vagytok és a hiányt többször kell extra költségvetési pénzel kipótolni, elvéve azt máshonnan.
Pl. Oktatás, egészségügy, szoc.szféra….
Ez Silverhely😁

Marillion
Olvasó

Te okoskodsz mindenkinek….ti úgy tudtok létezni hogy mi melósok megkeressük nektek a jóvilágotokra valót….te egy szöget nem tudsz beverni a falba mert még a kalapácsot sem tudod hogy kéne megfogni hozzá…! Aztán meg 0-3-ból lett 4-3…te húgyagyú…segédmotoros!

Vulcano
Olvasó

Oktatás, egészségügy, szoc. szféra…
Most felsoroltál három állami feladatkört egy önkormányzat által támogaott csapathoz, jár a taps😂
Jól hallom, silverhely?
Hogy is állunk vasi döntőkben?😂
Falco:🥇🥇🥇
Körmend:🥈🥈🥈

Motoros
Olvasó

Igen?
Akkor az orvosi ügyelet fenntartása kinek a feladata?
A szoc lakások fenntartása, építése kinek a feladata?
Az uszoda fenntartása, mint a gyerekek úszás oktatásának színhelye kinek a feladata?
Te kis öngólkirály cinege , te😂😁🤣🤭

Vulcano
Olvasó

Szóval szoc lakás építéseket vársz egy olyan önkormányzattól, amitől elvették az iparűzési adót, fizeti a megtöbbszörözödött rezsiárakat illetve nem kapott semmilyen kompenzációt a kormánytól, legalábbis nem annyit mint fideszes városok.
Szóval tessék Hende, Ágh, vagy V.Németh úrnál kopogtatni ilyen esetekben és ha lehet kérni náluk verd az asztalt.
Ja tényleg, amúgy nem ti voltatok akik plusz 10 misit kunyeráltatok az önkorit, értsd a közösből?
Akkora bohóc vagy istenem 🤡

Motoros
Olvasó

Kérdezd meg őket te, ti választottátok meg őket🤣.
Tehát a felsorolt 4 dologból kiragadtál egyet😁.
Igen, ha nem a tökfilkóóóódat tolnák az évi több száz millióból, abból elég sok szociális bérlakást lehetne venni, vagy építeni,kérdezd meg a Bereczkit, mennyi most a matek az építőiparban.
Igen kértünk 10et,kaptunk 8at,azt 2 évre elosztva.
OnkelGeorge mennyit szokott, 40-50 millát? 😁🤣😂🤣
Te kis sárga főbohóc🤡🤡🤡🤡

Vulcano
Olvasó

Bocsi, de mennyi Körmend és mennyi Szombathely bevétele?😀
Gondolom Körmenden az a 8 millió nem mehetett volna jobb helyre.

Motoros
Olvasó

Nyilván amennyivel tobb a lakosa🤡
De ez nem jelenti azt, hogy annyix többet kell hiánypótolni is…
Gondolom a többi sportág, akiktől el lett vonva is örülnének neki….

Marillion
Olvasó

Ejnye segédmotoros a helyesìràsod màr megint?! Ideges vagy? Hivatalos dokumentumokat is ilyen helyesìràssal adsz ki a kezedböl? Égsz itt mint az olajos rongy!

Marillion
Olvasó

Itt a legnagyobb föbohóc még mindig te vagy! Irodakukac létedre tolod azt azokat az idióta süket bemagolt dumàidat! Mióta be vagy ide regisztràlca még plússzos többséggel nem voltàl megjelölve egy hozzàszólàsod alatt sem! Akkora nagy Körmendi szùrkolónak tünteted fel magad aztàn sem meccs elött sem meccs utàn nincs hozzàszólàsod véleményed a csapatodat illetöen…de minden màs cikknél megjelensz kötekedni!

p.borisz
Olvasó

Mi lett a metropoliszban építendő sportcsarnokotokkal?😁
Te igazi bohóc vagy.Jó, hogy jössz minket szórakoztatni, csak nem értem, ha a kosárlabdához is hülye vagy, miért egy Alba cikk alatt osztod az észt az önkormányzatok általad vélt feladatairól? Ráadásul úgy, hogy Pistátok rohadt narancsos,és úgy sem kaptok semmit,te gyökér….

Motoros
Olvasó

A tiétek hol van boriszka? 😂🐦🐦🤣🐦🐦
Jah, úgy bérlitek a szarénát csörgősipkás🤡🤡🤡🤡

Mendez
Olvasó

Homokos.
Erőlködsz itt miközben a csapatod fényévnyi távolságra van a Falcotól.
Próbálod itt a balfaszságaiddal szépítgetni, de rohadt szánalmas vagy már.
Bújj vissza szépen a főispán valagába.

Marillion
Olvasó

Megint beszorúlt a fejed az íróasztal fiókodba? Az üzleti életben jobban megéri egy vàrosnak kibérelni mint magànak fenntartani! Értékesìtve üzletembereknek rendezvényszervezöknek stb. több rendezvényt lehet leszervezni amiböl a vàrosvezetés is jobban profitàlhat az össz. bevétellel! És a vàrosnak igy nem kell erre külön energiàkat mozgósìtani!

p.borisz
Olvasó

Olyan egyszerű vagy, hogy az ék hozzád képest egy űrsikló… Nekünk legalább van bérleményünk, nem egy putriban kell játszani és elhinni, hogy vagyunk valakik…😁🤡🤡🤡

Xero
Olvasó

😀 Szinte minden sportcsapatnál keletkezik mínusz okoska.. És ahol keletkezik, ott a tulajdonosnak kell azt kifizetnie.. Ez minden csapatsportban így van. A Haladásba ugyanúgy a tulajdonosok öntötték a zsét, amikor mínuszba mentek. Az meg csak egy “elszámolási kérdés” hogy először raksz bele annyit, amennyit biztosan nem akarsz túllépni, vagy megbecsülöd a költségek legalját, és utólag pótolod ki a tartalékokból.. (Mivel az önkori az egyedüli tulajdonos, megteheti.. nem kell másokkal egyeztetnie..) Csak azért vergődsz ezen, mert fáj, hogy a Falconak van normális pénzügyi háttere.. Ha jól láttam, sárvári vagy, szóval pontosan miért is érdekel téged a szombathelyi orvosi ügyelet, vagy háziorvosi… Olvass tovább »

Suns
Olvasó

Silvert mondtál Homokos? Höhö, kukkants már a Fepu nyakára, mi is lóg ott? 😉

Motoros
Olvasó

Arra a sálra gondolsz, ami a jól sikerült buliban volt a nyakában? 😁
Ha jól láttam ez volt ráirva:
Silverhelyi cig@nyok,basszátok az any@tok😂.

Marillion
Olvasó

Egy magát valamire tartó ingatlanos üzletember hogy alacsonyodhat le ide közénk csak azért be regisztrálni hogy aztán ilyen stílusban írogasson! Kurva nagy egy seggfej vagy te!

Mendez
Olvasó

Erre vagytok jók, másra nem.
A pályán már nem vagytok tényezők.
😂😂😂

Xero
Olvasó

Na f*sza.. Pedig valamiért elnéztem volna ezt az Albát Zollnerrel a szezon végéig.. 😀
A Kecskemétnek gratulálok! Ők ma tényleg jól játszottak! 😊

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés